Slide je napisal/-a:Sh3bO je napisal/-a:Se strinjam s tebo Bel-Tirid. BMW števci so očitno dovolj lepi in predvsem funkcionalni da jih že vrsto let vgrajujejo v njihove modele. Kar se pa tiče MB je pa isto ali sedite v A klasi, S klasi, maybachu ali pa v sprinterju in vitotu.
Kar se pa tiče nove X5ke - ful mi je lepa. Spredi in zadi. Žal je le to da vse novinarji, laiki in nevemkdodrugše kritizirajo obliko novih BMWjev od takrat ko so predstavili obliko nove sedmice. Ampak je pa res da kupci očitno ne dajo veliko na njihove komentarje, saj so pokupili rekordno število sedmic.
Ja a zato če ti je sedmica grda ko sinji kit križan s povodnim konjem, si laik???...meni je tudi grda, čeprav so mi splošno BMW-ji eni najbolj zaželjenih avtomobilov, ampak sedmica pred faceliftom MI je grda...ne spreglej tistega MI...moj okus...in vsak ma svojegaBMW-je bi folk kupoval tud če bi bli samo še kante na 4 kolesih, tako pač je...
HajdukS je napisal/-a:hmmmm, nevem no meni se zdi x-trail blizje rav4 kot x5 (murano je bolj x5ka); primerjava je pač za SUV-je neglede na razred/ceno.( u koncni fazi se tukaj vidi da kakovost ni vedno povezana s previsoko ceno)
Vuso je napisal/-a:Hehe.od zadaj pa ni najbolj simpatičen.še posebaj tisti srebrn z črnimi odbijači![]()
Very very ugly bimmer :P Prov treba je bilo te butaste amerikance vlečt v bmw-ja.No sej prodaja pa dobiček sta super,ampak se mi zdi da je zgubil na "bmw-jevstvu".karkoli komu že to pomeni(meni osebno obrnjena armaturka,bolj oglate linije,pa nekaj butičnosti...).te novi bmwji so preveč ameriški,preveč vpadljivi.vsak, ki hoče bit glavni na vasi si kupi 5ko...Meni osebno je edini lep novi bimmer 7ica vse ostalo pa no comment.
Seveda je vse skupaj moje mnenje
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov