sašo5: važno da imaš na A4 tisti super MMI z monokromatskim ekranom.

Aja pa važno da se je A4 šele sedaj približala trojkici po voznih lastnostih (torej ene 4o generacijo)... Maš sploh potovalni računalnik na A4? :P
Dej Sašo, dajaš take primitivne debate. Če bi jaz kaj tazga kot ti napisal v A4 temo bi me že banali.
1. Pač če ti estetsko avto ni všeč potem ne grajaj avta kar povprek. Pa vedno nekaj pizdiš kako pomembni so motorji. No, tukaj poje tvoje VAGe na celi črti (pač tako je

) - in motor je glavni sestavni del avtomobila.
2. Podvozje in občutek na volanu - še vedno najboljši v razredu. Tudi nova A4ka je daleč od 3er. In to bo rekel kar vsak, ki je vozil oboje. Veselje v vožnji.
3. Moraš upoštevat da ima MB dve leti novejši model, A4 pa skoraj 3. Pa kljub temu se je v Auto Bildu (itak gre samo za nemške avte) komot vozil ob bok obema. Zanimivo, da so pa ravno tam hvalili notranjost, ki je lahko s par dodatki zelo dobra.
- Koda: Izberi vse
.....dosadn kot vsak BMW
Te lahko vprašam kaj te moti v ergonomiji?
edit:
ostalo se dejansko zgubi v sivini povprečja, "podelat" bo potrebno na ergonomiji, ter nasploh na sredinski konzoli, ki je dokaj "bedna" če je brez ekrančka za navigacijo zgoraj......
Sam kakšne ti klepleš človek. Tebe zadeva vizualno ne privlači in je zate v povprečju razreda ter neergonomična (

). Dej naštej mi 3 atribute Audija v katerem prednjači pred konkurenco. Evo ti naštejem za BMW: motorji, občutek na volanu, lega na cesti... Če tebi ni všeč sredinska konzola to še ne pomeni da je recimo neergonomična. Sej tudi meni je A4 precej beden, če nimaš navigacije ter gumbov ob šalterju, da skrije tisto cheap plastiko okrog prestavne ročice. No čakam da poveš ... pa ne mi s kvaliteto izdelave in notranjost, ker so tele premium znamke tam tam (to sem napisal zgolj zato ker nekaj trdiš kako sta MB in Audi daleč spredaj (slednji pa se šele leta 2008 približa BMWju po vozniških užitkih)).
Glede števcev; zakaj bi spreminjali nekaj kar deluje in kar je še vedno med najboljšimi...