Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Če sep 09, 2004 8:34 pm

Drgač dobr. Kr vredu linije in vse samo prva maska pa res. :oops: :oops: :oops: grda!!
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Če sep 09, 2004 8:37 pm

swoop je napisal/-a:Slika
ma kaj js vem...sprednji del,maska, me ne preprica
je to uradno? tm pise,da nj bi bilo tole predstavljeno v Parizu.
bomo se na lastne oci preprical:)....25.septembra. I'll be there!! :)
lp,
andrej

Tole se men zdi bolj kot en slab fotošop 6-ke, ki so jo malo skrajšali in luči od X3...tudi malo pomanjšane...skratka...tole skoraj 100% ni to :wink:
Hvala bogu 8)
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
swoop
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a swoop Če sep 09, 2004 8:38 pm

ja,js tut upam ,d to ni to in da bo v Parizu kako prijetno presenecenje:)....

me zanima pa predvsem passat...na netu so same "moznosti" kako bi lah zgledu, v parizu bo pa vse jasno.

lp,

andrej

Uporabniški avatar
krofl
Novinec

Kraj: Zasavje

Napisal/-a krofl Če sep 09, 2004 9:14 pm

Ja pa mnde ja niste misl, da je tole M4?? Jz mislem da je to en slab fotoshop...Glede alf pa tega kreganja okol avtomobilov....nikol ne bomo našl skupne besede.Pač en ma rad alfo drug bmw...usak ma svoj okus...en rad pije vino, drug pa pir...usak ma svoj okus...Zato pa predlagam, da spoštujemo mnenja usakega in se zadržimo tistih "bednih" komentarjev! Hvala :)

Ne res no...A se ni škoda kregat?? :roll:

Lp, Matej
SlikaSlika
Bmw 530d and Renault 5 Five

Tinček
Novinec

Napisal/-a Tinček Če sep 09, 2004 9:25 pm

Zanimivo je da tukaj veliko ljudi ve zakaj je en avto boljši od drugega brez argumentov. Hm.. Med drugim pa noben pa ne pogrunta, da BMW najprej predstavi serijo 3. Potem pride na vrsto coupe in šele potem M3

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a don CONSIGLIO Pe sep 10, 2004 12:58 am

Se strinjam s Tinčkom (enkrat toliko :D )

Drugače pa je to relativno star chop in sploh ni narejen na podlagi uradnih (ukradenih) fotografij nove 3ke. Iz te bo namreč tudi coupe' izhajal.

Med drugim sem jaz že en teden nazaj ta chop objavil v temi "Vsi novi BMW M". Ne vem kaj se vsi razburjate, kot da bi objavili najhujšo državno skrivnost :? :?:

LP,
don CONSIGLIO
Slika

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček Pe sep 10, 2004 8:31 am

swoop je napisal/-a:Slika

ma kaj js vem...sprednji del,maska, me ne preprica

je to uradno? tm pise,da nj bi bilo tole predstavljeno v Parizu.
bomo se na lastne oci preprical:)....25.septembra. I'll be there!! :)

lp,

andrej

Tole pa ni M3

Uporabniški avatar
ASenna
Uporabnik

Kraj: kropa

Napisal/-a ASenna Pe sep 10, 2004 8:43 am

zgleda ravno tako k bi bil en pjan k je sprednje luči modeliral :P
men mama prav "za vsakmu ovinkom je hodič"
SlikaSlika

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček Pe sep 10, 2004 8:53 am

ASenna je napisal/-a:zgleda ravno tako k bi bil en pjan k je sprednje luči modeliral :P

Zgleda k polo, k je u steno pr 30 km/h prpelu.

Uporabniški avatar
De_Tomaso
Uporabnik

Napisal/-a De_Tomaso Pe sep 10, 2004 12:08 pm

MIKIMOUS je napisal/-a:
De_Tomaso je napisal/-a:Gre za to, da imata BMW Alfa še preveč skupnega saj sta že več kot 40 let na skoraj vseh tekmovanjih rivala in sta vedno razred pred drugo konkurenco.

No Alfa je italjanar pa tri štuke pod BMW-jem, za moje pojme BMW-ja edin Audi pele.

MAtr je butasta debata. M3 je zakon, Alfa se pa lohk sam z Golfom primerja, pa že to je čast, mogoče prevelka.

Sicer pa če se ne morte zment pol je pa LAda zakon, kera j***a od italjana pa od švaba pržgejo pr minus 40°C.

BMW 7 ziher ne k je blo javno da že pr nuli se elektronki trga. O Alfi pa nam zgublov besed.

No zdej se pa nakuhite! Mate za domačo nalogo, pol nej bo pa že mir enkrat.

Tvoje poznavanje avtomobilov je izjemno.

Ni kaj!

:bow :bow :bow

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Napisal/-a don CONSIGLIO Pe sep 10, 2004 1:35 pm

MIKIMOUS je napisal/-a:No Alfa je italjanar pa tri štuke pod BMW-jem, za moje pojme BMW-ja edin Audi pele.

MAtr je butasta debata. M3 je zakon, Alfa se pa lohk sam z Golfom primerja, pa že to je čast, mogoče prevelka.

Sicer pa če se ne morte zment pol je pa LAda zakon, kera j***a od italjana pa od švaba pržgejo pr minus 40°C.

BMW 7 ziher ne k je blo javno da že pr nuli se elektronki trga. O Alfi pa nam zgublov besed.

No, to so argumenti, ki bi jih navedel 13-letni mulc.

Tak je enkrat sedel v Alfi 164 od očeta svojega najboljšega prijatelja, doma pa imajo v garaži fotrovega službenega BMW serijo 5. Fotr pa mu je razložu, da se vse ostalo lahko skrije :roll:

Se ti opravičujem, če je slučajno zgoraj napisana zgodbica resnična :lol:

LP,
don CONSIGLIO
Slika

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček Pe sep 10, 2004 2:02 pm

don CONSIGLIO je napisal/-a:
MIKIMOUS je napisal/-a:No Alfa je italjanar pa tri štuke pod BMW-jem, za moje pojme BMW-ja edin Audi pele.

Tak je enkrat sedel v Alfi 164 od očeta svojega najboljšega prijatelja, doma pa imajo v garaži fotrovega službenega BMW serijo 5. Fotr pa mu je razložu, da se vse ostalo lahko skrije :roll:

LP,
don CONSIGLIO

Ne moj fotr ma sam twingota, mam pa sam 12 let več.

Drgač je blo pa tole bolj pravokatvno mišlen ker mi grejo posti o bavarcih in alfah že hudo na živce, pr skor vsaki debati se to odpre.

No velki pristaši eni in drugih pa pol na tuko neumen post k je bil ta moj odgovarjajo.

Pa brez zamere.

Uporabniški avatar
ASenna
Uporabnik

Kraj: kropa

Napisal/-a ASenna Pe sep 10, 2004 2:25 pm

No velki pristaši eni in drugih pa pol na tuko neumen post k je bil ta moj odgovarjajo.

ti pa nehi take neumne poste pisat, pol pa tud takih nebo k bodo odgovarjal na tko neumne poste :wink:
men mama prav "za vsakmu ovinkom je hodič"
SlikaSlika

Uporabniški avatar
De_Tomaso
Uporabnik

Napisal/-a De_Tomaso Pe sep 10, 2004 3:12 pm

don CONSIGLIO je napisal/-a:

LP,
don CONSIGLIO

don CONSIGLIO

tebi pa zares

:bow :bow :bow :bow :bow

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Napisal/-a don CONSIGLIO Pe sep 10, 2004 9:36 pm

@mikimous: Jst nisem govoru kašn avto ma tvoj oče, niti nisem reku, da maš ti 13 let :wink:

Sem samo hotu povedat kaj si mislim o takih postih. Je bil pa tvoj tako zelo reprezentativen, da si nisem mogel kaj...

@De_Tomaso: Vračam najmanj isto mero spoštovanja

:bow :bow :bow :bow :bow

LP,
don CONSIGLIO
Slika

Uporabniški avatar
2Fast&2Furious
Mojster foruma

Kraj: Lj

Napisal/-a 2Fast&2Furious So sep 11, 2004 8:32 am

Mah ni to to ... avto kot avto .. vsi nekaj hitijo , in tko če bodo take luče , newem no ....če so se na vstalem tok potrudl bi lohk tut lučem mal več časa posvetil da bi vse skupaj bolj brutalno zgledalo.Seveda pa nesmemo govort prehitro , prvo počakimo da ven pride da ne bomo pol :shock: :P

lp

samo moje mnenje :wink:

maček
Stalni uporabnik

Napisal/-a maček So sep 11, 2004 9:44 am

Še enkrat povem da mi grejo na k....c posti ki se zmerom končajo z merjenjem moči pa nej bo to BMW-jevci prot Alfam.... al pa F1 šumi prod ostalm, pol je treba določenim osebkom na primitivn način razložit da nej nehajo. Jest upam da vidva ne soda mednje in sta moj post narobe vzela, zato predlagam da nehamo.

Kar se tiče BMw-jevega dizajna, v določenih zadevah so pomoje mem udarl.
Linija luči in dizajna okrog nih je že neki časa taka da so luči ble dol zavihane kar je avto naredilo bolj agresivn, jest mam zdej tak občutek kokr da je recimo novo 5-ico kr mal sram, vsaj tuko mi deluje če luči zamenjam za oči.

Lučke bi rad da naredijo agresivne, evolucijo iz prejšnega M3.

Ampak je to sam moje mnenje.

Uporabniški avatar
De_Tomaso
Uporabnik

Napisal/-a De_Tomaso So sep 11, 2004 10:48 am

Še moje mnenje o novem M3, nevarno blizu idealnega avtomobila. Tako po tehniki, kot po izgledu. 8)

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid So sep 11, 2004 12:46 pm

De_Tomaso je napisal/-a:Še moje mnenje o novem M3, nevarno blizu idealnega avtomobila. Tako po tehniki, kot po izgledu. 8)

se podpisem!!
Slika Slika

Uporabniški avatar
swoop
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a swoop So sep 11, 2004 1:07 pm

fantje se opravicujem...moja napaka..tole no vsi vemo,d ni m3...sm pod napacno temo dal...uapm,da ni blo ksnih hard feelings...

fora je pa ,d je blo to na eni strani objavljen kot novosti,k bojo predstavljene v Parizu.

lp,

andrej
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov