ŠE ŠE ŠE HOČEMO ŠE!!!!!!!!!!! Upam da se bo sprednji del kdaj vrnil vsaj v osnovne poteze E30...ehhh, sej vem da lhk kr sanjam o temle sprednem koncu na novem avtu a ne ---> (oo=00=oo)
Zadnjič spremenil Slide, dne Če jul 15, 2004 3:47 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared
SE OPRAVIČUJEM VSEM, SAM MI JE SEDANJA M5-KA( )NAJLEPŠA.PA ŠE ARMATURE NA SLIKAH SE MI ZDIJO ČIP(CHEAP). :P
AH KVA SE OBREMANJUJEM S TEM KI ITAK ŠE NOM MEU AVTA.
men je dedek zmeri govoru:zrno na zrno pogača, kamen na kamen palača, guma na feltno-avto
Vidu sm ta zadnje slike (ene so real - naprimer limuzina) ene pa photoshop (M3) v eni novi nemški reviji. Karoserije, motorji armaturke, to je več al man vse že splanirano in se pod visoko skrivnostjo že testira. Verjetno bo Septemra v Parizu kaj predstavljeno drugače je pa marketing plan tak:
-Maj 2005 - Limuzina
-Začetek 2006 - Touring
-Jesen 2006 - Coupe
-Pomlad 2007 - Cabrio
-Poletje 2007 - M3
-Pomlad 2008 - M3Cabrio
M3 bo bojda imel 400 KM V8 mašino, obstajajo pa dvomi, če ne bodo ukinili poimenovanje te oblike Coupe/Cabrio/Compact in ta kratke karoserije poimenovali kar "BMW Serie 4" (spet drug problem bo potem uvrstiti Z4 v to paleto). O tem so začeli razmišljati zaradi serije 6, ki naj bi bila Coupe od 5 ke... no uglavnem dolg članek, veliko lepega piše...če ne zgooglam teh slik, vam bom poskeniral.
Na netu se je pojavil official prospekt nove trojke In to s slovenskega foruma...pa ne tega Nekaj slikc za ljubitelje BMW-jev, ki so zdaj že tko al tko po vsem netu in svetu...slike namreč
Ne vem kako se je lahko to zgodilo, to ni fotošop, ker so slike iz uradne brošure...malo prebrskajte, pa jo lahko najdete, mam pa občutek da bo nekdo krepko nasrkal zaradi prihoda prospekta v javnost...
Eh, kaj hočmo...jz sm zlo vesel da je nekdo zajebal in potem imel nekdo j***a da je to dal na net...slava mu
Naj živi NOVA TROJKA...naj ji umrejo zadnje luči Meni je vse na tem avtu lepo za popizdit...pol pa zadnje luči... Že čakamo facelift za zadnje luči
LP
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared
Saj se ne bunimo, samo so mi pa na E46 lepše...pa tudi na E60 Mah...sm že tokokrat pogledal prospekt, da sem se jih že navadu...
Neofobija pač al kaj je že, strah pred novim
LP
Cel avto je ubijalski. Samo res so zadnje luči mal ne BMW-jevske. V živo bi mogu vidt, je mogoče kaj bolš. Drgač pa pru konc pa linije in vse skupizakon !!!
Zdaj lahko pa samo še upamo da se cena res nebo preveč dvignila.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!