Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
Furious_G
Novinec

Kraj: Železniki

Napisal/-a Furious_G Pe nov 19, 2004 11:49 pm

hehe od tega tipa sm pa jst gledu eno oddajo. kokr se spovnem je en čeh al slovak a neki tazga :) res se je znjdu tipo! eno staro karoserijo je kupu, pa sam predelu! je pa avto identičn, vsaj po slikah sodeč! prov roko bi mu dal ane!

sixtoo
Novinec

Napisal/-a sixtoo So nov 20, 2004 12:03 am

tip je mnde slovak in jst bi mu kr reku d je car:))mislm d se model spomne kej tazga in d je sposobn pol to nardit-svaka mu čast

sam zakaj je pol un original tok drag, če ga je ta naredu vrjetno za dost manjše pare???

Uporabniški avatar
Furious_G
Novinec

Kraj: Železniki

Napisal/-a Furious_G So nov 20, 2004 12:12 am

jah tkole bom reku... znajdi se :) sam dvomim pa, da so sposobnosti vozila iste k pr originalu... recimo podvozje in motor ne bota pr temu avtu nikol ista kot pri McLarnu...
sam morm rečt še enkrat... svaka čast tipu ane! kok je to dobr skup sestavu... pa fora je bla da tega avta sploh še ni blo v prodaji, ko se je on že vozu po slovaški :P baje da je avto vidu na enem avto sejmu al karkol že in je pol vse delu po spominu in po podatkih k jih je dubu na internetu :D

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček So nov 20, 2004 11:41 am

Nimam kej rečt samo pokon mu lohk danm.

Drgač pa mislm da je tip Poljak k ma na tablci PL.
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: BOBoo, Clancy in 7 gostov