jorgeus je napisal/-a:no, o tem bi lahko debatirali... Impreza ima značaj. Jo prepoznaš takoj. A je grda ali lepa je stvar okusa, vsekakor pa je zapomnljiva. Tole...tole je pa tako medlo in neprepoznavno, da je joj.
jorgeus je napisal/-a:Oprosti, poglej si spodnje slikice, potem mi pa povej, s katero znamko ali modelom lahko ponesreči zamenjaš tele imprezice? Ker ali imaš izredno slab občutek za razlikovanje oblik ali pač mešaš pojem prepoznavnost s pojmom men pa impreza ni všeč.:P
Tudi s trditvijo, da je legacy bolj prepoznavem, se ne morem strinjati. Impreza je manj prepoznvavna samo v različici brez riti, če pelješ kake 100m za njo. Novejša rit pa je taka da ji ni iste, še posebej s šankom kot piko na i. Pa ni treba, da je modre barve z zlatimi felgami....
Kar se Tribenice maske tiče in sreče, da se ni znašla tudi a legacy-ju pa deliva isto mnenje.
jorgeus je napisal/-a:Oprosti, poglej si spodnje slikice, potem mi pa povej, s katero znamko ali modelom lahko ponesreči zamenjaš tele imprezice? Ker ali imaš izredno slab občutek za razlikovanje oblik ali pač mešaš pojem prepoznavnost s pojmom men pa impreza ni všeč.
Lignage je napisal/-a:.... Teli, ki so obloženi z grdo oblikovano plastiko pa povzorčajo bolečino v očeh.
lp, mm
jorgeus je napisal/-a:res je, subarujevci ne vemo, kako izgledajo od zunaj, ker ponavadi sedimo znotrajLepo si sam napisal, čemu je Impreza namenjena. To ni nek ne familiarni avto, ne mestni malček, ne SUV, ne karavan, znotraj skromno opremljen, veliko pije, ceno ima nekonkurenčno, še posebej na slovenskem trgu, kjer pride do odstopanja cene v primerjavi z italjanskimi tudi do miljon bivših tolarjev razlike... In ta, ta nova s to masko je večini še neprivlačna. Evo, ni čudno, da jih na cesti ni. Samo še vedno ne vidim povezavo prepoznavnost-neprisotnost na cesti. Tebe morda spominja na zgoraj omenjene modele, jz pa znam ločit oblike. Zelo malo je avtomobilov, ki si ne bi sledili nekim trendov, vendar je razlika med kopiranje in razvoju svoje oblike z nekimi trendovskimi smernicami. Ko vidiš bully-eye imprezo, jo tudi slučajno ne moreš zamenjati za hondo civic , kot ne njenega zadka s protonom...to lahko stori samo človek, ki ne loči osnovnih form. Če pa te žarometi spominjajo nanjo in ne znaš pogledati celotnega avtomobila, potem pa itak nimamo kaj debatirati. Lahko bi potem začeli o tem, kako je passat narejen na osnovi legacy-ja in da mu avdi sledi zaradi tiste solzice na lučeh, vendar, lepo te prosim, treba je videti bistvo. Pa naj še enkrat poudarim, če nism bila do sedaj dovolj jasna. edini subaru, ki je meni všečen, je legacy. Impreza mi ni, forester mi je grd, tribeca katastrofalna, vendar so drugačni.
Je pa zanimivo, da vse recimo temu "fronte", ki nastanejo na tem forumu in ki jih je naštel esem, načnete Citroenovci. Pa zdej ne vem, ali se samo meni zo zdi čudno?![]()
Sicer sem pa že opazila, da je tu gor nekaj protagonistov, ki se imajo za poznavalce vsega in bognedaj, da se ne strinjaš. Koj hitro si označen za občutljiveža/pripadnika znamki in ne vem kaj še vse. Če pa je to po vrhu še dekle, je pa ogroženost še toliko večja, vse napisano pa velik nonsens. Ajde fantje, men se ne da več. Pa naj bo po vaše. Subaru je ena velika kopija Hyundaja, Mitsubishija, Honde, Protona, Citroena... in še kaj bi se našlo
jorgeus je napisal/-a:Je pa zanimivo, da vse recimo temu "fronte", ki nastanejo na tem forumu in ki jih je naštel esem, načnete Citroenovci. Pa zdej ne vem, ali se samo meni zo zdi čudno?![]()
Sicer sem pa že opazila, da je tu gor nekaj protagonistov, ki se imajo za poznavalce vsega in bognedaj, da se ne strinjaš. Koj hitro si označen za občutljiveža/pripadnika znamki in ne vem kaj še vse. Če pa je to po vrhu še dekle, je pa ogroženost še toliko večja, vse napisano pa velik nonsens. Ajde fantje, men se ne da več. Pa naj bo po vaše. Subaru je ena velika kopija Hyundaja, Mitsubishija, Honde, Protona, Citroena... in še kaj bi se našlo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost