Cyrus je napisal/-a:HajdukS bolj debilnih komentarjev kot so tvoji ni.
Avto je šprten v smislu, da ima glede na večino avtov dost boljše zmogljivosti, je pa še vedno udoben in prostoren ter primeren za navadno vožnjo in potovanja.
Avto ni narjen za na rally, niti ne za na krožno dirkališče (čeprou tuki mahne dol marsikerga "športnega" poševnookca) ampak je namenjen vsakodnevni uporabi in maxsimalnemu užitku pri vožnji za tiste, ki si ga lahko privoščijo.
Mislim, da se zato tako razburjaš nad avtom, ker tvoja Azijska konkurenca ne ponuja ničesar, kar bi lahko postavil ob bok takemu avtu.
To da povprecni obiskovalci tega foruma menijo da so moji posti debilni, ne more bit vecja pohvala zame. Hvala cyrus.
Gremo k tockam:
-S6 nima boljse zmogljivosti glede ne vecino avtov (s tem da mamo pod njim se 4.2 (335km) , 3.2FSI (255km)...) ?
Jst pravim da ga vsak sporten posevnookec ki stane !2krat! manj ali je malo predelan do te polovicne cene "mahne" kadar hoce (lahko tut zacnemo nastevat sam je itak brezveze ker ves da mam prav)
-azijska konkurenca ponuja meni osebno boljse kompromise + sploh se ne razburjam. Samo moje poglede sm napisal.