INFINITI je napisal/-a:Meni se zdi ta motor naravnost genijalen - že v leru ima 180 Nm navora, kar je enako maksimumu na mojemu 2.0 motorju pri 4400 obratov. Nima aboslutno nobene turbo luknje - vleče zadeva konstantno. In glede na to da so poslali motorje med testiranji do 300.000 kilometrov in so se VSI vrnili nazaj brez ene same napakice ter pije manj kakor manj zmogljiv 2.0 FSI - lahko rečem samo kapo dol VW - doblo so tole naredili ni kej-Mislim da bo avto zelo uspešen na tržišču
Slide je napisal/-a:Spyker je napisal/-a:Nevem če je kdo že to vprašal....sej se da to ravno tko čipat kot ostale turbače ane? Ne glede na to da ima motor še kompresor.
Vsak novejši avto se da čipat
Spyker je napisal/-a:Slide je napisal/-a:Spyker je napisal/-a:Nevem če je kdo že to vprašal....sej se da to ravno tko čipat kot ostale turbače ane? Ne glede na to da ima motor še kompresor.
Vsak novejši avto se da čipat
Le da ima turbino ane.....
Oziroma ni pogoj turbina, le učinek je dobro viden šele pri motorjih s turbopuhalom. Mam prou?
Doc206 je napisal/-a:Spyker je napisal/-a:No potem je točno tko kot sem si predstavljal![]()
Mojstr forumasej to bo dobr motorčk, sam je bol primiren za polota
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov