Dva shopa narejena na a6ki, men osebno bolš zgleda tko manj agresivno
"2008 A4 limo" "2008 A4 cabrio" Pa se en shop A6 z razpotegnjenimi lučmi, ki "naj bi biu"novi A4
Tomcatter je napisal/-a:Dva shopa narejena na a6ki, men osebno bolš zgleda tko manj agresivno "2008 A4 limo" "2008 A4 cabrio" Pa se en shop A6 z razpotegnjenimi lučmi, ki "naj bi biu"novi A4
PRVCE DVE ME LUČI FUL SPOMNEJO NA HONDICO- PA NE VEM ZAKVA
sorry za caps
no... mogoče nimajo takega čuta za picajzlasko pedantnost. za kaj drugega pa definitivno majo! vendar veliko "ostalega" spada v domeno "okus posameznika". po tehnični invativnosti se pa kar lahko primerjajo. kot tudi taljani ali kdo drug...
Meni osebno mi gre na živce zadnje oblikovanje Audijev, saj so si preveč podobni med sabo. Za nekatere je to dobro, za mene pač ni. Osebno raje gledam avtomobile iste znamke, ki so si le podobni med seboj, ne pa skoraj identični. IMHO
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!
Meni se pa ta oblika novega A4 zelo dopade. Sploh prva maska (bočna linija je ostala bolj ali manj enaka z izjemo spodnjega dela vrat pa praga, kar je tudi dobrodošla sprememba)
Maska mi deluje nekako nabito, športno (za razliko od recimo pasata ali avensisa). Sploh se mi dopade spodnji del odbijača.