Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz To maj 18, 2004 5:05 pm

sam bi v razredu dotičnih sportašev še najraje posegel po nečem, ki ima vonj po sušiju...impreza s25 morda 8)

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz To maj 18, 2004 5:17 pm

sicer pa je moja ljubezen do germanskih monstrumov v zadnjem letu močno skopnela...tale rs3 je sploh dokaz, da poanta ni več v avtu, pač pa duvanje s čimveč konjskimi močmi...nevem no...čeprav veliko, ni vse v konjih...impresivni avtomobili sicer, vendar pa me puščajo hladnega...tisti pridih znamke in tradicije, včasih tako značilen za bmw in audi se je postopoma porazgubil...zato se veliko bolj obračam proti daljnem vzhodu, kjer na ta dva atributa še vedno dajo veliko...narediti avto s 500 KM ni noben problem, veliko težje mu je vdahniti dušo in...karakter!

vendar je to zgolj moje mnenje in nisem imel namena disati germanofilov, še manj pa nemških znamk, ki so tehnično še vedno več kot odlične...a pomoje jim nekaj manjka :? ...

Uporabniški avatar
De_Tomaso
Uporabnik

Napisal/-a De_Tomaso Sr maj 19, 2004 6:34 pm

Tukaj je letošnja izvedba, naslednje leto pa dobi lažji in močnejši motor. Seveda pa tudi 4X4. Baje je že na testiranjih in prve novice so zelo obetavne.

BTW: če bo kdo bral tekst bo videl, da je hitrejša od M3, S4, WRX STI, 350Z...

http://www.italiaspeed.com/2004/cars/alfa_romeo/05/top_gear/post_event.html

Bomo videli kakšen stroj bodo predstavili naslednje leto?
Glede karakterja pa se pri takšnem rodovniku ni bati.

Uporabniški avatar
kobreti
Uporabnik

Kraj: MB

Napisal/-a kobreti Sr maj 19, 2004 7:57 pm

HAHAHHAHAHA pa ne mi žespet z temi dušami in karakterom...ker še mi dozdaj noben ni znal pokazat kak to najdem oz ugotovim tak ,d anevem od kod vam to!!!!
Drugač pa nismo na dirkališču doma ampak na normalnih cestah tak ,da je treba tudi malo uporabnost gledat in ne tiste sekunde na progi sicer pa se itak samo 2% tega foruma bi znalo izkoristit prednosti teh vozil..tak ,da ne fuflajte!!!
:roll:
Pa brez zamere ne bit jezni samo tak pač je!!!!

Lep pozdrav!! :wink:

Uporabniški avatar
De_Tomaso
Uporabnik

Napisal/-a De_Tomaso Sr maj 19, 2004 8:18 pm

Morda bo treba zamenjati avto, da bi lažje razumeli pojem avto s karakterjem.

Pa brez zamere.

Uporabniški avatar
kobreti
Uporabnik

Napisal/-a kobreti Če maj 20, 2004 10:03 am

HEHEH nč zamenjat po resnici povedano še nisem vozo avta z boljšim občutkom za volanom in z bolšim občutkom na cesti!!!!!
Drugač sem pa že vozo kr dosti avtov od 20K sit pa do 30mio sit pa še nisem najdo te duše...pomojem si to ljudje kr sami zmislijo ,ko so pač zaljubljeni v eno znamko..pa jim je pol tisto uh in ah!!

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz Če maj 20, 2004 8:42 pm

no sej sm reku...audi je tehnično dovršen v nulo (čeprav bi me nekateri tuki raztrgali) in dobro podprt z paleto različnih motorjev, od katerih je vsak v vrhu svojega razreda...nihče mu ne oporeka vrhunskih voznih lastnosti, praktičnosti in pogojno tudi oblikovne dovršenosti...ampak meni je pač (strikno osebno mnenje) popolnoma brezoseben avto...

pa ne bit jezen no :wink:

Uporabniški avatar
Sonny
Stalni uporabnik

Napisal/-a Sonny Če maj 20, 2004 8:46 pm

alfa 147 gta od autodelte ima 328 konjev in FWD ter dosega rezultate, ki so zgoraj in nima 4x4

Uporabniški avatar
kr3mn1
Stalni uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a kr3mn1 Če maj 20, 2004 8:47 pm

Centurion je napisal/-a:no sej sm reku...audi je tehnično dovršen v nulo (čeprav bi me nekateri tuki raztrgali) in dobro podprt z paleto različnih motorjev, od katerih je vsak v vrhu svojega razreda...nihče mu ne oporeka vrhunskih voznih lastnosti, praktičnosti in pogojno tudi oblikovne dovršenosti...ampak meni je pač (strikno osebno mnenje) popolnoma brezoseben avto...

audi je bil tehnicno dovrsen do leta 96. pol je pa sranje. prvi a3 je pa sploh sramota. in pa prva a4 in a8. B4 je tehnicni vrhunec ce gledamo v celoti.

lp, kr3mn1
...narodni heroj...

Uporabniški avatar
Sonny
Stalni uporabnik

Napisal/-a Sonny Če maj 20, 2004 8:48 pm

aja sej pravite next year 4x4 .. my bad :P

boris_quatro
Nov uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a boris_quatro Če maj 20, 2004 9:09 pm

Ja ni kaj audi je zakon ,, zanima me le kje se bo to ustavilo. če se spomnimo se je prvi avto peljal s hitrostjo ''ogromnih 12 km/h'' danes nekaj let kasneje pa Bugati veyron 403 km/h kam gre ta svet. Me bo pa čez nekaj let vnuk peljal me bo pa kap!!!!!!

8) 8) 8) 8) 8) 8)
I feel the need for speed

Uporabniški avatar
Loopz
Stalni uporabnik

Napisal/-a Loopz Če maj 20, 2004 9:09 pm

kr3mn1 je napisal/-a:
Centurion je napisal/-a:no sej sm reku...audi je tehnično dovršen v nulo (čeprav bi me nekateri tuki raztrgali) in dobro podprt z paleto različnih motorjev, od katerih je vsak v vrhu svojega razreda...nihče mu ne oporeka vrhunskih voznih lastnosti, praktičnosti in pogojno tudi oblikovne dovršenosti...ampak meni je pač (strikno osebno mnenje) popolnoma brezoseben avto...

audi je bil tehnicno dovrsen do leta 96. pol je pa sranje. prvi a3 je pa sploh sramota. in pa prva a4 in a8. B4 je tehnicni vrhunec ce gledamo v celoti.

lp, kr3mn1

to je sploh poglavje zase, ampak v to se rajš ne bi spuščal...ker me bodo bogega novinca živga požrl :P

Uporabniški avatar
benz
Novinec

Napisal/-a benz Če maj 20, 2004 10:06 pm

Vsak motor v vrhu svojega razreda??Hmm...haha..A8 6.0 proti S600.Primerjaj pa boš videl. Drugače pa maš prav ja na nek način (obljika, vozne lasnosti..)LP
SlikaE55 AMG

Uporabniški avatar
De_Tomaso
Uporabnik

Napisal/-a De_Tomaso Če maj 20, 2004 11:05 pm

boris_quatro je napisal/-a:Ja ni kaj audi je zakon ,, zanima me le kje se bo to ustavilo. če se spomnimo se je prvi avto peljal s hitrostjo ''ogromnih 12 km/h'' danes nekaj let kasneje pa Bugati veyron 403 km/h kam gre ta svet. Me bo pa čez nekaj let vnuk peljal me bo pa kap!!!!!!

8) 8) 8) 8) 8) 8)

BTW: Ne boš šel hitreje kot 330Km/h, saj aerodinamično ni dovolj dovršen. Take so vsaj bile beseda direktorja VW, mislim da v Ženevi. Glede popolne dovršenosti pa bi se dalo pogovarjati. Ne pozabimo, da je celo njihov A6 do nedavnega( poleg vseh A3, A4...) imel zadaj pol togo premo. Pa tudi njihov TT je vzel nekaj življen, dokler ga niso modificirali. Pa ko smo že ravno pri dirkanju (406km/h), zakaj audiji nikjer ne zmagujejo na kakšnih gorsko hitrostnih dirkah? Ali pa sploh kje drugje, razen V Le Manu?

Uporabniški avatar
kobreti
Uporabnik

Napisal/-a kobreti Pe maj 21, 2004 9:04 am

Audi je prevladoval v rallyu!!!! Audi se bori v DTM-u in je zadnjo dirko zmagal v LeMansu je itak pokazal kaj zmore še pol z bentliyom!!!Pokazal je tud v tistih angleških serijah z A4-ko ,ko so ga mogli obtežit dodatno ,da sop mu lahko drugi konkurirali!!
Bodi brez skrbi ma audi kr nekaj športnih uspehov...samo F1 še ga čaka!!!!
:wink:
Pa ,da nebote mislili ,da sem neki audi zagriženec..sam pač večina na avtu mi je všeč!!! :wink:

Uporabniški avatar
De_Tomaso
Uporabnik

Napisal/-a De_Tomaso Pe maj 21, 2004 10:47 am

kobreti je napisal/-a:Audi je prevladoval v rallyu!!!! Audi se bori v DTM-u in je zadnjo dirko zmagal v LeMansu je itak pokazal kaj zmore še pol z bentliyom!!!Pokazal je tud v tistih angleških serijah z A4-ko ,ko so ga mogli obtežit dodatno ,da sop mu lahko drugi konkurirali!!
Pa ,da nebote mislili ,da sem neki audi zagriženec..sam pač večina na avtu mi je všeč!!! :wink:

Prevladoval v Rallyu.

Misliš dve zmagi v skupini B, z audijem Quatro? Nikoli ni prevladoval v rallyu res pa je, da je dve sezoni zapored zmagal. Lancia jih je 6. Glede A4 Quatro pa je tako, da je v ETCC normalno obteževanje avtomobilov glede na uspehe in zasnovo. Če zmagaš 10kg, če imaš 6. menjalnik 30kg... Enako je bilo z audijem, ki je pač dobil še dodatno težo zaradi 4X4, nato pa dve sezoni niso uspeli zmagat in so to imeli izgovor za izstop iz tekmovanja.

Rezultati:
http://www.fiatouringcars.com/2k4/?call ... anufac.asp

DTM, to prvenstvo pa je kar nekaj, če ne zmaga ljubljenec sponorjev, organizatorjev... potem prvenstvo kar ukinejo. Saj se še vsi spomnimo leta 93 in 94, ko je nek proizvajalec vstopil v to tekmovanje in praktično pometel z konkurenco (na zmagovalnem avtu so celo otroka v ustih zmaja zamenjali z MB zvezdo), nato pa so cel pokal za eno leto prekinili. Seveda so se zmagovalci takrat zakleli, da ne bodo nikoli več tekmovali v tem pokalu.

Audiju je mogoče pripisati marskikatero odličnost, a bogate zgodovine in tekmovalnih uspehov, žal ne.[/url]

Uporabniški avatar
swiftrider
Novinec

Kraj: črnuče

Napisal/-a swiftrider Pe maj 21, 2004 11:41 am

3.X turbomotor, sweet, chiptuning kr kliče, brabus pa-pa. Ne morš primerjat rs3 in Brabus-a, halo. lahk pa primerjaš naprimer rs3 ABT (naprimer) in Brabusa.
Tko k da bi reku da je porshe hitrejši od ferrarija (men je sicr boljši, ampak useen), pa bi primerju Hamann-ovga turbota 620KM, pa obično Modeno.

Aja, pa qattro je eden boljših pogonov, ne vem zakaj bi bil na suhem tok slab pr taki moči.

Pa BMW1 se mi zdi krneki, sej majo compacta k je u klasi C sportcupe, A3. Po obliki je pa tak kokr mal popravlen Z3coupe pa za 4 ljudi. Pa za M verzijo dvomim da bo tok strupena kokr takle audi...

Audi se men useen ne zdi tok brezoseben, sm ga že tišču. Pa kobreti če ne čutš duše avta moje sožalje...

Lp, Swiftrider
Švoh, ampak lahek 8)
!New! White blinkers-Chicks go crazy! :mrgreen:

Uporabniški avatar
A3Turbo4Life
Novinec

Kraj: Celje

Napisal/-a A3Turbo4Life Pe maj 21, 2004 12:11 pm

Fantje počakte BMW M1
Mogoče ne bo glih tok lep sam kar se pa tehnike tiče bo pa pomoje nesu audija...

To mi boš razlagal glede tehnike potem, ko me boš gledal v zadnje luči, če ti bo le kaj pomagalo. :lol: :twisted:

]Ja pa je haha. Sam da to je za razliko od tega audija že neki cajta zunaj.Haha. Kaj pa zaj?
http://www.brabus-online.de/special/06bbd.htm

Ne vem kje si zdaj našel Brabusa??? Potem pa počakajmo, da RS3 kakšen MTM obdela ali pa ABT, pa bomo potem naprej debatirali.

Bye
Uno Turbo Racing - Slippery when boosting
-----------------------------------------------------------
Sex is one of the most wholesome, beautiful and natural experiences that money can buy

Uporabniški avatar
A3Turbo4Life
Novinec

Kraj: Celje

Napisal/-a A3Turbo4Life Pe maj 21, 2004 12:43 pm

De_Tomaso je napisal/-a:
kobreti je napisal/-a:Audi je prevladoval v rallyu!!!! Audi se bori v DTM-u in je zadnjo dirko zmagal v LeMansu je itak pokazal kaj zmore še pol z bentliyom!!!Pokazal je tud v tistih angleških serijah z A4-ko ,ko so ga mogli obtežit dodatno ,da sop mu lahko drugi konkurirali!!

Prevladoval v Rallyu.

Misliš dve zmagi v skupini B, z audijem Quatro? Nikoli ni prevladoval v rallyu res pa je, da je dve sezoni zapored zmagal. Lancia jih je 6. Glede A4 Quatro pa je tako, da je v ETCC normalno obteževanje avtomobilov glede na uspehe in zasnovo. Če zmagaš 10kg, če imaš 6. menjalnik 30kg... Enako je bilo z audijem, ki je pač dobil še dodatno težo zaradi 4X4, nato pa dve sezoni niso uspeli zmagat in so to imeli izgovor za izstop iz tekmovanja.

Rezultati:
http://www.fiatouringcars.com/2k4/?call ... anufac.asp

DTM, to prvenstvo pa je kar nekaj, če ne zmaga ljubljenec sponorjev, organizatorjev... potem prvenstvo kar ukinejo. Saj se še vsi spomnimo leta 93 in 94, ko je nek proizvajalec vstopil v to tekmovanje in praktično pometel z konkurenco (na zmagovalnem avtu so celo otroka v ustih zmaja zamenjali z MB zvezdo), nato pa so cel pokal za eno leto prekinili. Seveda so se zmagovalci takrat zakleli, da ne bodo nikoli več tekmovali v tem pokalu.

Audiju je mogoče pripisati marskikatero odličnost, a bogate zgodovine in tekmovalnih uspehov, žal ne.[/url]

Ja kje pa je Lancia dosegla 6 zmag v skupini B???

Skupina B je bila od zgodnjih 80-h pa do 87 leta, ko so jo prepovedali.

Nobeden drug ni imel "j**c", da bi uvedel 4x4 pogon, ker so takratni strokovnjaki govorili, da se ne bo obneslo. Zgleda da niso imeli prav.

Kakšen pogon je imela lancia S4? :roll: :wink:

Bye
Uno Turbo Racing - Slippery when boosting
-----------------------------------------------------------
Sex is one of the most wholesome, beautiful and natural experiences that money can buy

Uporabniški avatar
kobreti
Uporabnik

Napisal/-a kobreti Pe maj 21, 2004 1:54 pm

Glede auid quatrota ne ni mel konkurence ker jih je voznik z audijom po 1 minuti dohitel in drugim dirkačem nič ni blo jasno..pa še vožnja po PIKE SPIK je tud omembe vredna ,če se ne motim!!!!
Nevem no so se dokazali v športu in to še kak!!! :!: :wink:
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov