Ceed je napisal/-a:@~toMmy~ Se ne hecam! Jaz res ne vidim kaj je tako cenenega? Povej mi točno kaj je narobe v izgledu stikal za šipe npr, da izgledajo tako ceneno? Tudi tista plastika ob števcih daleč od tega, da bi bila nek vrhunec kakovosti, ampak mislim, da se je poslužijo tudi pri konkurenci. Tudi ta link golfa ki si prilepil, ne vidim na katerih mestih ga naredi tako "highclass" v primerjavi s ceedom.Edino kar imam pripombo v ceedu je volan(pri tistih brez gloss plastike) in golfov res izgleda bolj kakovosten oz. prefinjen, drugače sem pričakoval, da bo veliko bolj ceneno deloval (osnovnejši model).
Ne noret, ker se ne delam francoza, res ne vidim kaj je narobe...
Pri Golfu me je zmotilo, da si prilimal sliko, ki mu dela krivico, ker vse skupaj deluje dosti bolj monotono (bolj podobno oskubljeni 5ki) kot je v resnici. Na katerih mestih je osnovni boljši od osnovnega Ceed-a? Po tvojem mnenju volan (po mojem niti ni nek vrhunec), prestavna ročica, stikala za šipe, ogledala, kljuk(ic)e za odpiranje vrat, sredinski naslon za roko, ... v živo bi ti pa lahko pokazal še marsikaj, ker trenutni Rabbit je na tem področju precej boljši od tistih čisto prvih oskubljenih petk.

Pri Ceed-u so izpostavljeni detajli enostavno diazjnersko zastareli in zaradi tega so nam nekaterim moteči. Zanimivo pa, da se takšne stvari najdejo tudi pri japoncih. Ne vem, kdo si v novem avtu želi detajle, ki spominjajo recimo na Lantro iz leta 95...