paranoid pravi:
Hmmmm... Sicer se nisem videl v zivo megana II samo mi ze po slikah hudo zgleda. Bega me pa sledece:
Kako so lahko tako zajebali zmogljivosti???
Npr: stari megane 1.6 16v 110 KM ima pospesek 9,8 s, novi megane z 1.6 16v VVT 115 KM motorjem (torej 5 konjskih moci vec, verjetno zaradi VVT tehnike al kaj?) pa ima pospesek neuglednih 10,9 s. Mislim, porazno al kaj? 1,1 sekunde so zgubili nekje? In verjetmite mi, 1,1 sekunde se pozna. Sam mam Laguno 1.6 16v 110 KM, ki ima pospesek 11,3 s. Pa sem danes vozil od mt megana in razlika je zelo opazna. Avto vlece ze v nizkih obratih, ni potrebno za dokaj normalno vkljucevanje v kriziscu ga nabijat do 4500 RPM da sploh kam vlece...
In se nekaj: novi megane z 1.9 dCi motorjem ima 120 KM in ima pospesek 10,5 s. Dizel.
Ok porecete, saj je tu se 2.0 motor. Ja, seveda, tu so zmogljivosti dobre (9.2 s pospesek), ampak je pa precej drazji... Pa se pri registraciji se pozna potem kar nekaj deset cankarjev.
Al so zaceli na nov nacin merit pospeske? Al ima slabo aerodinamiko novi megane? Tistih 50 kil teze po mojem ne igra glavne vloge.
Sicer priznam, da sem dokaj pikolovski, ampak vseeno, vprasanje ostaja. Verjetno bi bil idealen motor 1.8 16v s katerim se pades v razred do 1800 ccm pri registraciji...
terminator pravi:
Avto videt v zivo ali v reviji 1-1000%,avto je kul samo kaj me moti je cena 3000000 sit za osnovnega.
paranoid pravi:
Ej, poglejte tole slikco:
Zdaj naj pa kdo rece, da ni hud.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost