Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
Mick Jerry
Uporabnik

Kraj: okolica Lj.

Napisal/-a Mick Jerry To jun 10, 2008 11:47 am

Lol, je rekel japonci! :lol:

Ja, imenoval se bo Lupo. A ni to že neki časa znano? Še elektriko zabašejo noter in bo fletn mestni avtomobilček.
Slika

Uporabniški avatar
esem
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana pri Kozarjah

Napisal/-a esem To jun 10, 2008 1:53 pm

Mick Jerry je napisal/-a:Lol, je rekel japonci! :lol:

Načeloma imaš prav, a tu je že nekaj časa Colt, ki mu je po dizajnu najbližje (in morda Jazz) in je vseeno bolj radikalno oblikovan.

Uporabniški avatar
martk
Uporabnik

Napisal/-a martk To jun 10, 2008 3:31 pm

Mick Jerry je napisal/-a:Lol, je rekel japonci! :lol:

Ja, imenoval se bo Lupo. A ni to že neki časa znano? Še elektriko zabašejo noter in bo fletn mestni avtomobilček.

ne s***. Takele koncepte so japani (nissan, suzuki....) kazali na sejmih vsaj 10 let nazaj. VW pa toplo vodo izumlja.
Brez zamere
Martin

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Pe jun 20, 2008 9:04 pm

martin_krpan je napisal/-a:Svoj Up! bo dobila tudi Škoda.

Skoda will produce a vehicles based on the Volkswagen Up small car platform, a new report finds. The new model will help Skoda to increase its production at the automaker's plants in Russia, India and China. The new model will also help Skoda meet the growing demand for small cars in developing markets.

The smallest car in Skoda's current lineup is the Fabia, but the Skoda-badged Up promises to be even smaller.

VW recently announced that it could begin Up production in India as soon as 2011. VW will produce the Up in three different markets in 2010, but the German automaker has yet to name the locations.

At least one version of the Up is headed to the U.S.

Vir: left lane news

Iz naslovnice AutoBild-a...

Slika

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Kraj: Ribnica

Napisal/-a martin_krpan Če avg 07, 2008 12:53 pm

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Kobilica:
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=88076&start=0

Uporabniški avatar
alesdrolec
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a alesdrolec Če avg 07, 2008 1:52 pm

sejkr zgleda....sam kje bo pa kiler dobiv zrak....to sm pomislu najprej k sm vidu skor zaprto masko :-P

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Re: Volkswagen UP

Napisal/-a Lignage Če avg 11, 2011 11:50 pm

Prihaja letos jeseni, in tudi v tem primeru, če verjamemo viru, bo šlo za trojčke...

Slika

Vir: AutoBild.de

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Re: VW Up/Seat ?/Škoda ?

Napisal/-a Lignage So avg 20, 2011 2:12 pm

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Kraj: LJ

Napisal/-a drugmirko Ne avg 21, 2011 8:40 am

evo čist oficielno:

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

roko na srce, meni blago dosadno in počasi mam že polno kapo teh "barvno občutljivih"novodobnih avtov... edini za pogledat je itak sam črni. enako velja za notranjost... hladno, kockasto in v bistvu dosadno! seveda, s tem ne mislim, da bi avtek ne bil odlično narejen... bo, kot vsi švabi vsaj zadnjih 20 let (minus Ople)! ampak, čeprav je "solidnost" izdelave tudi meni važna, mam rajši šlampaste a "vesele" avte, v katerih mi ni dolgčas!
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Ne avg 21, 2011 9:24 am

Posrečena notranjost in meni osebno zelo zelo lep volan, zunanjost pa zaostaja za par let starimi slikami... :roll: Upam, da bo vse skupaj na precej višjem nivoju od Foxa, ker to je pa res navadno sranje od avta.

P.S.:

Še ena zanimiva reklama:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 3fRZNbf-c#!
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Napisal/-a drugmirko Ne avg 21, 2011 12:23 pm

no, proti foxu je tole itak čista "mila majka"... =P.
fox-a dobiš, če gredo UP delat nemci sami, brez taljanskih šefov dizajna. je pa na končnem produktu očitno, da tudi "taljanski dizajn šefi" niso vsemogočni... ker je produkcijski avtek dobil hudo konzervativno podobo in, če je to "futuristična" in "iPod like" notranjost, pol nisem ziher v ktero prihodnost so to "zrli" in kakšen "iPod" meli v mislih... :?

pa še nekaj je... če bi v tem momentu zrli v iste fotke, vendar od recimo citroena, bi se ziher našlo že vsaj pet komentarjev, da je drek, ker ma na aramturi "sam dve lukne ventilacije" in ker ni gumba za kontrolo šipe sovozniških vrat nikjer drugje kot na njegovih vratih... torej se je treba stegovat čez avto, če je sovozniški zic prazen...
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
Lignage
Moderator foruma

Napisal/-a Lignage Ne avg 21, 2011 12:28 pm

Meni pa avto izgleda več kot odlično. Že v osnovi je nadpovprečno dobro oblikovan, pa tudi potem je vse narejeno v tej smeri, da je lep - sprednje, zadnje luči, odbijač spredaj...

V glavnem jim gre ena velika pohvala za tole!

In vsa njegova francoska konkurenca mi ob pogledu na tole deluje kot polizdelek. iskreno... :?

Uporabniški avatar
a_sist
Poznavalec foruma

Napisal/-a a_sist Ne avg 21, 2011 1:59 pm

vw twingo? :o
No escape from the mass mind rape...

GrEgEcN95
Novinec

Napisal/-a GrEgEcN95 Ne avg 21, 2011 2:31 pm

Lignage je napisal/-a:Meni pa avto izgleda več kot odlično. Že v osnovi je nadpovprečno dobro oblikovan, pa tudi potem je vse narejeno v tej smeri, da je lep - sprednje, zadnje luči, odbijač spredaj...

In vsa njegova francoska konkurenca mi ob pogledu na tole deluje kot polizdelek. iskreno... :?

Se strinjam
"A clever person solves a problem. A wise person avoids it."

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ Ne avg 21, 2011 3:08 pm

A štancali jih bodo v kakšni "eksotični" državi?
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Kraj: Ribnica

Napisal/-a martin_krpan Ne avg 21, 2011 3:54 pm

Zunanji dizajn je OK. Med lepšimi v tem razredu. Všeč mi je tudi, da kljub nekaterim svežim zamislim ohranja klasični VW izgled.

V notranjosti pa je plus sredinski del armaturke v barvi karoserije, po vzoru na njihove stare Color Concept modele. Čeprav to verjetno ne bo serijsko pri vseh paketih. Drugače pa se mi zdi opremljenost precej skromna. Na prvih fotografijah gre za fully-loaded modele, nimajo pa sredinskih zračnikov, stikal za upravljanje radia na volanu,...
Kobilica:
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=88076&start=0

Uporabniški avatar
drugmirko
Poznavalec foruma

Napisal/-a drugmirko Ne avg 21, 2011 4:36 pm

Lignage je napisal/-a:Meni pa avto izgleda več kot odlično. Že v osnovi je nadpovprečno dobro oblikovan, pa tudi potem je vse narejeno v tej smeri, da je lep - sprednje, zadnje luči, odbijač spredaj...

he... se tudi jaz brez problema podpišem pod tole :mrgreen:... še posebej glede na konkurenco in to vključno s kvaliteto njegovega dizajna! avtek je štengo in pol konkretnejši izdelek od raznih Daihatsu Cuorejev, Daewolet Sparkov, Hond Brio Toyot Aygo ali česa še hujšega! enako velja tudi za trditev o njegovi francoski konkurenci! ...oziroma o Twingu, ker drugih itak ni =P... Twingo boleha za isto boleznijo, kot UP, sam v še hujši obliki, ker UP-ov karakter je zelo razvodenel, tanovi Twingo ga pa niti nima...

moje p*zdakanje torej ne leti na UP v razmerju z njegovo trenutno konkurenčno realnostjo, temveč na UP v razmerju proti temu, kar bi UP lahko bil!
in na konceptu smo videli, da bi -brez škode na vse njegove ostale lastnosti- lahko bil veliko bolj simpatično vesel in radosten avtek, poln življenja...en tak... nemški C3! pa ni! od vsega tega je ostal samo ...nemški! zato, ker so uspeli spremeniti praktično vsak delček njegovega "telesa", mu podret razmerja in naklone ter zategnit in otopet vse linije na njem! in to ravno toliko, da avto kot celota zgleda bleda in ugasla kopija samega sebe... :(

da bo mogoče lažje razumet, kaj me moti... na enako ziheraško/žalosten način je v prehodu iz koncepta v proizvodnjo razvodenel Citroenov C6! tudi tam so zelo uspešno ubili ves karakter in življensko slo, ki je v koceptu kar kipela, na produkcijski verziji pa, tako kot pri UP-u (in kljub praktično "zvestem&identičnem" posnemanju značilnosti koncepta) ni videti skorajda več nič od tega...
to seveda ne pomeni, da si mislim, da bi avto tak kot je, bil slab v primerjavi z drugimi. vendar enako, kot UP, ni tisto, kar bi z lahkoto lahko bil... ;)
živeo drugmirkooooo!!!!

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder Ne avg 21, 2011 5:36 pm

Lep lep. Tista barvna plast v notranjosti spominja na fiat 500.
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.

Uporabniški avatar
Tattoo-
Uporabnik

Kraj: Circuit de la Sarthe

Napisal/-a Tattoo- Ne avg 21, 2011 5:51 pm

~toMmy~ je napisal/-a:A štancali jih bodo v kakšni "eksotični" državi?

Odvisno, koliko "eksotična" je zate Slovaška! =P
There are only three sports: bull fighting, car racing and mountain climbing. The rest are mere games! - Ernest Hemingway

Marek_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Marek_ Ne avg 21, 2011 6:05 pm

brez rež za zrak ob centralni konzoli... Sem upal, da bo tako brezkompromisno varčevanje omejeno naj Aygota.
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov