kobreti je napisal/-a:Meni je svetovn!!!
BmW pa itak vedno več avtov proda ,tak ,da ta nova linija ni tolk zgrešena kot eni menite!!!
Ja res kao kritizirajo oblike novih BMW-jev samo pa kakšenga na cesti vidš se pa vsi obračajo za njemu.
kobreti je napisal/-a:Meni je svetovn!!!
BmW pa itak vedno več avtov proda ,tak ,da ta nova linija ni tolk zgrešena kot eni menite!!!
andrej777 je napisal/-a:kobreti je napisal/-a:Meni je svetovn!!!
Ja res kao kritizirajo oblike novih BMW-jev samo pa kakšenga na cesti vidš se pa vsi obračajo za njemu.
Dejch je napisal/-a:andrej777 je napisal/-a:kobreti je napisal/-a:Meni je svetovn!!!
A si kdaj pomislil, da zaradi tega, ker so tako grdi? Meni je sicer 5ka lepa, toda druge serije so pa obupne in vsak bo tako rekel, ki je saj malo objektiven. Po grdoti pa najbol iztopa 1ka, in ja, redko kje so novejse verzije grse od starejsih (3ka, 5ka in 7ka so veliko lepse starejse verzije). Glede prodaje pa je tako: Renault se tudi dobro prodaja (Clio in Megane) pa dvomm, da so kermu lepi, ker pac niso.Pa ne spet vzet kot pluvanje po teh znamkah, ampak kot kritika obliki.
Dejch je napisal/-a:andrej777 je napisal/-a:kobreti je napisal/-a:Meni je svetovn!!!
A si kdaj pomislil, da zaradi tega, ker so tako grdi? Meni je sicer 5ka lepa, toda druge serije so pa obupne in vsak bo tako rekel, ki je saj malo objektiven. Po grdoti pa najbol iztopa 1ka, in ja, redko kje so novejse verzije grse od starejsih (3ka, 5ka in 7ka so veliko lepse starejse verzije). Glede prodaje pa je tako: Renault se tudi dobro prodaja (Clio in Megane) pa dvomm, da so kermu lepi, ker pac niso.Pa ne spet vzet kot pluvanje po teh znamkah, ampak kot kritika obliki.
Slide je napisal/-a:Dejch je napisal/-a:andrej777 je napisal/-a:kobreti je napisal/-a:Meni je svetovn!!!
A ti si pa merilo dobrega okusa al kaj...
Vsak ma svoj okus, men je tud Megane grd, kolegu je pa lep...pa si ga ne lasti, niti megana niti drugega renaulta, niti ga ne bo kupil al pa karkoli, prisega na drugo znamko, torej ni ravno subjektiven...
Avto je grd TEBI, MENI je lep, enmu tretjemu je spet grd...vsak ima svoj okus, razumeš... Nekomu je všeč celo Renault Thalia...čeprav je 3/4 folka grd...nekaterim je pa lep...vsakemu je všeč pač nekaj. Tko da ne tle nekaj z objektivnostjo in da niso lepi ker pač niso...
Za MOJ okus majo še vedno najlepši dizajn italjani, z Alfo na čelu...bella machina...pa so mi zato BMW-ji vseeno všeč...ampak z izjemo sedmice...
Nekaterim se zdi recimo Enzo fenomenalen, lep...meni je grd ko pošast...(branil se ga nebi, da ne bo pomote) ampak dizajn mi je porazen...F430 pa je lepota na 4kolesih...torej tudi tu ne morem govorit o subjektivnosti do znamke recimo...
Dost sm nakladu, upam da boš dojel point...
Dejch je napisal/-a:En je omenil, da ce recs da so ti novi bmwji grdi, ti ni znamka vsec. Ker bullshit, nikjer nism reku, da so BMWji falus in meni sploh niso slabi, ravno nasprotno.
@Slide s tabo se strinjam, sam govorim o vecini in vecina pravi, da so novi grdi, da je megane grd in ja tudi enzo je grd. Ne vem pa kaj je s tem narobe, sej kle govorimo o tem kaksn je avto na izgled in to sem povedal. Nisem pa nikjer omenju, da more bit vsakemu.
...Druge serije so pa obupne in vsak bo tako rekel, ki je saj malo objektiven...
...Renault se tudi dobro prodaja (Clio in Megane) pa dvomm, da so kermu lepi, ker pac niso....
Dejch je napisal/-a:Se strinjava. Glede okusov je ze tako ali tako splosno znano ze iz pregovora: 100 ljudi 100 cudi. Sam glede moje objektivnosti sem mislil s tem, da pac tistim, ki je BMW pac prva znamka in govorijo na ves glas, da so novi BMWji lepi, to pac ne vzemem kot objektivno in to je to.
Dejch je napisal/-a:Pa nehajmo. Men so pac novi grsi kakor starejsi in to je to. Sicer pa ne vem zakaj take objektivnosti ni? Seveda da je ni, ker tist kar sm prej povedu je pac subjektivno, kakor vem.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov