Sej sploh ni tako slab, samo pa še vedno mnogo preveč podoben Modusu.
Bomo videli.
LP,
don CONSIGLIO
darkdog24 je napisal/-a:Pa dej nehi no pa kaj so tile francozi normlani Novi Clio pa Modus pa neka Dacia pa Talia pa mislim ej kaj je z njimi?
ki so tisti stari časi 1.8 16v pravi športnik Williams serija, 2.0 16v itd... ne pa tole sranje.
Najlepši Clio je bil za mene Clio 1 serije in sicer v izvedbi Williams.Od tu naprej pa so francozi zašli v neko slepo ulico prihodnosti,v kateri iščejo svojo pot ven.Ampak mislim da je nebodo našli.
Cliota pa bodo itak delali samo do leta 2007.Potem je znjim konec.Pride ven auto X75 - skrito ime za auto ki bo prišel namesto Clia.
Žalostno res kaj delajo.
Pri Hondi so me tud razočarali posebno s novo serijo Civic.Za zjokat.
metallic je napisal/-a:Darkdog, če prav razumem tvojo teorijo, bodo leta 2007 nehal delat cliota mk3 in začel delat dacio solenzo???![]()
Pa ti si genij...![]()
![]()
menjekul je napisal/-a:men je pa ravno zato všeč clio v6, ker je mal bolj kultivare :P ne pa da me sam skrbi kje bom to kako bom tisto...
ej veš kak naslov od tega posnetka pikes peak (405 vatanen). daj da skinem z neta![]()
danke
p.s: pikes peak audi quattro tud nichts loše
darkdog24 je napisal/-a:metallic je napisal/-a:Darkdog, če prav razumem tvojo teorijo, bodo leta 2007 nehal delat cliota mk3 in začel delat dacio solenzo???![]()
Pa ti si genij...![]()
![]()
Po razgovorum z enim starejšim gospodom v Revozu je prišla informacija z njegove strani da se bo Clio prenehal delat leta 2007 popolnoma.Ne sam v Revozu.Tega modela nebodo več delali,ampak bo nek auto x 75.
To je reko on ko smo bli dol na ogledu s klubom.In ni bil 1 april,ampak september.
Zdej kolk je to res nevem,je pa res da tudi Twingo 2 pride v Revoz.
Ta nov auto je pa baje ful lep pa dober(po besedah tega gospoda).
sector je napisal/-a:imas kar prav o grupi B in +500KM. nekaksna urbana legenda je, da so bolidi na dirkah dosegali tudi 1000KM vendar so ekipe podatke o realni moci skrbno skrivale. morda bomo nekoc izvedeli resnico sem bil pa prica, ko je takemu avtomobilu pri cca. 120km med saltanjem v 4 presavo zavrtelo kolesa (4wd) v prazno. bilo je nekaj peska na cesti ampak na asvaltu
s tako 405tico je pa vatanen na pikes peak rekord postavljal. tisti slavni onboard video je zakon.
jah clio V6 je predrag in preudoben. ni turbo, ni zivcen na cesti, po dezju se predobro pelje in zavore odlicno ustavljajo pa se masina se ne pregreva (moj turbac je bil zivo nasprotje in zaradi tega sem ga imel rad :P )
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov