brez:

centralna konzola:

serijski BC z monokromatskim zaslonom:

barvni zaslon (6,5 palčni, ob navigaciji je 7 palčni):

radarski tempomat (spodaj pa mislim da pokazatelj optimalne prestave):

19'' palčna platišča:

SpeedyRS je napisal/-a:Sepravi zate je top dizajn, da se naredi ena armatura in potem majo vsi drugi modeli iste znamke iste? To je navadno zmanjševanje stroškov. In na koncu ispade A6 notranjost bedna, ker ima A4 skoraj isto. Ki je tu logika? VAG power!
S--LINE je napisal/-a:Nevem jas mislim da je pri bmw podobno poglej x5, x6 mata notranjost tud čist isto pa tud ostali modeli majo večinoma isto klimo pa radijo tako da se tud nič kaj bol ne razlikuje od audija. Glede oblike notranjosti sem pa že več kje zasledil da ima audi najlepši dizajn in najmodernejši od konkurene.
snikerson je napisal/-a:SpeedyRS je napisal/-a:Sepravi zate je top dizajn, da se naredi ena armatura in potem majo vsi drugi modeli iste znamke iste? To je navadno zmanjševanje stroškov. In na koncu ispade A6 notranjost bedna, ker ima A4 skoraj isto. Ki je tu logika? VAG power!
malo te boli, ker renault nikoli ne bo prodal toliko luksuznih vozil kot jih audi, pa naj bo to a6, a8, q7, mogoče tudi a5+a4, tvoj renault pa naj prodaja cliote, twinge, easpace, moduse, lagune, megane itd.
SpeedyRS je napisal/-a:Sej Renault tut ni mišljena kot prestižna firma. Te dve filozofiji sploh nemoreš primerjat, ker so popolnoma drugačne. Renault je firma za ljudi, ki se ne preseravajo z avti. Ki jim je neumno dat nevem 60k+ € za avto. Sploh pa dat 50k € za vredi A4 audija je neumno. Razn če hočeš serijskegaIn to v rangu Lagune. 50k € dobiš 2 lagune z isto opremo
Dr.M3 je napisal/-a:S--LINE je napisal/-a:Nevem jas mislim da je pri bmw podobno poglej x5, x6 mata notranjost tud čist isto pa tud ostali modeli majo večinoma isto klimo pa radijo tako da se tud nič kaj bol ne razlikuje od audija. Glede oblike notranjosti sem pa že več kje zasledil da ima audi najlepši dizajn in najmodernejši od konkurene.
Mi lahko definiraš najmodernejši dizajn?Pa kaki asi se zbirate tukaj.
Notranjost je sicer zelo lepa. Težko bi pa rekel, da je najmodernejša. Ker niti ne vem kako je definirana "najmodernejša notranjost"
S--LINE je napisal/-a:Sem lepo napisal da sem to izjavo zasledil in sicer v medijih , konkretno v eni avto reviji kjer je bil test a5 ni je blo napisano da audi najbolje sledi modnim trendom in da določa smernice oblikovanja notranjosti.Se pa strinjam da bi včasih lahko manj vgrajevali iste dele v različne avtomobile. Nekje sem zasledil glede novega seata ki bo podoben prejšni audi a4 da ima isto klimo pa navigacijo da je to sramota za audi , ampak kaj potem rečete na to da ima novi lamborghini gallardo ki je ranga 200 tisoč evrov in +. tudi enako klimo in navigacijo. A je to tudi za audi sramota.
Po forumu brska: Google [Bot] in 3 gostov