Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
[SlasH]
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a [SlasH] Sr apr 07, 2004 1:46 pm

uglavnem ne glede na ta al je S hitrejši na ovinkih od porscha al ne (bi si upal trditi da ni), je to ful hud luksuzni stroj, ki ni niti namenjen takem početju. kdo pri zdravi pameti pa bo vozil počez z avtomobilom, ki tehta 2 toni in stane toliko kot manjša hiša v Lj.?
Safrane: a prek študentskega servisa si delu pri AC? a to si mogu met kake veze al se da "normalno" tam zaposlit prek študentskega servisa? bi rad delal na takem delovnem mestu :D
Let there be rock!

Uporabniški avatar
[SlasH]
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a [SlasH] Sr apr 07, 2004 2:35 pm

thanx za informacije...
Let there be rock!

Uporabniški avatar
benz
Novinec

Napisal/-a benz Sr apr 14, 2004 9:14 pm

MGsax je napisal/-a:ja to je pa res avto in pol. to moreš v živo videt je res avto in pol!!!

Res je, sam še bolšpa je ko vidiš maybacha57 v živo sploh pa če zraven njega stoji RR ki je smešen... :)
SlikaE55 AMG

Uporabniški avatar
benz
Novinec

Napisal/-a benz Sr apr 14, 2004 9:35 pm

MGsax je napisal/-a:ja to je pa res avto in pol. to moreš v živo videt je res avto in pol!!!

Res je, sam še bolšpa je ko vidiš maybacha57 v živo sploh pa če zraven njega stoji RR ki je smešen... :)
SlikaE55 AMG

Uporabniški avatar
luca
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a luca Sr apr 14, 2004 9:53 pm

Jaz sicer she nisem vidu ta novega RR v zivo :( , sem pa vidu Maybacha 57, pa me je konkretno razocaral, ker zgleda ko S klasa, ki bi jo povecal. Pri takem avtu se mi zdi to malo zalostno. :?

Lp, Luca
*Lord grant me the serenity to accept the things I cannot change,
the courage to change the things I can,
and the wisdom to hide the bodies of those people I had to kill because they pissed me off*

Uporabniški avatar
luca
Nov uporabnik

Napisal/-a luca Sr apr 14, 2004 10:06 pm

Ja SAFRANE, ti pa si vse avte vozu pa ti vse najboljse ves. Nea mi s takimi bedastimi prihajaj, jaz sem pri tvojih neumnostih tud bil raje tiho, ceprav so ene ble ze res hude.

Sem ga vidu, in to je moje mnenje. Sem tud sam pricakoval, da avto boljse zgleda, samo meni ni deloval nekak prevec no, tak ko sem napisal pach. Tisto kar pa je v avtu pa je nekaj drugega, jaz sem samo zunanjost napisal. Je pa res, da mi ze sam po sebi ni prevec vsec, mi je RR dosti lepsi, na slikah in upam da bom mel kmalu priloznost ga v zivo videt.

Lp, Luca
and the wisdom to hide the bodies of those people I had to kill because they pissed me off*

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy Sr apr 14, 2004 10:16 pm

Js sm tud že večkrat vido Maybacha v živo in morm rečt da sam :shock: :shock: :shock:
Res izstopa od vseh ostalih avtomobilov!
Najbolj mi je pa všeč ko se ena barva na boku preliva v drugo, v mes je pa krom :shock:
Res je lep!
Čestitke!

Uporabniški avatar
luca
Nov uporabnik

Napisal/-a luca Sr apr 14, 2004 10:20 pm

Lepo to, fajn che tebi tak deluje, meni ne. Pa che ti she noben ni tega reku, ne rabis vsem vsiljevat svojega mnenja.

Vidu sem pa ga v Kölnu pred enim hotelom, bil pa je last nekega svicarskega veleposlanika, zal imen ne vem, samo ti ga ziher poznas, verjetno si mu she ti avto prodal tak dober ko si.

Pa nehaj s takimi neumnostmi, ker samo delas norca s sebe. Sej ne pokazejo vseh avtov samo tebi drugim pa ne. Ce she nisi opazu, kaki avto se tu pa tam pelje po cesti pa ga lahko celo tam vidis.

Lp, Luca

Uporabniški avatar
benz
Novinec

Napisal/-a benz Če apr 15, 2004 9:38 am

Andy je napisal/-a:Js sm tud že večkrat vido Maybacha v živo in morm rečt da sam :shock: :shock: :shock:
Najbolj mi je pa všeč ko se ena barva na boku preliva v drugo, v mes je pa krom :shock:
Res je lep!
Čestitke!

Andy drugič ko bo zopet stal pred vilo ga morma slikat pa ce bo RR zraven da bodo vidli kaka je razlika :)
SlikaE55 AMG

Andy
Poznavalec foruma

Kraj: sLOVEnija

Napisal/-a Andy Če apr 15, 2004 9:41 am

benz je napisal/-a:
Andy je napisal/-a:Js sm tud že večkrat vido Maybacha v živo in morm rečt da sam :shock: :shock: :shock:
Res je lep!
Čestitke!

Andy drugič ko bo zopet stal pred vilo ga morma slikat pa ce bo RR zraven da bodo vidli kaka je razlika :)

Ni problema benz zaj mam tak skos digitalca v avtu pa ga bova probala ta vikend pofotkat, pol bojo pa vsi sam :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Uporabniški avatar
luca
Nov uporabnik

Napisal/-a luca Če apr 15, 2004 6:45 pm

Kaj to ma keri Maybacha pa ta novega RR ? To bi res rad vidu :twisted:

lp, Luca

Uporabniški avatar
Nixxon
Mojster foruma

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Nixxon Če apr 15, 2004 6:55 pm

Riemer je mel Maybacha pa enga RR, sam ne tanovga.
Slika

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Če apr 15, 2004 7:38 pm

Safrane, tvoja bodoča šola je v tko gnivmu stilu za Bled fak, sam porušu bi vse skupej, želez pa beton isto ko park hotel

Kolk boš plačevov na let?
Slika Slika

Uporabniški avatar
benz
Novinec

Napisal/-a benz Pe apr 16, 2004 8:54 am

luca je napisal/-a:Kaj to ma keri Maybacha pa ta novega RR ? To bi res rad vidu :twisted:

lp, Luca

Maybacha ina riemer pa tastarga RR drugac se pa on vozi okol z 911turbo pa z e270cdi T. Sam ko je imel oba prejsni vikend parkirana pred vilo marijo je bil RR nesramno smesen zraven.Verjetno pa bi bilo drugace ce bi phantom zraven stal...stvar okusa.. :D
SlikaE55 AMG

Uporabniški avatar
k4fc0123
Nov uporabnik

Kraj: Velenje

Napisal/-a k4fc0123 So apr 17, 2004 10:38 am

A ma kdo idejo, zakaj je serijski S zmogljivejsi od AMG-ja? A ne bi moglo bit glih kontra?!
LP, M

Uporabniški avatar
k4fc0123
Nov uporabnik

Napisal/-a k4fc0123 So apr 17, 2004 1:03 pm

SAFRANE je napisal/-a:
k4fc0123 je napisal/-a:A ma kdo idejo, zakaj je serijski S zmogljivejsi od AMG-ja? A ne bi moglo bit glih kontra?!

ne sej masta oba 500 KM in oba masta 4,6s 0-100.

edino v Nm (v navoru) je razlika -sam to je pa logično zaradi valjev : eden jih ma 12 eden pa "le" 8.

sam maš pa tud S65 AMG ki ima pa 6.0 pa mislim da 612 KM !!
no njega pa nobeden ne prekaša
ogledaš si ga lahko pod Mercedes-Benz novosti pod "Novo na trgu"

LP
JOHNY 8)

Aha, nisem vedu za S 65 AMG, sm mislu da ma sam SL ta motor. A je to od Maybaha "oskrunjena" inacica? Pa a ni navor bolj funkcija prostornine kot stevila valjev? Pa ma 55 AMG kompresor?
Pa ta zmeda pri poimevanju razlicic glede na volumen! A ne morjo rect S 550, ce ma 5500 ccm?! Pa BMW isto... :x

No, branil se pa ne bi nobenega :P
LP, M

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid So apr 17, 2004 3:04 pm

SAFRANE je napisal/-a:
Bel-Tirid je napisal/-a:Safrane, tvoja bodoča šola je v tko gnivmu stilu za Bled fak, sam porušu bi vse skupej, želez pa beton isto ko park hotel

Kolk boš plačevov na let?

nevem še, kaj a mi ti ne svetuješ ke ? a ti tja hodš ? sej maš tud višjo/visoko poslovno tudi na ekonomski fakulteti v Ljubljani->sam mi je pa Bled le bistveno bolj lep in prijaznejši kot LJ.

LP
JOHNY 8)

ne sem še v srednji.
Pa da greš ke, ti priporočam k je zlo priznana šola, pa še za avto ti ni treba skrbet k Bled ni Lj :lol:
Slika Slika

Uporabniški avatar
benz
Novinec

Napisal/-a benz Ne apr 18, 2004 9:29 pm

k4fc0123 je napisal/-a:
SAFRANE je napisal/-a:
k4fc0123 je napisal/-a:A ma kdo idejo, zakaj je serijski S zmogljivejsi od AMG-ja? A ne bi moglo bit glih kontra?!

edino v Nm (v navoru) je razlika -sam to je pa logično zaradi valjev : eden jih ma 12 eden pa "le" 8.

LP
JOHNY 8)

Aha, nisem vedu za S 65 AMG, sm mislu da ma sam SL ta motor. A je to od Maybaha "oskrunjena" inacica? Pa a ni navor bolj funkcija prostornine kot stevila valjev? Pa ma 55 AMG kompresor?
Pa ta zmeda pri poimevanju razlicic glede na volumen! A ne morjo rect S 550, ce ma 5500 ccm?! Pa BMW isto... :x

S65, Sl65 in Cl65 imajo ta motor. Da ta motor je navita različica Maybachovega motorja medtem ko so 500KM "spuščene različici Maybachovega motorja. Pri teh motorjih je navor odvisen predvsem od same elektonike motorja. in ne samo od turbim od prostornine ter valjev..Vsi 55(s, cl, sl e, cls(v prihodnje)) imajo kompressor. V primeru(pri 500oknjskih modelih) da pa kompressorja nočeš pa dobiš (gol) motor z samo 406KM, ki ga sicer v našem ceniku ni. Takega ima Šef radia City v mariboru, ki me je tudi z njim preljal....noro... Ima pa 5.7s 0-100km/h. In rekel še je da se je največ peljal 295km/h. No ko smo že tu naj povem da sem gledal danes test na kabel 1 v katerem sta neposedno bitko za najboljši kupe na svetu bila Bentley Con.Gt in Cl65amg. Mislim da ni dvoma kdo je zmagal!!! :D :D :D a ne?
SlikaE55 AMG

Uporabniški avatar
benz
Novinec

Napisal/-a benz Ne apr 18, 2004 9:31 pm

k4fc0123 je napisal/-a:
SAFRANE je napisal/-a:

LP
JOHNY 8)

S65, Sl65 in Cl65 imajo ta motor. Da ta motor je navita različica Maybachovega motorja medtem ko so 500KM "spuščene različici Maybachovega motorja. Pri teh motorjih je navor odvisen predvsem od same elektonike motorja. in ne samo od turbim od prostornine ter valjev..Vsi 55(s, cl, sl e, cls(v prihodnje)) imajo kompressor. V primeru(pri 500oknjskih modelih) da pa kompressorja nočeš pa dobiš (gol) motor z samo 406KM, ki ga sicer v našem ceniku ni. Takega ima Šef radia City v mariboru, ki me je tudi z njim preljal....noro... Ima pa 5.7s 0-100km/h. In rekel še je da se je največ peljal 295km/h. No ko smo že tu naj povem da sem gledal danes test na kabel 1 v katerem sta neposedno bitko za najboljši kupe na svetu bila Bentley Con.Gt in Cl65amg. Mislim da ni dvoma kdo je zmagal!!! :D :D :D a ne?
SlikaE55 AMG

Uporabniški avatar
k4fc0123
Nov uporabnik

Napisal/-a k4fc0123 Po apr 19, 2004 8:53 am

Valjda Bentley!!! :twisted:
LP, M
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 24 gostov