tomzzi je napisal/-a:https://www.youtube.com/watch?v=joUDDqhNNeI
xxl je napisal/-a:Mislim, da nočejo preveč skakat v zelje sami sebi (2008). Ne vem koliko ste stari, ampak jaz v prednjem delu vidim retro style Oplov iz "70 ali "80tih, Manta, Ascona... Letvo, katera me asocira na pogrebni avto, bi jaz, takoj po nakupu, dal zatemnit, pa mirna Bosna.S 350 litri se da preživet, tako da, bomo videli, ko pride ven, če ne bo že kakšen 2008, Tonale ali kaj podobnega v garaži
drugmirko je napisal/-a:jaz je ne bi primerjal z Mazdo Cx30... ker je 25cm krajša. to je praktično ta razred manj. kot bi primerjali Polota z Golfom... še 15cm daljša Cx3 je "problematična" za ena na ena primerjavo,.
cena paaa... pričakujem konkurenčno ceno Capturju T-Crossu in podobnim. kar pomeni začetek cenika pri kakšnih 16-17 jurjih in potem veselo navzgor, do 30 in nekej za električno.
frgo je napisal/-a:Pije odvisno kje pa kako...
Dokler je bilo to dnevno penzjonersko po avtocesti sem prišel tudi s 5.5 na tank čez. Zdaj med korono ko so bile bolj kratke vožnje, pa šparal ga tudi nisem, pa je šla poraba pa bolj proti 7. Je pa 4x4 pa še dsg.
S 150 konji se da normalno vozit, ampak ni za pričakovat čudežev, ko je enkat naložen pa v kakšen hrib. Takrat daš v sport, pritisneš na gas in zgodi se... nič ob veliko dretja
IcEm4n je napisal/-a:Mokka kot prvi model dobiva nov napis, ki bo zadaj postavljen na sredino:
P.S.: Lahko moderator v naslovu teme iz imena pobriše X?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov