Slide je napisal/-a:Men je pa super luškan fajn...takoj bi ga kupu punci
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
bass je napisal/-a:Slide je napisal/-a:Men je pa super luškan fajn...takoj bi ga kupu punci
Točno to mi je prvo padlo na pamet![]()
Mi je pa zelo všeč malček.
drugmirko je napisal/-a:a ni bil fičo 750 kubični in povečan Fiat 500? vsej tak, na oko... če že ne direktno... ker direktno je bil Fiat 500 duhovni naslednik Topolina...
dj_em je napisal/-a:ma ta fiat je neumn... namest da nardi Tipota oni grejo delat fičota k tok paše v to obdobje
RKay je napisal/-a:Drgač pa k eni plozite da je razlika med fiat 500 in zastava 750/850 (t.i. fičo)
Dejansko je zelo majhna ker je zastava na osnovi fiat 500 izdelovala fičota, ampak ne skos sam en model pa še motor je bil v fičku baje močnejši, pač fiat za po mestu fičo za v hribe, neka razlika je vendar ne velika.
Dejansko je isto kot pri fiat punto 3 in novi zastava 100 al kaj že je, k je popolnoma isti avto sam znamka je druga.
Razlika je v imenu. bi šel pa skor stavt da bo čez 5 let po stekli proizvodnji to novi fičo oz. zatava 750/850
Glede cena se mi pa zdi zelo ugoden.
esem je napisal/-a:drugmirko je napisal/-a:a ni bil fičo 750 kubični in povečan Fiat 500? vsej tak, na oko... če že ne direktno... ker direktno je bil Fiat 500 duhovni naslednik Topolina...
Fiat 600 (fičo) je prišel ven kot "piccola utilitaria" (majhen družinski avto - danes morda najbliže kakšen punto, C3) leta 1955, dve leti pred Fiatom 500 (1957) kot naslednikom Topolina, ki je bil bolj osnovno (mestno) vozIlo. 600-ki je sledila 750, nato so avto zaradi bližine s 500 povečali na 850 (tudi nova modernejša (škatlasta) in prostornejša oblika), 127, uno, punto in sedaj grande p., zako da ima fičo vseskozi naslednike. Fiat 600/750 je bil v Italiji delan približno deset let v cca milijon komadih (pa še +10+ let in nekaj milijonov licenčnih - ne samo YU-fičo), Fiat 500 pa je do leta 1975 bil v Italiji narejen v 3.800.000 komadih, nato 126, bolha, uš, klop, pa zdej tale ličinka...
RKay je napisal/-a:
Tole je pa sigurno photoshop, zadnji konec je čista nissan micra, prednji konec pa je od starega fiat 500 - moje mnenje.
Drgač pa k eni plozite da je razlika med fiat 500 in zastava 750/850 (t.i. fičo)
Dejansko je zelo majhna ker je zastava na osnovi fiat 500 izdelovala fičota, ampak ne skos sam en model pa še motor je bil v fičku baje močnejši, pač fiat za po mestu fičo za v hribe, neka razlika je vendar ne velika.
Dejansko je isto kot pri fiat punto 3 in novi zastava 100 al kaj že je, k je popolnoma isti avto sam znamka je druga.
Razlika je v imenu. bi šel pa skor stavt da bo čez 5 let po stekli proizvodnji to novi fičo oz. zatava 750/850
Glede cena se mi pa zdi zelo ugoden.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov