Slide je napisal/-a:INFINITI, kdo pa je razvil po tvoje M motor če ne BMW oziroma njihov športni oddelek M Gmbh, ki ni nič drugega kot BMW, samo da je to "par osebkov" specializiranih za takšne stroje kot so M3, M5...850Csi...itd...
Če se motim me popravi, ampak mislim da pri teh bavarcih druge firme niso mele prstov vmes
LP
Loopz je napisal/-a:De_Tomaso je napisal/-a:točno eni bodo imeli renome čez 25 let, drugi pa ga imajo danes.
me veseli, da se končno strinjava...
De_Tomaso je napisal/-a:Loopz je napisal/-a:De_Tomaso je napisal/-a:točno eni bodo imeli renome čez 25 let, drugi pa ga imajo danes.
me veseli, da se končno strinjava...
Pa da imaš cool avto v podpisu se tudi strinjava. Sem se celo vozil, tako da lahko to iz prve roke rečem.![]()
![]()
TopGear je napisal/-a:kar so bli testi po tv na tujih postajah, ze res da je m3 zmagal na pisti u dragu, zarad teze pa tega, sm ko je bla proga mokra, pa ovinki, se je sov pa sam skrit pred s4. audi ima neverjetno dober oprijem, pa se quattro,sploh na mokremu, bmw je pa itk dobr sm za suhe ceste ker sam tm lima asfalt, pa ajt lep je
rok46 je napisal/-a:sicr pa bo na koncu alfa 156 biturbo pršla pa bo z usemi pometla...pol bo pa spet kreg![]()
LP
De_Tomaso je napisal/-a:[ker sta se na dveh dirkah alfina prva voznika izrinila drug drugega s steze.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov