Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
Avalon
Novinec

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Avalon To feb 22, 2005 6:20 pm

Jaz bom pa raje počakal na večjega brata (RS6) preden bom začel Boga prosti za kaj. Drugače mi je pa karavan verija bolj všeč. Kapo dol Audiju. 8)
Varno vožnjo vam želi Avalon.

Uporabniški avatar
kris
Novinec

Napisal/-a kris To feb 22, 2005 7:27 pm

Tale prenovljeni a4 mi je zelo všeč, ker prejšnji mi ni bil tok, ko sem pa vidu te slikce od rs4 sem pa sam gledu sploh notranjost noro lepa.

Rok 46 moram te popravit alfa gta pride z mašino 3.2 V6 jts biturbo z 408 km in 630 nm tko da bo kr blizu rs4 in m3. :D

lp
kris

Uporabniški avatar
De_Tomaso
Uporabnik

Napisal/-a De_Tomaso To feb 22, 2005 8:11 pm

680Nm ;)

Pa pustimo zdaj to.

Debata je o RS4, ki pa meni nekako ni všeč, čeprav verjamem, da je izjemen avtomobil. Edino kar me še moti, da so vso moč speljali na obesi in na nobeni ni zapore diferenciala.
Vprašanje podnebnih sprememb zaradi naše potrošnje ni vprašanje stroškov, ampak vprašanje naše morale.

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker To feb 22, 2005 8:20 pm

andrej777 je napisal/-a:Res čudno da RS nima turbine. Drugač pa primerja se M3 z S4 in M3 cls z RS4. In res se ne M3 ne cls e46 ne bo mogu kosat z tem. Čeprav glede na to kolk je cls lažji pomoje že zdej ni velik zadi. Kdaj pride to ven. Ker kmal pride tut M3 e90 z 400KM in CLS z okol 440KM. In takrat se bo spet vse postavlo na svoje mesto. Pa se bo lahko pomoje že 400KM M3 primerjal z RS-om..

Hm....nevem če res, ko bo prišel ven M3 e90 in CLS bo pa Audi spet naredil nekaj kar bo delal konkurenco e90 CLSu tako da....ta zgodba bo, fantje in punce, za moje pojme NEDOKONČANA! :-P :-P Tako da sline bodo še tekle :P :P :P
Če je ravno, ni zabavno.

alexM
Stalni uporabnik

Napisal/-a alexM To feb 22, 2005 8:38 pm

Sej je tko kot je že en prej napisal ti avtomobili so si zelo blizu zato so tud rezultati na dirkališču zelo podobni.Sam en primer Mercedes C55 AMG ima 367 KM in 510Nm navora in 5,5 litrski motor pa rabi do 100 5,2 s.
M3 ima po podatkih manj moči in navora in enak pospešek!
Meni je čist vseeno kerga od teh mi dajo,ker bom še vedno potreboval 1 uro iz LJ v MB tako kot sedaj ko imam 3x manj konjev
:D

Uporabniški avatar
Fullback
Poznavalec foruma

Kraj: Največkrat...Na trdih tleh...ali mehkem blatu...

Napisal/-a Fullback To feb 22, 2005 9:04 pm

to je avto :!: ...če bi bli npr. v Švici bi rekel...Ljudski avto... :-P
/¨¨¨¨¨¨¨¨\___
-- O ----------O--
Prodam

Uporabniški avatar
Spyker
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Ljubljane

Napisal/-a Spyker Sr feb 23, 2005 9:07 am

Teh slikc še ni blo v tej temi:

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Če je ravno, ni zabavno.

Uporabniški avatar
menjekul
Poznavalec foruma

Napisal/-a menjekul Sr feb 23, 2005 10:33 am

zadnja slikica je zakon 8)

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Sr feb 23, 2005 12:50 pm

Je ta audi že ven al kdaj se začne prodajat??

Drgač pa ql slikce.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Janez Blond
Novinec

Napisal/-a Janez Blond Sr feb 23, 2005 12:53 pm

Limuzina v Nemčiji še ta mesec ali začetek marca, Avant pa v drugi polovici leta Avgust september , ne vem točno.
na auto motors und sport maš link neuwagen al neki takega pa maš za vse znamke podatke kdaj ven pridejo.

Drgač pa mi je Avant hud, navaden mi pa nekoliko ne sede.

Hvala bogu da obstajajo firme Audi mercedes BMW pa še kkšna da je konkurenca pa da pol delajo take igrače.

Uporabniški avatar
Bel-Tirid
Poznavalec foruma

Kraj: Bled

Napisal/-a Bel-Tirid Sr feb 23, 2005 1:10 pm

uu, prvi Audi ki mi je všeč, no zelo všeč, morda ravno zato ker ta RS ni karavan.

Dej pomislte, takole šejki prebirajo forume, pa si reče huh mij lep tale, bom dons reku služabniku nej mi jh gre iskat v 3h barvah, pa da bom poj mav primerjov z BMWjem pa Mbjem, mogoče mi bo se bolj všeč kot .....

Jest sm samo zart avtov 100% materialist
Slika Slika

Uporabniški avatar
swifthead
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a swifthead Sr feb 23, 2005 1:30 pm

Dejte no M3 primerjat: ze ta star RS4 z 380km je mel 4.9 do sto in poje aktualnega M3 SMG medtem ko CSL drzi korak do 100 potem pa tudi ta omaga kljub manjši tezi (kar je minus -manj varnosti) in pa biturbo je biturbo!!!!tko da folk ne bit razocara k ta Audi nima turbin, vazn da bo sou u korak z novo M3, za CSL bodo pa se RS4+ ( biturbo varianto ) naredil da bo res konec tega sranja z M3!!! Btw: ta nov CSL niti slucajno nebo mel 440KM kot je nekdo napisal ce bo mel pa M6 CSL samo 520! kajti gre za znizanje teze in izboljsane voznosti v kratici CSL (coupe sport light) in ne supernavijanje!!! ok a je vse jasno bemvejcem al mormo spet zacet kok je nov RS6 100x bolj od M5 k bo kot une podrtije s Hrvaske (poglejte temo -RAZVALIN) prot Audiju da o novostih pri Mercedesu ne govorim (ala naslednik 55AMG, ki se bo imenoval 63 AMG, V8 z kompresorjem in 598KM in 900Nm v E-klaso in bo koj 4.2 do sto tko da bo Munchen spet zadnji v Nemciji, razen Wolfsburga in Russelheima)!!!!!!!!!! End of story!!!!!!!!!!! Lp, Alex
Slika

Uporabniški avatar
swifthead
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a swifthead Sr feb 23, 2005 1:42 pm

Aja, sm pozabu se povedat kok je ta RS4 tut lep, naravsnost bozanski bi clovek reku!!! nism meu cajta to prej povedat k sm biu razkurjen na fane tiste znamke ki jo oblikuje American (jap, znamka je pa Nemska), tocno na BMW mislm in glavnega oblikovalca Chrisa Bangla, ki je iz BMWjev naredil Pontiac!!!namrec tako zgledajo 5,6,7 in nova 3 serija! sam poglejte si to armaturo v realnosti enkrat pa bo jasn o cem je fora -ja so ravne tko kot v ameriskuh pick-up in SUVjih!!!pa zadnje lucke so kot pr enmu Lincolnu, GGGRRRDDDOOO!!!!

Raj poglejte oblikovalski dosezek novga RS4 ki ima prava custva (Walter Da Silva, Auto Emocion) ne pa k en kamn pr BMWju!!!pr bmwju bi mogl gledat k Pininfarini, Giugiaru,...cel Italdesign, al pa bi jim Renault posodu svojga Le Quementa k dela Renaulte iste k BMWje, same ravnine, ta nov BMW je kot ena Dacia (ki za svojo ceno btw sploh ni slab avto),ne pa BMw k prodaja peace of crap za milojone tolarjev!!!f*** this shit!!!mislm glede oblike so Japonci tut kul, kljub temu da nimajo zvezdniskih oblikovalce, al pa se Korejci so bol izvirni! mislm prejsni BMWji so bli zako, novi pa navzvn k en shit!!!!

Jaaa Audi RS4 je pa za zgled BMWju,kar bojo pokazal tut konec koncev prodajni rezultati, PA PIKA!!!
Slika

Uporabniški avatar
andrej777
Poznavalec foruma

Kraj: Telče (Sevnica)

Napisal/-a andrej777 Sr feb 23, 2005 1:59 pm

Jz še zmeraj pravim da se primeraj M3 in S4 ter M3 CLS z RS4. Oba sta paradna konja vsake znamke v tem razredu. Pač se je šel BMW posluževat manjšanja teže audi pa ne ampak je raj turbine not vrgu.

Tako da M3 pihne S4, CLS pihne pa RS4 pa je vse dobr. :lol: :lol: :lol: Zdej bo pršu nov RS4 in bo pihnu CLS-a in bo pršu nov CLS bo spet pihnu tega. Avta sta dost primerljiva po podatkih in zmoglivostih. Ker če primerajmo moč bi mogu že CLS-a z RS4 primerjat samo je BMW pač lažji in samo na zadn pogon tako da se tem nadoknadi nekaj konjev.

Drugač pa sploh nevem kaj se to tako primerja ker sta avta dost različna med seboj. Audi je limuzina lai celo karavan, BMW je pa coupe.
It's not the speed that kills, it's the sudden stop that hirts !!

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Sr feb 23, 2005 3:57 pm

swifthead je napisal/-a:Aja, sm pozabu se povedat kok je ta RS4 tut lep, naravsnost bozanski bi clovek reku!!! nism meu cajta to prej povedat k sm biu razkurjen na fane tiste znamke ki jo oblikuje American (jap, znamka je pa Nemska), tocno na BMW mislm in glavnega oblikovalca Chrisa Bangla, ki je iz BMWjev naredil Pontiac!!!namrec tako zgledajo 5,6,7 in nova 3 serija! sam poglejte si to armaturo v realnosti enkrat pa bo jasn o cem je fora -ja so ravne tko kot v ameriskuh pick-up in SUVjih!!!pa zadnje lucke so kot pr enmu Lincolnu, GGGRRRDDDOOO!!!!

Raj poglejte oblikovalski dosezek novga RS4 ki ima prava custva (Walter Da Silva, Auto Emocion) ne pa k en kamn pr BMWju!!!pr bmwju bi mogl gledat k Pininfarini, Giugiaru,...cel Italdesign, al pa bi jim Renault posodu svojga Le Quementa k dela Renaulte iste k BMWje, same ravnine, ta nov BMW je kot ena Dacia (ki za svojo ceno btw sploh ni slab avto),ne pa BMw k prodaja peace of crap za milojone tolarjev!!!f*** this shit!!!mislm glede oblike so Japonci tut kul, kljub temu da nimajo zvezdniskih oblikovalce, al pa se Korejci so bol izvirni! mislm prejsni BMWji so bli zako, novi pa navzvn k en shit!!!!

Jaaa Audi RS4 je pa za zgled BMWju,kar bojo pokazal tut konec koncev prodajni rezultati, PA PIKA!!!

JAO JAO JAO :shock:
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Sr feb 23, 2005 4:05 pm

andrej777 je napisal/-a:Jz še zmeraj pravim da se primeraj M3 in S4 ter M3 CLS z RS4. Oba sta paradna konja vsake znamke v tem razredu. Pač se je šel BMW posluževat manjšanja teže audi pa ne ampak je raj turbine not vrgu.

Tako da M3 pihne S4, CLS pihne pa RS4 pa je vse dobr. :lol: :lol: :lol: Zdej bo pršu nov RS4 in bo pihnu CLS-a in bo pršu nov CLS bo spet pihnu tega. Avta sta dost primerljiva po podatkih in zmoglivostih. Ker če primerajmo moč bi mogu že CLS-a z RS4 primerjat samo je BMW pač lažji in samo na zadn pogon tako da se tem nadoknadi nekaj konjev.

Drugač pa sploh nevem kaj se to tako primerja ker sta avta dost različna med seboj. Audi je limuzina lai celo karavan, BMW je pa coupe.

Ravno v tem je štos...da je M3 CSL oguljena verzija M3-ja...avto je skoraj dirkalnik, namenjen dirkališču in se ne more niti NOČE primerjat z RS4, Audi takšnega avtomobila sploh nima(kar je mogoče minus). CSL je skoraj dirkalnik, medtem ko sta RS4 in M3 čisto spodobna cestna avtomobila, ki strežeta z udobjem in vrhunskimi zmogljivostmi. in to je to...Mogoče pa se po tvoje primerja tako izključno zato da BMW dobi dvoboj? :wink:
V novem Auto Motor & Sportu so slikce(šop) novega M3. Verjetno bi te zanimalo...in avto je že sedaj vidit hud...kaj šele bo...ta igra dveh bavarskih tovarn je pač pingpong enkrat en drugič drug, pri nečem en pri nečem drug...tako je in tako bo.
Aja...btw...moje srce tudi bije za BMW, ampak se trudim bit objektiven...dejstvo je pa tudi, da Audi dela zadnje čase čudeže...z obliko, motorji...če še pri pogonu poštudira nekaj v smislu impreze STi( nastavljiva razporeditev moči med sprednjo in zadnjo osjo) bo pa res skoraj popoln stroj :shock:
Tako naprej torej Audi :D
Understeer is when the driver is scared, oversteer is when the passengers are scared

Uporabniški avatar
Mick Jerry
Uporabnik

Kraj: okolica Lj.

Napisal/-a Mick Jerry Sr feb 23, 2005 5:47 pm

Tata ja bi to...

lepo ni kej.Ne bom o tem ker bo kerga ker to ne pelje nikamor. bi pa kupu Audija. De tomaso bo kupu Alfo, don Consiglio BMW-ja in vsi bomo živeli srečno do konca svojih dni. Tako, da bo volk cel in koza sita, kajne.

Takega rumenega....
Slika

Uporabniški avatar
TheCjen
Novinec

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a TheCjen Sr feb 23, 2005 5:57 pm

Bel-Tirid je napisal/-a:Jest sm samo zart avtov 100% materialist

Podpis :P

Lp. TheCjen
The Earth is full - Go home

Janez Blond
Novinec

Napisal/-a Janez Blond Sr feb 23, 2005 6:04 pm

NE morem da ne bi.
Novi M5 509 končkov pa ma za 0,4 sekunde slabše pospeške od Audija RS6 ki ma komi 480 končkov in so ga ne dolgo nazaj nehali delati.

Zakaj tako mislim da ne zarad turbine ind ampak, BMW pospešuje samo na zadnji kolesni par Audi pa na vse 4 in lahko v danem trenutku pošlje na cesto več končkov, sam pol mi ni jasno zakaj pa Mercedes SL 55 AMG ornk pihne oba in ima pospešek 4.2 do 100.

No v glavnem nobenega se nebi branu met v garaži še najraje bi mel pa kr vse tri :P

Uporabniški avatar
Slide
Moderator foruma

Napisal/-a Slide Sr feb 23, 2005 6:17 pm

Poglej še malo čase do 200 ti so pri takih konjih mnogo bolj relevanten podatek.
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 21 gostov