dobek je napisal/-a:toliko, kot mi je avto kul, sem zadnjic bil prav negativno presenecen....ko sta me v razmaku 3 avtov prehitela IS in mazda6, oba v beli barvi, pa sprva nisem locil, kateri je bil kateri
sašo5 je napisal/-a:Z boka pogledan je lep; zadaj je grozen...(zmazek, kot je nekdo napisal)
P.S naj nekdo pove zgodovino tega Lexusa: sem cel čas misli, da je to Toyota....ops:
dobek je napisal/-a:toliko, kot mi je avto kul, sem zadnjic bil prav negativno presenecen....ko sta me v razmaku 3 avtov prehitela IS in mazda6, oba v beli barvi, pa sprva nisem locil, kateri je bil kateri
To se je mojemu prijatlu, ki je nor na Mazde zgodilo zadnjič, da me vpraša, če vem kdo ima novo Mazdo 6 v Brežicah(belo)........kasneje ugotovimo, da je Lexsus IS 250(če se ne motim)......
Dr.M3 je napisal/-a:
Še vedno so precej bolj zanesljivi od ABM ter so tudi cenejši.![]()
Cene so povsem poštene. Za 40k EUR dobiš full option IS220ko. Zelo ugodno.
sašo5 je napisal/-a:Dr.M3 je napisal/-a:
Še vedno so precej bolj zanesljivi od ABM ter so tudi cenejši.![]()
Cene so povsem poštene. Za 40k EUR dobiš full option IS220ko. Zelo ugodno.
....pokliči na Toyoto in vprašaj kolk so jih prodali letos in koliko načrtujejo za 2009![]()
Potem pa pokliči ali poišči podatke, koliko se je letos prodalo ABM-jev.......
P.S pa 40 jurjov se men ne zdi poceni.......
Saj ne rečem, mogoče imajo nekje "trg" (ZDA....) ampak evropa, hm.......v Itali jih sploh ne vidiš...........
sašo5 je napisal/-a:....pokliči na Toyoto in vprašaj kolk so jih prodali letos in koliko načrtujejo za 2009![]()
Potem pa pokliči ali poišči podatke, koliko se je letos prodalo ABM-jev.......
Dr.M3 je napisal/-a:V Sloveniji je, če se ne motim en sam salon.
dobek je napisal/-a:ko se vsipata mimo tebe, sta hidocevo podobna...
pa ne me narobe razumet, oba sta mi zelo vsec..
Dr.M3 je napisal/-a: Če bi kupoval v tem razredu, bi bila prva izbira IS. Ne mislim samo za usnjen volan pri konkurencu odštevati par 100
robertos_664 je napisal/-a:torej je Renault definitivno najboljša znamka v SLO, ker se jih proda največ![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov