No no, umirite se. Tisti ki pa je pljuval po alfi, češ kako mu extremno crkuje, pa krš itd. Bi mu jaz odgovoril, da mu verjetno pod njegovo nogo crkujejo vsi avti
xandrej je napisal/-a:147 pa to kaj oni piše pa človek skoraj včasih ne more vrjet kaj sliši. Pol pa povej še katero izvedbo oz. motor... Alfa 147
De_Tomaso je napisal/-a:So pa alfe tudi v tistih časih, tako kot še danes vse BMWje pa MB na vseh dirkališčih stresale kot za šalo. Vse od 1920 pa do danes. Pa če je šlo za srebrne puščice na Nurburgringu leta 1938, za DTM pokal v letih 1993-1995 ali pa za ETC pokal od leta 1998 do danes.
De_Tomaso je napisal/-a:Zanimivo je recimo tudi, da je 147 avtodelta hitrejša kot C AMG in M3 (Top gear).
De_Tomaso je napisal/-a:Na največjo žalost pa tudi v razredih, kjer alfa ni več prisotna, podobno z AMGji, M in ostalimi pometa sinko (za tiste, ki ne veste zakaj sinko, malo berite zgodovinske knjige) Ferrari. Če je slučajno kdo bral test ENZO, Carrera Gt, SLR, ve o čem govorim.
De_Tomaso je napisal/-a:Tako, da ne posploševat stvari.
De_Tomaso je napisal/-a:Doma smo v zadnjih dveh desetletjih imeli 6 BMWjev, pa smo vsi nekako pogrunatali, da za svojo ceno nudi alfa več. Pa še vedno imamo doma skoraj vsak mesec kakšnega testnega (pač v okviru službe našega družinskega člana) in še vedno ni začel BMW delat avta, ki bi bil to-to in bi bil cenejši od 10 mio.
MB pa je itak druga filozofija, saj lastniku nudi mnogo več užitkov v garaži ali na dvorišču kot pa na cesti. Vsaj meni ni niti blizu tako dinamičen kot BMW ali Alfa.
Jaz sem vozil Alfo 165 in sedaj imam BMW E36, pa se mi zdi BMW bolj dinamičen, Alfa je bila mehkejša, predvsem pa me je motil preveč ojačani servo in rahlo nedirekten volan. Ostalo je blo kul, lepa sta pa oba.
xandrej je napisal/-a:Zelo dosti imaš tukaj postov in vidim, da se pri 850 postih še nisi naučil bontona pogovarjanja med seboj. Za take (bolane) obstaja bolnica in to ene 50 kilometrov ven iz zreč... Lahko pa pridem po tebe če hočeš :P![]()
ASenna je napisal/-a:dej tole 165-ko bi pa še jest rad vozu k jo sploh še nism nikjer vidu. TESLO
najbrž si mislu 156,zej čist odvisn kašn sport paket je mela,da ti je bla mehkejša od bmw-ja.če je mela sport paket 3,niti podrazno ni mehkejša kot BMW(razen M3).
Nixxon je napisal/-a:De_Tomaso je napisal/-a:So pa alfe tudi v tistih časih, tako kot še danes vse BMWje pa MB na vseh dirkališčih stresale kot za šalo. Vse od 1920 pa do danes. Pa če je šlo za srebrne puščice na Nurburgringu leta 1938, za DTM pokal v letih 1993-1995 ali pa za ETC pokal od leta 1998 do danes.
Khm, khm, DTM je obstajal malo pred 1993, ko so M3 E30 razturali, beri, najbolj uspešen avto v zgodovini DTMa.De_Tomaso je napisal/-a:Zanimivo je recimo tudi, da je 147 avtodelta hitrejša kot C AMG in M3 (Top gear).
Ki sta serijsko omejena na 250 km/h.De_Tomaso je napisal/-a:Na največjo žalost pa tudi v razredih, kjer alfa ni več prisotna, podobno z AMGji, M in ostalimi pometa sinko (za tiste, ki ne veste zakaj sinko, malo berite zgodovinske knjige) Ferrari. Če je slučajno kdo bral test ENZO, Carrera Gt, SLR, ve o čem govorim.
SINKO Ferrari? Ne me smejat, Alfa pa Ferrari sta si totalno različna, ko noč pa dan, če nič druzga ceno poglej, ki pa mislim da je ni pod tistih tvojih magičnih 10mio.De_Tomaso je napisal/-a:Tako, da ne posploševat stvari.
Enako.De_Tomaso je napisal/-a:Doma smo v zadnjih dveh desetletjih imeli 6 BMWjev, pa smo vsi nekako pogrunatali, da za svojo ceno nudi alfa več. Pa še vedno imamo doma skoraj vsak mesec kakšnega testnega (pač v okviru službe našega družinskega člana) in še vedno ni začel BMW delat avta, ki bi bil to-to in bi bil cenejši od 10 mio.
MB pa je itak druga filozofija, saj lastniku nudi mnogo več užitkov v garaži ali na dvorišču kot pa na cesti. Vsaj meni ni niti blizu tako dinamičen kot BMW ali Alfa.
Mogoče pa zato, ker se ne da naresti avto, ki bi bil to-to, obenem solidno zaslužiti (kar je prvotni namen firm ki delajo avtomobile) in bi koštal pod 10 mio.
Jaz sem vozil Alfo 165 in sedaj imam BMW E36, pa se mi zdi BMW bolj dinamičen, Alfa je bila mehkejša, predvsem pa me je motil preveč ojačani servo in rahlo nedirekten volan. Ostalo je blo kul, lepa sta pa oba.
De_Tomaso je napisal/-a:2. 147 Autodelta ni hitrejša na ravnini od M3 in C AMG, ampak na testni stezi oddaje Top Gear. V bistvu sploh ni hitrejša od njiju kar se tiče končnih hitrosti, ampak je hitrejša med zavoji.
De_Tomaso je napisal/-a:3. Zakja SINKO Ferrari, ker je Ferrari bil del alfe skoraj celih 30 let in je nastal iz nje. Glede cena, pa je tako, da sem dal primer, da v razredu nadavtomobilov dela ferrari boljše avtomobile kot jih dela MB oddelek AMG ali pri BMWju M. Glede Alfe in Ferrarija in njune različnosti, da sta kot dan in noč, a hkrati so se skozi vso zgodovino isti ljudje gibali v obeh znamkah hkrati. (Carlo Chitti, Colombo...)
De_Tomaso je napisal/-a:5. Enkrat si peljal alfo 156 za 10 minut in si takoj pogruntal v čem vsem je slabša od BMW E36.
De_Tomaso je napisal/-a:Najhujša je nedirekten volan(to govoriš za alfo 156, ki ima od ene skrajne lege volana do druge najmanj med vsemi serijskimi avtomobili v svojem razredu-2.2 obrata, lahko bi rekel, da ima preveč direkten volan in jo je težko obračati na tesnih parkiriščih), čudno, da nisi rekel, da ne vrača dovolj povratnih informacij(točko, ki jo pri alfi hvalijo vsi testni vozniki na svetu).
De_Tomaso je napisal/-a:Doma smo imeli BMWja E36 318i(3 leta), bili nad njim kar navdušeni, a alfa 156 1.8 ts, ki ga je nasledila, ga je dala povsod v koš, tu smo si bili vsi enotni.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov