meni zgledata oba lepo! Megane, mi je sploh zadaj lepši. Notranjost pa je sigurno boljša pri Meganu. Tudi sam pa se sprašujem na podlagi česa je vw dražji za 8000€???!!!
IcEm4n je napisal/-a:je dražji VW, sam bo pa tud bolj ceno držu.
Sam v kakšnem smislu je tale primerjava? Po obliki (coupe)?
ceno bo res bol držu ampak vseeno ne 8000€!!
pa tud če daš tistih 8000€ razlike vezat, recimo na 5 let jih boš mel že 10.000€ kar je pa še večja razlika to ti je res biznis daš več z avto da mu pol manj cena pade
V Kočevju je na dvorišču Avto Kočevja ( ) parkiran vlačilec s črnimi in metal rdečimi petvratnimi Megani. Gre za osnovnejše različice, brez nepotrebnih alu zaplat.
Prostor je ograjen, tako da se jih nisem mogel pobliže ogledat, izgleda pa kar obetajoče.
moje mnenje na megana in konkurenco je sledeče (vizualno):
Kia sicer lep in skladen avto, vendar ni več pravi konkurent- bil je med lepšimi zadnje leto, vedar se njegova prava konkurenca skriva v prejšni generaciji ''evropejcev''
peugeot- je francoz- posebnež, ki pa mi s prevelikim gobcem in nosom, kljub beli barvi, ni všeč
VW golf VI je pravi nemec konzervativno oblikovan- mogoče bi k tej družbi bolje pasal scirocco, ki je bolj dinamičen
megan mi deluje skladno in dinamično in je v tej konkurenci najlepši
morda bi mu le pobarval tiste srebrne zračnike na barvo vozila, čeprav so po eni strani njegov zaščitni znak in se jih bo treba kot kaže navaditi
lp
P308: spredaj grd, zadaj neizrazit. Bela barva in črna streha mu daje ne-fer prednost, saj ga naredi najbolj atraktivnega.
Megane: spredaj čuden, zadaj kar zanimiv. Se bojim da bo z njim tako kot z Astro, ki mi je bila sprva všeč, že po kakega pol leta pa sem se je čisto naveličal.
Golf: spredaj daleč najlepši (nisem si mislil da bom to kdaj rekel lol), zadaj pa grd in dolgočasen hkrati.
Ceed: spredaj in zadaj neizrazit, niti grd niti lep. V tej družbi spet zgleda nekako "korejsko".
Meni se zdi, da so edino pri renaultu sli res v prenovo modele-glede na prejsnji model. Vse drugo je meni nekako prenasiceno ze. Golf je isti drek kot prejsnji-le nekaj popravkov, kia meni osebno pac ne potegne, peugeot ma pa spredej vse te modele iste s to gromozansko odprtino. Megane je pa res nekaj novega, svezega....
In ne vem, zakaj bi sciroccota primerjal z meganom. Niti priblizno nista namenjena isti paleti kupcev. Med temi bi se clovek se odlocal, med kupce sciroccota bi pa kaj drigega se zraven dal. Taksno je samo moje mnenje...