Centurion je napisal/-a:no sej sm reku...audi je tehnično dovršen v nulo (čeprav bi me nekateri tuki raztrgali) in dobro podprt z paleto različnih motorjev, od katerih je vsak v vrhu svojega razreda...nihče mu ne oporeka vrhunskih voznih lastnosti, praktičnosti in pogojno tudi oblikovne dovršenosti...ampak meni je pač (strikno osebno mnenje) popolnoma brezoseben avto...
pa ne bit jezen no
kr3mn1 je napisal/-a:Centurion je napisal/-a:no sej sm reku...audi je tehnično dovršen v nulo (čeprav bi me nekateri tuki raztrgali) in dobro podprt z paleto različnih motorjev, od katerih je vsak v vrhu svojega razreda...nihče mu ne oporeka vrhunskih voznih lastnosti, praktičnosti in pogojno tudi oblikovne dovršenosti...ampak meni je pač (strikno osebno mnenje) popolnoma brezoseben avto...
pa ne bit jezen no
audi je bil tehnicno dovrsen do leta 96. pol je pa sranje. prvi a3 je pa sploh sramota. in pa prva a4 in a8. B4 je tehnicni vrhunec ce gledamo v celoti.
lp, kr3mn1
Centurion je napisal/-a:no sej sm reku...audi je tehnično dovršen v nulo (čeprav bi me nekateri tuki raztrgali) in dobro podprt z paleto različnih motorjev, od katerih je vsak v vrhu svojega razreda...nihče mu ne oporeka vrhunskih voznih lastnosti, praktičnosti in pogojno tudi oblikovne dovršenosti...ampak meni je pač (strikno osebno mnenje) popolnoma brezoseben avto...
pa ne bit jezen no
boris_quatro je napisal/-a:Ja ni kaj audi je zakon ,, zanima me le kje se bo to ustavilo. če se spomnimo se je prvi avto peljal s hitrostjo ''ogromnih 12 km/h'' danes nekaj let kasneje pa Bugati veyron 403 km/h kam gre ta svet. Me bo pa čez nekaj let vnuk peljal me bo pa kap!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kobreti je napisal/-a:Audi je prevladoval v rallyu!!!! Audi se bori v DTM-u in je zadnjo dirko zmagal v LeMansu je itak pokazal kaj zmore še pol z bentliyom!!!Pokazal je tud v tistih angleških serijah z A4-ko ,ko so ga mogli obtežit dodatno ,da sop mu lahko drugi konkurirali!!
Bodi brez skrbi ma audi kr nekaj športnih uspehov...samo F1 še ga čaka!!!!
![]()
Pa ,da nebote mislili ,da sem neki audi zagriženec..sam pač večina na avtu mi je všeč!!!
Fantje počakte BMW M1
Mogoče ne bo glih tok lep sam kar se pa tehnike tiče bo pa pomoje nesu audija...
]Ja pa je haha. Sam da to je za razliko od tega audija že neki cajta zunaj.Haha. Kaj pa zaj?
http://www.brabus-online.de/special/06bbd.htm
De_Tomaso je napisal/-a:kobreti je napisal/-a:Audi je prevladoval v rallyu!!!! Audi se bori v DTM-u in je zadnjo dirko zmagal v LeMansu je itak pokazal kaj zmore še pol z bentliyom!!!Pokazal je tud v tistih angleških serijah z A4-ko ,ko so ga mogli obtežit dodatno ,da sop mu lahko drugi konkurirali!!
Bodi brez skrbi ma audi kr nekaj športnih uspehov...samo F1 še ga čaka!!!!
![]()
Pa ,da nebote mislili ,da sem neki audi zagriženec..sam pač večina na avtu mi je všeč!!!
Prevladoval v Rallyu.
Misliš dve zmagi v skupini B, z audijem Quatro? Nikoli ni prevladoval v rallyu res pa je, da je dve sezoni zapored zmagal. Lancia jih je 6. Glede A4 Quatro pa je tako, da je v ETCC normalno obteževanje avtomobilov glede na uspehe in zasnovo. Če zmagaš 10kg, če imaš 6. menjalnik 30kg... Enako je bilo z audijem, ki je pač dobil še dodatno težo zaradi 4X4, nato pa dve sezoni niso uspeli zmagat in so to imeli izgovor za izstop iz tekmovanja.
Rezultati:
http://www.fiatouringcars.com/2k4/?call ... anufac.asp
DTM, to prvenstvo pa je kar nekaj, če ne zmaga ljubljenec sponorjev, organizatorjev... potem prvenstvo kar ukinejo. Saj se še vsi spomnimo leta 93 in 94, ko je nek proizvajalec vstopil v to tekmovanje in praktično pometel z konkurenco (na zmagovalnem avtu so celo otroka v ustih zmaja zamenjali z MB zvezdo), nato pa so cel pokal za eno leto prekinili. Seveda so se zmagovalci takrat zakleli, da ne bodo nikoli več tekmovali v tem pokalu.
Audiju je mogoče pripisati marskikatero odličnost, a bogate zgodovine in tekmovalnih uspehov, žal ne.[/url]
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov