Lep avtocek.....drgac mi pa ni tok usec da ma identicen spredn del kot ze dva predhodnja modela....Ceprov je spredn del zelo lep....Neki je ohranjanje podobe znamk, sam ne pa da identicne spredne dele gor monitrajo. Moje skromno mnjenje.....
Ta Leon je res krasen. Navdušen sem predvsem nad razliko z Alteo oz. Toledom. Sem si prow oddahnil. Vsi avti le niso enaki! Komaj čakam na motor 2.0 T FSI
metallic je napisal/-a:Hudo, zdej jim pa manjka samo še ibiza mpv, pa majo komplet mpv family.
Pač...
Bojo imeli pri isti višini kot Megane vsaj dovolj placa za glavo in še prtljažnik vreden tega imena. Pri tem da je oblika enako športna in da se mogoče še boljše vozi
na zunj je ena potlačena altea. bo treba v živo vidt, kk to zgleda. drgač pa bočne linije so iste, spredn pa zadn konc zelo podoben altei. kar so spremenil so zadnje luči, pa armaturka. to je pa tut use.
V živo je vlik bolši, res čist druga zgodba kot na teh slikah tud armatura je huda (no mal preceč platike je še kr ). Zunanjost nalažje opišem z besedo: nabit