Ceed je napisal/-a:Vsaj maske bi se malo lotili, tako bo v salonih delovalo kot, da Fiat prodaja konkurenco.
Ceed je napisal/-a:@Lignage Nisi me zastopil. Ta Freemont deluje kot tuji izdelek v paleti Fiatovih vozil, seveda tuj izdelek tudi je, ampak mislim, da se tega nima Fiat kaj prida hvaliti. Lahko bi ga malo obdelali, da deluje bolj makaronarsko. Ameriške in italijanske smernice oblikovanja popolnoma opisujeta pomen besede "nasprotje".
Lignage je napisal/-a:Ker pri Fiatu o novi Cromi ne razmišljajo, je nekako logično, da bo ta Freemont tudi zamenjava za Cromo. Pa tudi vprašanje je, koliko bo tisti enoprostorec, ki bo drugo leto zapeljal iz Zastave velik. Ker če bo šlo zgolj za naslednika Idee, bi Fiat ob dovolj ugodni ceni s tem avtom lahko tudi "kradel" kupce konkurenci v razredu enoprostorcev v nižjem srednjem razredu. Ampak pri tem avtu bo res imela cena velik pomen.
carloabarth je napisal/-a:Tudi sam mislim, da bo freemont zamenjava za cromo, tako da bo tudi cenovno v rangu crome to pomeni okoli 25 evrski tisočakov.
Ceed je napisal/-a:Cena je zelo ugodna, poleg tega je v akciji, da dobiš fully loaded za ceno osnovnega modela, ki ima že triconsko klimo, touch screen...
Cena izven akcije je zelo podobna Orlandu...
W3s7_S1D3 je napisal/-a:se mi ni dalo vsega brat, vendar če sem prav izluščil vn, bo 4x4 (ali kakorkoli ga Fiat poimenuje), na voljo samo z bencinarjem?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 13 gostov