kar se mene tice je to kvecjemu dobr blo za njih ker so se osredotocl na res pomembne stvari kot so lega, odzivnost.... ( zato pa evo popapa m3, RS6 in druge besne evropejce z skoraj 2krat vec konji....)
HajdukS je napisal/-a:Pa kaj je z vami in s tem zakonom?! Kdo vam je reku da je to zakon na Japonskem, da to tko samozavestno naokol govorite? Ze ene par let cekiram tale forum in cakam da se bo en najdu in vam bo povedal da to ni zakon ampak tihi dogovor med tovarnami(tut u nemciji recimo ni po zakonu dolocena hitrost avtov na 250 kmh
![]()
)
kar se mene tice je to kvecjemu dobr blo za njih ker so se osredotocl na res pomembne stvari kot so lega, odzivnost.... ( zato pa evo popapa m3, RS6 in druge besne evropejce z skoraj 2krat vec konji....)
HajdukS je napisal/-a:Pa kaj je z vami in s tem zakonom?! Kdo vam je reku da je to zakon na Japonskem, da to tko samozavestno naokol govorite? Ze ene par let cekiram tale forum in cakam da se bo en najdu in vam bo povedal da to ni zakon ampak tihi dogovor med tovarnami(tut u nemciji recimo ni po zakonu dolocena hitrost avtov na 250 kmh
![]()
)
HajdukS je napisal/-a:Demo, ti si pac bolestni zagovornik nemskih avtomobilov.
HajdukS je napisal/-a: To sm ze dojel skozi tvoje poste (ubistvu bi bil ze en dovol al pa se to ne sam podpis bi ze zadostoval...). .
HajdukS je napisal/-a: Pac nisem mel se te srece, ampak zdj pridno hodim na fax da si bom evota enkrat kupil.
HajdukS je napisal/-a: zato postavlja tut na progah bolse cajte (ja, ne bos verjel tut cajti obstajajo) kjlub temu da majo tekmeci vec konjev..
HajdukS je napisal/-a:Ti se lahko sekiras glede tega kolkr hoces sam to je pac dejstvo.
HajdukS je napisal/-a:
Ta forum je res prevec...
CiCn je napisal/-a:dejan84 je napisal/-a:šmeks je napisal/-a:letos ko je generalni uvoznik postal ac konim so do konca leta prodali že tri vozila evo 8 pa še več bi jih,če bi jih prišlo več v slo.
Sosed (no 2 ulci naprej je doma) me zdej rajca s tole petardo!!!! PRASC!!!![]()
:P
A un rdeč.. Ja un je lep![]()
Pa kaj je z vami in s tem zakonom?! Kdo vam je reku da je to zakon na Japonskem, da to tko samozavestno naokol govorite?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov