Od kje pa asociacija na odbijač od RSa tud ne vem. Si bo treba malo bolj podrobno ogledat kakega RSa

Kar se tiče samega avta, sem ga jaz vidu že mesec dni nazaj ko sem šel na morje

IcEm4n je napisal/-a:evo še ene 2, k sta na avto.net (nova):
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1020547#
http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1020539
ice je napisal/-a:Thalia je imho za ljudi brez design okusa... to je isto kot bi šel kupit Hyundai Matrixa?? Halo? Oblika? Skladnost linij? Skratka avto od A<-->B + low budget, drugač itak kej drucga si najdeš bolj po "okusu". Točn to kar si reku - clio le da so mu "prišili" eno fat grdo rit.
hec: Bi ti bila punca še všeč po takšni operaciji?
-BERTONE- je napisal/-a:ice je napisal/-a:Thalia je imho za ljudi brez design okusa... to je isto kot bi šel kupit Hyundai Matrixa?? Halo? Oblika? Skladnost linij? Skratka avto od A<-->B + low budget, drugač itak kej drucga si najdeš bolj po "okusu". Točn to kar si reku - clio le da so mu "prišili" eno fat grdo rit.
hec: Bi ti bila punca še všeč po takšni operaciji?
Sej tud klio ki ga kupiš ne zgleda lih ne vem kaj. Klio zgleda hud šele ko ga spustiš in mu daš gor 16 ali 17" feltne, takrat zgleda lep, prej pa ne. Eenako je s thalio, a si ti že kdaj videl spuščeno(talio bi moral za 10 cm spustit) thalio na 16 ali 17 gumah ?Drugače mi je pa tale facelift najlepši od cliov 2
jorgeus je napisal/-a:Da je avto proporcijsko čist zasran. Kot da je seštukan iz različnih elementov, ki jih je vsak dizajner delal po svoje, potem so jih dal pa skup in je nastal kar je nastal. Moje mnenje je, da mora avto delovati kot celota (zato so recimo Alfre vedno primer dobrega oblikovanja, ker je avto kompakten, ne glede na to, za ker model gre). Pri tem avtu pa vidiš, kako je sredni del avta drugačen od sprednjega in kako je ta drugačen od zadnjega. Kakšen ogromen korak nazaj od peugeota 406coupe, ki je prav tako odličen primer celovite in harmonične kompozicije, kar pomeni, da vse perfektno paše in da ni potrebe, da bi karkoli na karoseriji menjal, ker je popoln tak kot je. Seveda je oblikovanje stvar okusa in niso vsi tako občutljivi na zgrešene proporcije, zato tudi matrix najde svoj delež na trgu avtomobilov.
jorgeus je napisal/-a:Renault ima tudi svoje cvetke in ena izmed večjih je Thalia...pa tudi Clio (z izjemo enke), medtem ko sta Laguna (primer klasičnega oblikovanja) in Megan (eksotika) dobro oblikovana, kar se skladnosti in proporcij tiče. Res pa je za slednjega potreben kar velik miselni preskok, saj je navada železna srajca in ljudje se ponavadi eksotike otepajo, ker jim je tuja.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov