.jpg)
.jpg)
Meni se zdi vedno bolj MALI ENZO

LP,
don CONSIGLIO
De_Tomaso je napisal/-a:jakaracman je napisal/-a:Pred ene 15 min sem zlezu iz novega 911 (997). Madona, pri ferrariju se bodo moral z novo modeno kar dobro potrudit ...
Potem pa so pri poršu naredili res velik korak. Vsaj prejšni 911 in modena nista bila v čisto isti ligi.
jakaracman je napisal/-a:De_Tomaso je napisal/-a:jakaracman je napisal/-a:Pred ene 15 min sem zlezu iz novega 911 (997). Madona, pri ferrariju se bodo moral z novo modeno kar dobro potrudit ...
Potem pa so pri poršu naredili res velik korak. Vsaj prejšni 911 in modena nista bila v čisto isti ligi.
Res je. Nova Carrera S je pa kar primerljiva z Modeno (lega, zvok, hitrost) oziroma boljša. No ja, če bo nova Modena tolk boljša od stare kot je 997 od 996, še zmeraj ne bo kake hude konkurence ... Do novega 997 turbo ...
accim je napisal:
uf lepo zlgeda pa to. mogoč me le mal mot da je zadj če tko mal pogledaš dost visok? tko od vrat proti riti drgač je pa kr petarda al ko bi reku
a gremo izmert tvoj avto kok je visok?
se mi zdi da je Ferrari nižji
ASenna je napisal/-a:accim je napisal:
uf lepo zlgeda pa to. mogoč me le mal mot da je zadj če tko mal pogledaš dost visok? tko od vrat proti riti drgač je pa kr petarda al ko bi rekua gremo izmert tvoj avto kok je visok?
se mi zdi da je Ferrari nižji
ej da bi ti vidu kolk je znizan od accima(joke)
![]()
don CONSIGLIO je napisal/-a:Današnji Modena ima vstopno ceno cca 134.000 €. Glede na to, da bo nov model kar velik korak naprej in da stane Gallardo (ki bi naj bil glavni tekmec novega cavallinota) danes najmanj 144.000 €, je upravičeno pričakovati, da bo vstopna cena presegla 150.000 €.
LP,
don CONSIGLIO
MGsax je napisal/-a:don CONSIGLIO je napisal/-a:Današnji Modena ima vstopno ceno cca 134.000 €. Glede na to, da bo nov model kar velik korak naprej in da stane Gallardo (ki bi naj bil glavni tekmec novega cavallinota) danes najmanj 144.000 €, je upravičeno pričakovati, da bo vstopna cena presegla 150.000 €.
LP,
don CONSIGLIO
galiardo je bil že vedno cenejši od modene.
mene zanima če se kaj govori o cenak konkretno ne mislim te špekulacije koliko bi kaj moral,...
don CONSIGLIO je napisal/-a:MGsax je napisal/-a:don CONSIGLIO je napisal/-a:Današnji Modena ima vstopno ceno cca 134.000 €. Glede na to, da bo nov model kar velik korak naprej in da stane Gallardo (ki bi naj bil glavni tekmec novega cavallinota) danes najmanj 144.000 €, je upravičeno pričakovati, da bo vstopna cena presegla 150.000 €.
LP,
don CONSIGLIO
galiardo je bil že vedno cenejši od modene.
mene zanima če se kaj govori o cenak konkretno ne mislim te špekulacije koliko bi kaj moral,...
Gallardo ni bil nikoli cenejši od Modene! Osnovna verzija Modene je kar 10.000 € cenejša od osnovne verzije Gallarda (in ne galiarda).
Poleg tega sem ti povedal kaj se govori in ti zraven navedel utemeljitve teh govoric. Sploh pa je razlika med govoricami in špekulacijami takorekoč neznatna. Ne vem na kaj se nanašaš?![]()
LP,
don CONSIGLIO
don CONSIGLIO je napisal/-a:Ja lej, jst sem ti govoru za uradne cene v Italiji. Modena F1 pride točno 142.000 €, Gallardo pa 144.000 €, s tem da ima Gallardo že v osnovni verziji robotiziran menjalnik (podobno kot F1), pa štirikolesni pogon (ki baje trga gate, ker je nastavlje cca 70% na zadnji kolesni par) in nekaj več varnostne opreme.
Cca 150.000 € bo po mojem osnovna verzija z običnim menjalnikom. Se bojim, da bo F1 dosegel komot 160.000 €. Sicer pa ga po mojem ne gre čakati pred naslednjo pomladjo, kot sem že napisal![]()
Pa veliko uživaških in srečno prevoženih kilometrov želim bodočemu srečnemu kupcu![]()
LP,
don CONSIGLIO
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov