Joie de vivre! je napisal/-a:Faforit in felacija sta bila prava avta za reveže, solidna in nenormalno poceni za vzdrževat. Kako je z rezervnimi deli sedaj, so še tako poceni kot so bili nekdaj?
Meni se zdijo kar poceni.

Če dobiš celo Favoritko za pod 50 jurjev lahko, ni vrag da boš dobil dol tisto kar rabiš...
Favoritka ti lahko rjavi na par mestih: zadnji blatniki, reža med lučmi in kovniskim delom prtljažnih vrat, zgornji del prtljažnika. Problem je ker se na teh mestih nabira precej vode. Ostalo ne bi smelo rjaveti, razen če je kaj poškodovano. Več ali manj isto velja za Felicio, samo da se pri njej nabira voda za in okoli tiste plastične letvice na zadnjih vratih.
Kolikor vem je bila Škoda precej visoko na tisti lestivci, ko so spraševali ljudi kako zadovoljni so s svojim avtom. Mislim, da celo prva, ampak vzemimo z rezervo.

Jaz niti nimam toliko izkušenj iz prve roke z novejšimi, so pa kolegi iz Škoda-Teama precej zadovoljni kolikor vem. Nasploh se mi zdi, da se je kvaliteta precej izboljšala. Sicer pa sem sam zadovoljen s Favoritko, pa ena ki je velikrat blizu mene parkirana je recimo precej lepo ohranjena, res zgleda kot nova.

Edino kar me moti je malce visoka poraba, ampak z lahko nogo se nadoknadi...
Kar se mene tiče so Škode dobri volkswageni.

Ljudska vozila, da ne bo pomote. :P
LP,
Oskar