slobender je napisal/-a:Glede kvalitete izdelave. Tile "dostavniki" so vsi bolj ali manj enako sranje. Imamo na firmi 3 nove VWje (2x caddy in transporter) in novega Vitota. V transporterju pada iz ročaja vrat na notranji strani dol okrasna plastika, iz prestavne ročice se je poslovila plošča, kjer so napisane prestave, odpadla je blenda za zračnike od zadaj ... vse nekaj škripa in se maje. Caddyja pa hm, pri enem se je snel strop (wtf?), pri drugem pa zaenkrat še ni odpadlih delov (je pa star 2 mesca). :P
Vito na drugi strani. V zadnjem delu se je poslovila vtičnica, potika se pravtako neka plastika, za katero še nismo ugotovili, kam hudič spada. Drugač pa je še cel. ;>
P.S. Brihtneža, ki si je pri mercedesu izmislo sistem ročne zavore bi najraje spajtlal ko zajca. Ročna kot dodaten pedal za sklopko? Sproščanje ročne pod volanom kot ročica, kjer je drugač odpiranje havbe? Mater ko ročno odtegneš naredit pav isti zvok kot odpiranje havbe. Ko sem avto prvič vozo sem celo ustavo na stran in prevero havbo.
Joie de vivre! je napisal/-a:slobender je napisal/-a:Glede kvalitete izdelave. Tile "dostavniki" so vsi bolj ali manj enako sranje. Imamo na firmi 3 nove VWje (2x caddy in transporter) in novega Vitota. V transporterju pada iz ročaja vrat na notranji strani dol okrasna plastika, iz prestavne ročice se je poslovila plošča, kjer so napisane prestave, odpadla je blenda za zračnike od zadaj ... vse nekaj škripa in se maje. Caddyja pa hm, pri enem se je snel strop (wtf?), pri drugem pa zaenkrat še ni odpadlih delov (je pa star 2 mesca). :P
Vito na drugi strani. V zadnjem delu se je poslovila vtičnica, potika se pravtako neka plastika, za katero še nismo ugotovili, kam hudič spada. Drugač pa je še cel. ;>
P.S. Brihtneža, ki si je pri mercedesu izmislo sistem ročne zavore bi najraje spajtlal ko zajca. Ročna kot dodaten pedal za sklopko? Sproščanje ročne pod volanom kot ročica, kjer je drugač odpiranje havbe? Mater ko ročno odtegneš naredit pav isti zvok kot odpiranje havbe. Ko sem avto prvič vozo sem celo ustavo na stran in prevero havbo.
Jaz imam Berlingota, pa v 10 letih ni še nič odpadlo in nič ne škrta. Za VW si ne bi mislil, za Vitota pa je znano, da je j**c.
"Nožna" ročna pa mi je sicer kul.
prvi vito je bil j**c, novi je baje dobra ampak draga izbira
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov