Lignage je napisal/-a:drugmirko je napisal/-a:hjah... jaz ga pa še zmerej ne morem "prebavit"... sej ne da ni markanten in impozanten in oh in sploh ampak... še zmerej nikakor ne najdem nič citroena v njem... avto mi je "tuj" in rahlo "grob" in ob pogledu nanj ostanem popolnoma hladen...
Tudi meni je tuj, zdi se mi kot da je tale koncept povsem pisan na kožo Mitsubishiju. Tole bi bil za Mitsubishi odličen koncept, brez zajebancije!!!
Drugače pa, slikano v nos in rit na nekaterih slikah izgleda res hud. Tudi nos ima nekaj tiste prave prefinjenosti, vendar pa sam avto, gledano od strani, predvsem v delu kabine deluje oblikovno precej spackan in tako nikakor, vsaj za moje oči, ne pušča dobrega vtisa. Preprosto mu manjka dinamike.
Bi bil pa tole res lahko pravi Citroënov Quattroporte...
The future of the DS line is already taking shape at Citroën...
Lignage je napisal/-a:Nekoliko spremenjeni koncept Metropolis za predstavitev v Evropi. Kar malo dvomim, da bi to bil resnično kakšen novi DS6? Če pa že bo, bo pa C6 torej dobil zamenjavo.
Lignage je napisal/-a:Nekoliko spremenjeni koncept Metropolis za predstavitev v Evropi. Kar malo dvomim, da bi to bil resnično kakšen novi DS6? Če pa že bo, bo pa C6 torej dobil zamenjavo.
~toMmy~ je napisal/-a:No ja, če DS5 bazira na C4, potem čisto možno, da bo DS6 narejen na osnovi C5, kar bi sicer bila škoda...
lizard je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:No ja, če DS5 bazira na C4, potem čisto možno, da bo DS6 narejen na osnovi C5, kar bi sicer bila škoda...
Kolko vem pa C5 bazira na C6, nekaj podobnega (le da za rang niže) kot pri BMW-ju, kjer BMW 5 bazira na BMW 7...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov