Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
kljukec
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a kljukec Sr jun 28, 2006 7:26 pm

VELOCIRAPTOR je napisal/-a:
Sh3bO je napisal/-a:
dejvi je napisal/-a:Žalostno, žalostno. BMW v zadnjem obdobju tako brca v temo s svojimi oblikami, da se mi para duša. Nekdaj zame sanjska znamka, zdaj sanjska polomija. Škoda vse prestižnosti, voznega udobja in zmogljivosti, če se mora vse to skrivati pod takim dizajnom. Brrrrrrrrrr :huh: :evil:

Vsake oči imajo svojega malarja.

Pa glede na to, da je tako katastrofalen dizajn, mi ni jasno kako to, da vsako leto rušijo prodajne rekorde...

ker je bmw...ka ma santa fe kar x3 nima? ..pol mansjo ceno za zacetek...

kaj ma pa bmw 3 kar dacia nima
to so ''bedaste'' primerjave
lp

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS Če jun 29, 2006 10:04 am

Mojster Miha je napisal/-a:MURANO je konkurent večjemu "bratu" X5 - o tem pa ne govori tema, zato pustimo primerjavo za drugič.

SANTA FE : X3 - v čem misliš da bo boljši SANTA FE ?

Glede tvoje zadnje izjave - predvsem je tipično tvoja

LP

Samo primerjal sem 2 SUV ki imata isto ceno. Ne filozofiraj prevec...

Glede santa feja; v vsem bo cisto primerljiv razen v ceni pa kakovosti.

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Napisal/-a metallic Če jun 29, 2006 10:58 am

HajdukS je napisal/-a:
Mojster Miha je napisal/-a:MURANO je konkurent večjemu "bratu" X5 - o tem pa ne govori tema, zato pustimo primerjavo za drugič.

SANTA FE : X3 - v čem misliš da bo boljši SANTA FE ?

Glede tvoje zadnje izjave - predvsem je tipično tvoja

LP

Samo primerjal sem 2 SUV ki imata isto ceno. Ne filozofiraj prevec...

Glede santa feja; v vsem bo cisto primerljiv razen v ceni pa kakovosti.

Hm, če tko gledaš na to, zakaj bi pol sploh kupu hyundaia, kaj še le bemveja... :?
Kupš nivo&co, se boš definitivno dlje vozil kot s katerim koli bmeflom, kaj šele hyunadiom, stroški vzdrževanja bojo manjši v potencah,... :?

Uporabniški avatar
HajdukS
Stalni uporabnik

Napisal/-a HajdukS Če jun 29, 2006 11:22 am

metallic je napisal/-a:
Hm, če tko gledaš na to, zakaj bi pol sploh kupu hyundaia, kaj še le bemveja... :?
Kupš nivo&co, se boš definitivno dlje vozil kot s katerim koli bmeflom, kaj šele hyunadiom, stroški vzdrževanja bojo manjši v potencah,... :?

Dlje vozil kot z bemflom ali hyundaiem? Se vidi da se rad z renaulti ukvarjas da mas tako razmisljanje.

Uporabniški avatar
metallic
Poznavalec foruma

Napisal/-a metallic Če jun 29, 2006 11:32 am

Glede njive govorim iz lastnih izkušenj (oz. fotrovih). ;) 1.5 leta so jo teral po največjih šumah na štajerskem do daske 24/7, po enmu letu in pol (pa ne samo njihovem) je avto delu kot urca. ;) Servis je vidu samo ob raznih menjavah olja in podobnih potrošnih materialov. in ko so podrl kakšno drevo,... :EE

Sicer pa to ni blo čist resno mišljeno, je pa res, da je pri takem razmišljanju milijardokrat bolj racionalen nakup kot karkoli novega. ;)

PS, kaj ma zdej še renault tuki? :shock: :lol: :bonk

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Če jun 29, 2006 11:38 am

Niva je za v hosto, njivo orat, travnike kosit (OK malo heca), vsi ostali SUV in SAV in podobni 'terenci' za 10, 20 mio pa so za na cesto. Me zanima kdo se bo po hosti vozu z lastnim Cayenom turbo (kot primer).
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

yurchek
Poznavalec gnojmobilizma

Napisal/-a yurchek Če jun 29, 2006 12:14 pm

Niva ima rjo kot serijsko opremo že pri novem avtu :P Tale x3 sploh ni slab....ni pa terensko vozilo...bolj pristaja punci kakega nogometaša, ko vozi svojega deteta v btc v shoping...

Uporabniški avatar
Avalon
Novinec

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Avalon So avg 26, 2006 3:08 pm

yurchek je napisal/-a:ni pa terensko vozilo...bolj pristaja punci kakega nogometaša, ko vozi svojega deteta v btc v shoping...

Prvo oprosti ker sem malo odrezal tvoj citat ampak celega lahko preberejo malo višje.
Nisem pristaš križancev med terenci in cestnimi vozili, torej mi tale X3 tako kot bivši nikakor ne gredo v račun. Še en avto za zgoraj omenjeno osebje.
Varno vožnjo vam želi Avalon.

Uporabniški avatar
Rancid
Stalni uporabnik

Napisal/-a Rancid So avg 26, 2006 3:16 pm

Avalon je napisal/-a:
yurchek je napisal/-a:ni pa terensko vozilo...bolj pristaja punci kakega nogometaša, ko vozi svojega deteta v btc v shoping...

Prvo oprosti ker sem malo odrezal tvoj citat ampak celega lahko preberejo malo višje.
Nisem pristaš križancev med terenci in cestnimi vozili, torej mi tale X3 tako kot bivši nikakor ne gredo v račun. Še en avto za zgoraj omenjeno osebje.

Pa ti si vse poste v forumu vozila prihodnosti odpru, a poste nabijas. čist povsod je tvoj post zadn.

Uporabniški avatar
Rancid
Stalni uporabnik

Napisal/-a Rancid So avg 26, 2006 3:17 pm

Avalon je napisal/-a:

Pa ti si vse poste v forumu vozila prihodnosti odpru, a poste nabijas. čist povsod je tvoj post zadn. se opravičujem za offtopic

Uporabniški avatar
Avalon
Novinec

Kraj: Vrhnika

Napisal/-a Avalon So avg 26, 2006 3:26 pm

Ni povsod isti, kako leto sem bil odsoten in sem si danes vzel nekaj več časa da pregledam novice v svetu avtomobilizma in malo povem svoje mnenje. NP za offtopic.
Varno vožnjo vam želi Avalon.

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Kraj: Ribnica

Napisal/-a martin_krpan Ne jul 13, 2008 10:05 am

2009 BMW X3.

Malce je obnovljena notranjost (novi materiali, več kroma, spremenjene komande za radio in navigacijo), nove zunanje barve in dizajn platišč, nekaj več dodatne opreme ter dva posebna paketa opreme Lifestyle in Exclusive.
Spremenjen je tudi sistem označevanja modelov, uveden z modelom X6. Osnovni X3 se tako od sedaj imenuje xDrive20i, 3,5 litrski dizel na primer pa xDrive35d.

Slika
Slika
Slika
Kobilica:
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=88076&start=0
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov