Ni mi jasno kako se mora peljati ta shelby, ker običajni V8 mustang je pokop kar se voznih lastnosti tiče. pa še menjalniks samo 3 prestavami je prava nočna mora,
Vprašanje podnebnih sprememb zaradi naše potrošnje ni vprašanje stroškov, ampak vprašanje naše morale.
No, očitno je uradno. Novi Knight Rider se bo vozil z Mustangom.
Meni osebno je avto malo grdo predelan, predvsem me moti zadnji spojler ter višina avta. Trenutno so izdelali tri avtomobile, enega navadnega, enega za high-speed pursuit in enega da se bo "vozil sam".
De_Tomaso je napisal/-a:Ni mi jasno kako se mora peljati ta shelby, ker običajni V8 mustang je pokop kar se voznih lastnosti tiče. pa še menjalniks samo 3 prestavami je prava nočna mora,
Take oslarije lahko pise samo nekdo, ki Mustanga nikoli ni vozil, videl pa samo na sliki!
Prvotni KITT je bil zelo ušpičen avto, tale je preveč nabasan. Morda bi bila boljša izbira kak Solstice, Corvette,... Če pa že Ford, bi jaz osebno izbral Ford Mustang Giugiaro, veliko bolj futurističen in nenavaden.
Tale mustang je grozen - 30 spojlerjev še ne naredi avta športnega Mi je originalni zaradi preprostosti bistveno bolj všeč Giugiaro pa nikoli ne bo K.I.T.T., ker ni american made
P.s.: Dve opažanji iz originalne verzije (občasno gledam na Kanalu A):
- v vsaki epizodi skoraj so isti prop avtomobili (bel hrošč s črno črto, rdeč Challenger, ...)
- ko kaže avto pri 160mph se zunanjost sumljivo počasi mimo vozi
Joie de vivre! je napisal/-a:Pontiac bi moral biti, lahko bi vzeli novega G8. Kot strastni ljubitelj klasičnega v nemščino sinhroniziranega Knight Riderja sem nekoliko razočaran.
Izbrali so tistega, kateri so bili pripravljeni največ plačati za to reklamo.