ta šara so bli pred dvajsetemi leti japonciJoie de vivre! je napisal/-a:Jaz o Japoncih ne dvomim, so odlični in inovativni avtomobili.
Tukaj je govora o Korejcih, ki pa so res generična šara.
LP,
Joie
kljukec je napisal/-a:ta šara so bli pred dvajsetemi leti japonciJoie de vivre! je napisal/-a:Jaz o Japoncih ne dvomim, so odlični in inovativni avtomobili.
LP,
Joie
dejte jim cajt pa bodo vse polovil
jst trenutno nebi kupil korejca- čez 10 let pa pitaj boga kako bo
m,i je pa zanimivo da japonce nekateri poistovetite s korejci
lp
Slide je napisal/-a:kljukec je napisal/-a:ta šara so bli pred dvajsetemi leti japonciJoie de vivre! je napisal/-a:Jaz o Japoncih ne dvomim, so odlični in inovativni avtomobili.
LP,
Joie
dejte jim cajt pa bodo vse polovil
jst trenutno nebi kupil korejca- čez 10 let pa pitaj boga kako bo
m,i je pa zanimivo da japonce nekateri poistovetite s korejci
lp
Saj so bili japonci pred 20leti tudi cenejši...Zdaj so primerno dražji, a še vedno nekoliko ceneje od primerljivih evropejcev, oziroma isto sranje le da dobiš še kak kos ali dva opreme več. Včasih so bili tudi japonci cenejši pa tudi bolj ceneni. Z dvigovanjem standarda pa pač raste tudi cena. Normalno! Če pa misli kdo, da je Daewoo ali Hyundai in Kia ali pa kdorkoli drug, sposoben narediti avtomobil, z enako kakovostnimi komponentami kot jih ima naprimer neki malce boljši evropejec za pol ali še več, manjšo ceno, se pa hudo moti. Nekje se varčevanje mora poznat, o tem ni dvoma!
xandrej je napisal/-a:Ne iz zobnika ki ga je razvil takrat:
Joie de vivre! je napisal/-a:Jaz o Japoncih ne dvomim, so odlični in inovativni avtomobili.
LP,
Joie
tuscani je napisal/-a:Joie de vivre! je napisal/-a:Jaz o Japoncih ne dvomim, so odlični in inovativni avtomobili.
LP,
Joie
Ja kolk imaš ti za povedat čez korejce.
Skor v vsaki tem ki jo odpreš pljuvaš čeznje če le moreš in mislim da je to popolnoma retardirano obnašanje.
Nočem se z nobenim kregat sam ko berem tvoje poste sm ti mogu neki nazaj napisat.
Sm ti že v enem postu v neki drugi temi napisal da raje pljuvaj čez kitajce ker ti nas bodo pohodili ne korejci sam ti pač trmasto vztrajaš pri svojem.Ok sam zadrži tudi kaj zase.
Se imam za pristaša hyundaija bi pa kupil katrikoli (z izjemo kakega kitajskega ali lade)avto če mi le nudi dovolj za denar ki ga dam in če mi je vsaj malo všeč po zunanjosti.
Bi kupil tudi copeja od škode(če bi ga delali),opla,renaulta,peugeota ampak ker so cene bistveno višje in za to višjo ceno ne dobim toliko kot dam in ne rabim cabrio coupeja ga ne bom kupil.O mercedesih bmwjih,audijh in volvotih niti ne sanjam ker so daleč izven mojega finančnega dosega.
In kaj ostane
![]()
Hyundai coupe ki je najboljša možna izbira.
Ti dragi korejec si pa kupi avto tisto kar imaš zdaj pa prodaj v muzej
pa če je v tebi kaj olike se poskusi vzdržati vulkanskih izbruhov anti japonske in anti korejske jeze pa kar imaš za povedat povej na olikan način.
Lignage je napisal/-a:subi92 je napisal/-a:Lignage je napisal/-a:djoti je napisal/-a:sem citroenov fan
jaz tudilp, mm
Jaz pa ne, otroci
Otroci![]()
![]()
![]()
Mi prosim pojasniš tole![]()
![]()
lp, mm
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov