Tale športni res lepo izgleda. Pa je to res nek športni paket ali samo photoshop? Ker ga nisem zasledil še na nobeni spletni strani, ki je predstavila novi Uno.
Drugače pa je Fiat že pripravil Uno Ecology Studio Concept z ekonomičnim flexfuel litrskim motorjem, start&stop sistemom ter recikliranimi materiali v notranjosti.
Ceed je napisal/-a:Od Fiata sem pričakoval nekaj bolj "trendy" in manj "china"...
x2
Lp
Sir Issac Newton: "To, kar vemo je le kaplja v morje." Blaise Pascal: "Človekova veličina je v misli." James Dean: "Dream as if you`ll live forever and live as if you`ll die today." Spock: "Live long and prosper."
Ni napačen.Itak danes sam poglejte avtomobile npr.(čisto tko za primerjavo)c3 picasso mimo do amena...Ampak tale unči pa le ni tko slab za pogledat.Itak marsikdo je na začetku tudi novo pando gledal po strani pač kakšna je ampak na kraju smo jo vzljubili(upam da bo isto tu) in je tudi ob enem rešila FIAT-a pred propadom...I LIKE IT (sploh pa T-jet)!!!
E moj druže verjamem ti in ti si tisti malar ki ima rad žabe!Ne pravim da so žabarski avti slabi ampak imam pač raj testenine ! Že 3 FIAT-a imam in sm zadovoljen z njim tko da me vleče v te vode.Vsak ima pač svojega favorita.
Men zgleda v redu, dobro je da ne zgleda preveč fancy, ker potem bi bil predrag. Me pa malo čudi da je nekam zelo od tal dvignjen, vsaj po teh slikah sodeč. Čeprav je tudi to po svoje dobro, vsaj za naše razrumpane ceste. Upam da srednje opremljen z 1.4 motorjem ne bo več kot 10 jurjev.