Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
AgitatoR
Mojster foruma

Kraj: Rbn 104

Napisal/-a AgitatoR Pe jun 01, 2007 11:25 am

145/80R13. Za novi model predvidevam da je enako. lahko bi imel vsaj 101kino dimenzijo :D 155/70R13. Drgač pa za mestni avto in za občasne relacije 100 km v eno smer popolnoma dost, če hočeš met majne stroške vzdrževanja.
U ti mater kakšna kolona je danes. Še dobr, da sm taprvi.
Bencin je zakon. Probej se zadevati z dizlom. Neizvedljivo.

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Pe jun 01, 2007 12:18 pm

a bo zdej mel spet novo staro ime? Kolk je pa kj drgačn (na pogled verjetn sam drugačne odbijače)
Slika

Uporabniški avatar
im nobody
Mojster foruma

Kraj: laško

Napisal/-a im nobody Pe jun 01, 2007 12:53 pm

moja posjtla je večja pa še lepša bi lahka reku kokr pa te jajce :?
passat 1.9 tdi 110,235 nm
Na levi pas...do konca gas
viewtopic.php?t=72616&postdays=0&postorder=asc&start=60

Mojster Miha
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mojster Miha So jun 02, 2007 5:42 pm

Ni lepšega dokaza o "naprednosti" Korejskega dizajna.

Prva generacija je bila z oblikovalskega stališča "bomba" - kaj pa hoče drugega nastat v znani obikovalski firmi (italijanski da ne bo pomote).
Potem pa kot kaže svinčnike prevzamejo Korejci in ... glej si spako - pardon Spark-a

Ne vem no - grozn občutek, če se spomniš na obliko predhodnika v svojem času.

LP

Mojster Miha
Poznavalec foruma

Napisal/-a Mojster Miha So jun 02, 2007 5:52 pm

Joie de vivre! je napisal/-a:
Lignage je napisal/-a:
GregaST je napisal/-a:Ko ste ravno načeli debato o dacii. Logane delajo iz odpadnih materialov cliotov. Če vam pa dacia zgleda bolš kot matiz sem pa očitno jaz čuden.

Še en, ki je pravkar dokazal svojo profesionalnost. Ni kaj, na stvari se več kot odlično spoznaš. :roll: :jao:

To je tako, kot bi sedaj jaz napisal, da Škode delajo iz odpadnih materialov (odpadnih materialov :? :?: ) Volkswagnov. Sej sploh ne vem, kaj si hotel s tem povedat. V glavnem je butasto, da bolj ne more bit.

Se opravičujem za moje vznemirjenje! :oops:

Se pa Matiz oz. Spark že kar nekaj časa s tako masko in z Daewoo-jevim logotipom prodaja v domači Koreji, kar dokazuje tale oglas:

http://www.youtube.com/watch?v=1ZjUXA4mr1U

lp, mm

Tudi če ima prav, je uporaba recikliranih materialov prej vrlina kot slabost.

Bedasta primerjava :jao:

LOGAN : CLIO (novi) primerjat z VW:ŠKODA

CLIO je glede materialov opazno napredoval - tisto kar je v LOGAN-u ... navedba "odpadni material CLIO-ta" je mogogoče preostra, so pa materiali opazno slabši. Tako kot varnost ipd. - temu primerna je seveda cena.

VW:ŠKODA - deloma bi držalo za ex FABIO (vendar razlika FABIA:POLO ni bila tako opazna kot CLIO:LOGAN), aktualna OCTAVIA pa ima materiale, ki zlahka konkurira konkurenci - temu primerna je seveda tudi cena

Zavedajte se preprostega dejstva : poceni avtomobilov ni - tisto kar je cenejše je na kratko povedano v skupnem seštevku lastnosti slabše.

Če smo že pri Korejcih - CEE'D je najlepši dokaz naštetega - je povsem konkuenčen tekmecem, vključno s ceno. Kar pa ni veljalo za predhodnika - bil je cenejši, "cenene" so bile tudi njegove lastnosti

LP
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 22 gostov