Ja, imenoval se bo Lupo. A ni to že neki časa znano? Še elektriko zabašejo noter in bo fletn mestni avtomobilček.
martin_krpan je napisal/-a:Svoj Up! bo dobila tudi Škoda.Skoda will produce a vehicles based on the Volkswagen Up small car platform, a new report finds. The new model will help Skoda to increase its production at the automaker's plants in Russia, India and China. The new model will also help Skoda meet the growing demand for small cars in developing markets.
The smallest car in Skoda's current lineup is the Fabia, but the Skoda-badged Up promises to be even smaller.
VW recently announced that it could begin Up production in India as soon as 2011. VW will produce the Up in three different markets in 2010, but the German automaker has yet to name the locations.
At least one version of the Up is headed to the U.S.
Vir: left lane news
Lignage je napisal/-a:Meni pa avto izgleda več kot odlično. Že v osnovi je nadpovprečno dobro oblikovan, pa tudi potem je vse narejeno v tej smeri, da je lep - sprednje, zadnje luči, odbijač spredaj...
V glavnem jim gre ena velika pohvala za tole!
In vsa njegova francoska konkurenca mi ob pogledu na tole deluje kot polizdelek. iskreno...
Lignage je napisal/-a:Meni pa avto izgleda več kot odlično. Že v osnovi je nadpovprečno dobro oblikovan, pa tudi potem je vse narejeno v tej smeri, da je lep - sprednje, zadnje luči, odbijač spredaj...
V glavnem jim gre ena velika pohvala za tole!
In vsa njegova francoska konkurenca mi ob pogledu na tole deluje kot polizdelek. iskreno...
~toMmy~ je napisal/-a:A štancali jih bodo v kakšni "eksotični" državi?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov