Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide So jan 08, 2005 4:21 pm

andrej777 je napisal/-a:Ja če bo tut 130i je to ena lepa novica. To pove da bo imel M1 še večji in močnejši motor. :lol: :lol: :lol:

Ne nujno večji ;) Ker prvotne napovedi so bile celo nekaj v stilu stare M3...torej 4valjni motor...veliko konjev vendar tukaj tudi možnost turbo pomagala :twisted:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
krofl
Novinec

Kraj: Zasavje

Napisal/-a krofl So jan 08, 2005 4:37 pm

Slide je napisal/-a:Tnx, pugi...prosim uporabnike za malo strpnosti zdej...

@Krofl...kako, kje, kdaj???? Nič ne vem...vem da so zakupl licenco za ime 125i torej to ziher pride 2.5 218KM...a da 130i tud? Kje si to zvedu...hit povej :!: :woohoo

to piše v Avto Focus reviji....tm ku si novi modeli, ki letos pridejo vn!
SlikaSlika
Bmw 530d and Renault 5 Five

Uporabniški avatar
skyliner
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a skyliner Sr jan 12, 2005 10:18 pm

jaz bi dodal še mnenje o obliki.. oblika avta se mi zdi zelo razpotegnjena (zaradi kratkih previsov) tako da avto optično deluje daljši kot je v resnici, k temu pa prispeva svoje tudi visoka bočna linija in (vsaj optično) majhna širina avta. Ampak to so samo moja opažanja. V avtu še nisem sedel tako da ne morem rečt da ni zadosti prostora v njem (za komolce .. za noge ga je sigurno dovolj). Tak avto pa itak ni narejen da bi se v njem vozila družina ampak kvečjemu dva.

Folk je pri bmwju pač navajen predvsem klasičnih limuzin.. zato je ta enica enim všeč drugim pa ne. Ampak kokr se vsi ozirajo za njimi na cesti, bi reku da so pogruntal kar zanimivo obliko. Edino kar pri tej obliki še nisem dojel je spodnji lok ki potuje po vratih... izgleda kot trebuh od kakšne živali.

aja, tuki je govora predvsem o stylingu... am, za moj okus... pogledal bi še pri kakšnem drugem tunerju za kaj bolj diskretnega.
Lep pozdrav!

Uporabniški avatar
kris
Novinec

Napisal/-a kris Če jan 13, 2005 12:12 pm

po mojem mnenju je drugi tuning boljši od prvega kr dost boljše zgleda avto ki mi drugače ni tako všeč bi raje imel 3-ko coupe. :)
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov