Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Ne feb 27, 2005 11:05 pm

kobreti je napisal/-a:Meni je svetovn!!!

BmW pa itak vedno več avtov proda ,tak ,da ta nova linija ni tolk zgrešena kot eni menite!!! ;)

Ja res kao kritizirajo oblike novih BMW-jev samo pa kakšenga na cesti vidš se pa vsi obračajo za njemu.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Janez Blond
Novinec

Napisal/-a Janez Blond Ne feb 27, 2005 11:18 pm

Nekateri se ne morte odločit, no men je grd.

Ampak....
....končno ma spet lučke zavihane navzdol, dobr bi blo če bi ble še bolj s tem bolj agresivnost povdarja...

....drgač pa mam feeling da hoče bit BMW 2002 ne vem iz kerga leta.

detroit91
Novinec

Napisal/-a detroit91 Ne feb 27, 2005 11:47 pm

Ja men je ful uredu ...za razliko od enke (ceprou sta nekak isti design;) samo ce bo bmw spet nabiju cene do neba pa nazaj nej si v rit vtaknejo
A kdo ze predvideva kaksne cene?
Skero
[veliki animirani podpisi niso dovoljeni]

Uporabniški avatar
bOnZy
Novinec

Kraj: Breg pri Žirovnici (okolica Bleda)

Napisal/-a bOnZy Po feb 28, 2005 1:32 am

no ja recmo da je lep, če na en oko pogledam :P :D ce pa na oba, mi pa ni nic posebnega ;)
pUt tHe pEdAl oN tHe mEtAl iN sEkAj oViNkE!! :>

Slika

Uporabniški avatar
Dejch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejch Po feb 28, 2005 11:31 am

andrej777 je napisal/-a:

BmW pa itak vedno več avtov proda ,tak ,da ta nova linija ni tolk zgrešena kot eni menite!!! ;)

Ja res kao kritizirajo oblike novih BMW-jev samo pa kakšenga na cesti vidš se pa vsi obračajo za njemu.

A si kdaj pomislil, da zaradi tega, ker so tako grdi? Meni je sicer 5ka lepa, toda druge serije so pa obupne in vsak bo tako rekel, ki je saj malo objektiven. Po grdoti pa najbol iztopa 1ka, in ja, redko kje so novejse verzije grse od starejsih (3ka, 5ka in 7ka so veliko lepse starejse verzije). Glede prodaje pa je tako: Renault se tudi dobro prodaja (Clio in Megane) pa dvomm, da so kermu lepi, ker pac niso. :) Pa ne spet vzet kot pluvanje po teh znamkah, ampak kot kritika obliki.

Uporabniški avatar
gajo_g
Novinec

Napisal/-a gajo_g Po feb 28, 2005 11:49 am

Dejch je napisal/-a:
andrej777 je napisal/-a:

A si kdaj pomislil, da zaradi tega, ker so tako grdi? Meni je sicer 5ka lepa, toda druge serije so pa obupne in vsak bo tako rekel, ki je saj malo objektiven. Po grdoti pa najbol iztopa 1ka, in ja, redko kje so novejse verzije grse od starejsih (3ka, 5ka in 7ka so veliko lepse starejse verzije). Glede prodaje pa je tako: Renault se tudi dobro prodaja (Clio in Megane) pa dvomm, da so kermu lepi, ker pac niso. :) Pa ne spet vzet kot pluvanje po teh znamkah, ampak kot kritika obliki.

avto ubija sicer pa prodajni rezultati vse povedo. Tisti ki ste pa kriticni do znamke bmw si preberte moj podpis .
If you don't see who is wearing the crown you must bee blind !!

Uporabniški avatar
STENTOR
Uporabnik

Napisal/-a STENTOR Po feb 28, 2005 12:31 pm

3x hura za glavnega oblikovalca v munchenu :roll:
Fahren bis der Arzt kommt!

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Po feb 28, 2005 1:50 pm

Dejch je napisal/-a:
andrej777 je napisal/-a:

A ti si pa merilo dobrega okusa al kaj...
Vsak ma svoj okus, men je tud Megane grd, kolegu je pa lep...pa si ga ne lasti, niti megana niti drugega renaulta, niti ga ne bo kupil al pa karkoli, prisega na drugo znamko, torej ni ravno subjektiven...
Avto je grd TEBI, MENI je lep, enmu tretjemu je spet grd...vsak ima svoj okus, razumeš... Nekomu je všeč celo Renault Thalia...čeprav je 3/4 folka grd...nekaterim je pa lep...vsakemu je všeč pač nekaj. Tko da ne tle nekaj z objektivnostjo in da niso lepi ker pač niso... :roll:
Za MOJ okus majo še vedno najlepši dizajn italjani, z Alfo na čelu...bella machina...pa so mi zato BMW-ji vseeno všeč...ampak z izjemo sedmice...
Nekaterim se zdi recimo Enzo fenomenalen, lep...meni je grd ko pošast...(branil se ga nebi, da ne bo pomote) ampak dizajn mi je porazen...F430 pa je lepota na 4kolesih...torej tudi tu ne morem govorit o subjektivnosti do znamke recimo...
Dost sm nakladu, upam da boš dojel point...
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
_VeNoM_
Mojster foruma

Kraj: Lj-Krško

Napisal/-a _VeNoM_ Po feb 28, 2005 2:00 pm

Slide je napisal/-a:
Dejch je napisal/-a:
andrej777 je napisal/-a:

A ti si pa merilo dobrega okusa al kaj...
Vsak ma svoj okus, men je tud Megane grd, kolegu je pa lep...pa si ga ne lasti, niti megana niti drugega renaulta, niti ga ne bo kupil al pa karkoli, prisega na drugo znamko, torej ni ravno subjektiven...
Avto je grd TEBI, MENI je lep, enmu tretjemu je spet grd...vsak ima svoj okus, razumeš... Nekomu je všeč celo Renault Thalia...čeprav je 3/4 folka grd...nekaterim je pa lep...vsakemu je všeč pač nekaj. Tko da ne tle nekaj z objektivnostjo in da niso lepi ker pač niso... :roll:
Za MOJ okus majo še vedno najlepši dizajn italjani, z Alfo na čelu...bella machina...pa so mi zato BMW-ji vseeno všeč...ampak z izjemo sedmice...
Nekaterim se zdi recimo Enzo fenomenalen, lep...meni je grd ko pošast...(branil se ga nebi, da ne bo pomote) ampak dizajn mi je porazen...F430 pa je lepota na 4kolesih...torej tudi tu ne morem govorit o subjektivnosti do znamke recimo...
Dost sm nakladu, upam da boš dojel point...

jah tko ti recem da ni nic res ampak se podpisem! :lol: :lol: :twisted: :twisted:

Uporabniški avatar
Dejch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejch Po feb 28, 2005 2:01 pm

En je omenil, da ce recs da so ti novi bmwji grdi, ti ni znamka vsec. Ker bullshit, nikjer nism reku, da so BMWji falus in meni sploh niso slabi, ravno nasprotno.
@Slide s tabo se strinjam, sam govorim o vecini in vecina pravi, da so novi grdi, da je megane grd in ja tudi enzo je grd. Ne vem pa kaj je s tem narobe, sej kle govorimo o tem kaksn je avto na izgled in to sem povedal. Nisem pa nikjer omenju, da more bit vsakemu.

_boštek_
Nov uporabnik

Napisal/-a _boštek_ Po feb 28, 2005 2:32 pm

drgač pa ni tka napačn :D

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Po feb 28, 2005 2:35 pm

Dejch je napisal/-a:En je omenil, da ce recs da so ti novi bmwji grdi, ti ni znamka vsec. Ker bullshit, nikjer nism reku, da so BMWji falus in meni sploh niso slabi, ravno nasprotno.
@Slide s tabo se strinjam, sam govorim o vecini in vecina pravi, da so novi grdi, da je megane grd in ja tudi enzo je grd. Ne vem pa kaj je s tem narobe, sej kle govorimo o tem kaksn je avto na izgled in to sem povedal. Nisem pa nikjer omenju, da more bit vsakemu.

Mah ne...tko si napisu, da kdor je kolkr tok objektiven da mu mora bit grd in da dvomiš da je megan sploh lahko komu všeč...
...Druge serije so pa obupne in vsak bo tako rekel, ki je saj malo objektiven...
...Renault se tudi dobro prodaja (Clio in Megane) pa dvomm, da so kermu lepi, ker pac niso....

To me je zmotl...Se pa opravičujem za bolj grob "ton"...
Mislm da si tud ti mnenja, da je enmu pač všeč eno drugemu drugo... Ni pa mela tle znamka nobene veze, da ne boš narobe razumel...če bi isto napisal v postu za Megana, ki je tudi meni grd, bi ti verjetno isto napisal... ;) Mene pač boli za to kaj večina misl :lol:
Če bi ti prej napisal samo da je tebi grd ko smrt, da še v živlenju nis vidu gršega avta itd...ne bi mel čisto nobenih pripomb, ker ima vsak svoj okus, mar ne ;)
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Dejch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejch Po feb 28, 2005 3:32 pm

Se strinjava. Glede okusov je ze tako ali tako splosno znano ze iz pregovora: 100 ljudi 100 cudi. Sam glede moje objektivnosti sem mislil s tem, da pac tistim, ki je BMW pac prva znamka in govorijo na ves glas, da so novi BMWji lepi, to pac ne vzemem kot objektivno in to je to.

Uporabniški avatar
Master7
Novinec

Kraj: Okolica Ljubljane

Napisal/-a Master7 Po feb 28, 2005 5:19 pm

Čist zgrešen avto, glede dizajna mislm. Kokr, da je Dacia z BMW znakom! :P
LP

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a don CONSIGLIO So mar 05, 2005 3:32 pm

Joj, koliko nepotrebnih besed zaradi izživljanja posameznika v programu Photoshop!

@Regy: Kaj si vidu?

@Dejch: Nehajmo že enkrat s takimi komentarji. Težko boš utemeljil tezo, da večini ljudi novi BMWji niso všeč. Jaz bi recimo tako izjavo ocenil kot bedarijo.

LP,
don CONSIGLIO
Slika

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Napisal/-a don CONSIGLIO So mar 05, 2005 3:33 pm

Dejch je napisal/-a:Se strinjava. Glede okusov je ze tako ali tako splosno znano ze iz pregovora: 100 ljudi 100 cudi. Sam glede moje objektivnosti sem mislil s tem, da pac tistim, ki je BMW pac prva znamka in govorijo na ves glas, da so novi BMWji lepi, to pac ne vzemem kot objektivno in to je to.

Aja....

Objektivnost, še posebno taka kot jo smatraš ti, ne obstaja ;)

LP,
don CONSIGLIO
Slika

Uporabniški avatar
Dejch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejch So mar 05, 2005 7:33 pm

Pa nehajmo. Men so pac novi grsi kakor starejsi in to je to. Sicer pa ne vem zakaj take objektivnosti ni? Seveda da je ni, ker tist kar sm prej povedu je pac subjektivno, kakor vem. :?

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec So mar 05, 2005 7:52 pm

Dejch je napisal/-a:Pa nehajmo. Men so pac novi grsi kakor starejsi in to je to. Sicer pa ne vem zakaj take objektivnosti ni? Seveda da je ni, ker tist kar sm prej povedu je pac subjektivno, kakor vem. :?

pa to vsaj po moje ni čist res
starejši so bli za svoje cajte lepši kot so sedaj
zdej mi pač niso všeč
res je 100 ljudi 100 čudi

Uporabniški avatar
don CONSIGLIO
Don med moderatorji

Napisal/-a don CONSIGLIO So mar 05, 2005 8:10 pm

DOVOLJ!

Jaz bi raje razpravljal o tem, kateremu avtomobilu bi dvojka delala konkurenco. Megane CC maybe, ki pa nima zadnjega pogona....

LP,
don CONSIGLIO
Slika

Uporabniški avatar
Dejch
Stalni uporabnik

Napisal/-a Dejch So mar 05, 2005 11:14 pm

Ja ce se primerja z meganom CC in 307 CC je definitvno na bolsem, sploh ce govorimo o legi. Ker v meganu in 307 ni ne vem kaksna lega, tako da bi BMW na tem bil zelo boljsi pomoje.
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov