JekleniMax je napisal/-a:Tudi meni se zdi primerjava s hyundaiem i40 zelo na mestu. Je pa Optima po mojem mnenju v smislu oblike in predvsem notranjega dizajna bolj všečna. Glede voznih lastnosti pa nisem opazil večjih razlik, morda je Optima res za odtenek bolj športna - čeprav je tovrsten občutek zelo odvisen od obutve oziroma velikosti in tipa pnevmatik. Jaz bi sicer zaradi daljše garancije izbral Optimo.
Veronika.borghesi je napisal/-a:Garancijska meja preloma med Kio in Hyundaiem je 30.000 kilometrov letno. Mislim, da večina Slovencev prevozi letno med 10 in 12 tisoč kilometrov. Jaz jih recimo med 15 in 18K.
chan je napisal/-a:Veronika.borghesi je napisal/-a:Garancijska meja preloma med Kio in Hyundaiem je 30.000 kilometrov letno. Mislim, da večina Slovencev prevozi letno med 10 in 12 tisoč kilometrov. Jaz jih recimo med 15 in 18K.
Povprečen slovenski voznik naredi letno nekje med 15 ter 20.000 km.
Veronika.borghesi je napisal/-a:Garancijska meja preloma med Kio in Hyundaiem je 30.000 kilometrov letno. Mislim, da večina Slovencev prevozi letno med 10 in 12 tisoč kilometrov. Jaz jih recimo med 15 in 18K.
Druga zadeva pa je nek uporabnik odprti clio na avtomobilizmu, ki je tudi študent pri Vas in tudi predstavlja taka vozila po raznih trgovskih centrih. No po forumu ni veliko lepih besed o Vas, redka beseda je dobra tudi o Kii. Predvidevam, da za ugled in prodajo ravno ne učinkuje.
odprti clio je napisal/-a:Gosic, prvi si mi na seznamu osumljenih:Druga zadeva pa je nek uporabnik odprti clio na avtomobilizmu, ki je tudi študent pri Vas in tudi predstavlja taka vozila po raznih trgovskih centrih. No po forumu ni veliko lepih besed o Vas, redka beseda je dobra tudi o Kii. Predvidevam, da za ugled in prodajo ravno ne učinkuje.
Dajte mi citirat, kje sem koga odslavljal od Kie? Lahko si pa predstavjate moj spužvasto tkivo na vašem jeziko. Toliko o tem, kako oboževalci Kie stremite k objektivnosti
PS: King1, a so te kdaj poklical na testno?
Gosic je napisal/-a:Korea TopGear.
Drag race:
Honda Accord 3.4 275HP
Mercedez Benz 3.5 245HP
Kia Optima 2.0 271HP
Lexus ES 350 3.4 277HP
Toyota Camry 2.5 175HP
Optima zasede 3-tje mesto
http://www.youtube.com/watch?v=eCDCIXbVrBs
King1 je napisal/-a:
Hvala na vprašanju in ne niso me kontaktirali. Pa vseeno hvala za trud in izčrpno predstavitev optime.Keep up the good work.
![]()
lp
odprti clio je napisal/-a:Druga zadeva pa je nek uporabnik odprti clio na avtomobilizmu, ki je tudi študent pri Vas in tudi predstavlja taka vozila po raznih trgovskih centrih. No po forumu ni veliko lepih besed o Vas, redka beseda je dobra tudi o Kii. Predvidevam, da za ugled in prodajo ravno ne učinkuje.
Dajte mi citirat, kje sem koga odslavljal od Kie? Lahko si pa predstavjate moj spužvasto tkivo na vašem jeziko. Toliko o tem, kako oboževalci Kie stremite k objektivnosti
odprti clio je napisal/-a:
Sem danes dal odpoved; svoje delo bom sicer vestno nadaljeval do konca mesecaa da me kontrolira cela horda raznih sorodnikov in potem še taki ljubitelji z izjemno hudimi kompleksi manjvrednosti - ne hvala. Kdor je tak ljubitelj, naj stoji vse praznike in vikende, včasih celo 14 ur na dan, pa naj hvali avto vsakemu, ki čez njega pljuva in to za 4 €/h.
odprti clio je napisal/-a:Gosic, prvi si mi na seznamu osumljenih:
zany je napisal/-a:Naj se tale "samoklicani junak ali poštenjak" pošteno zamisli nad svojim početjem, za katerega ga je lahko konkretno sram! Človek si pošteno služi denar, pa dobi tole... Saj ne morem verjet!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost