Dr.M3 je napisal/-a:Verjetno kakšnega moti ker na volanu ni 10 tipk.![]()
Ljudje, pri tej Alfi ni namen peljati se v stilu MB S klase. To je čisti športak.
Mick Jerry je napisal/-a:Jaz pa sem slišal, da so novinarji v testih dejali, da je tole bolj GT kot pa cestni dirkalnik, res pa je da nisem teh testov bral osebno.
Če ima kdo kakega relevantnega, se priporočam.
tha_man je napisal/-a:Če je 8C nateg, se brez problema pustim še kdaj nategnit.
faceless je napisal/-a:tha_man je napisal/-a:Če je 8C nateg, se brez problema pustim še kdaj nategnit.
Sej te lahko nategnejo samo 100-200.000 eurov jim bos pa moral se vedno dat.Drugace se mi pa zdi da so bolj "nategnjeni" tisti ki kupijo alfo 159 in mislijo da je sportna tudi zarad tega ker ista firma dela tudi prave sportne avtomobile in ima s tem izkusnje.
faceless je napisal/-a:tha_man je napisal/-a:Če je 8C nateg, se brez problema pustim še kdaj nategnit.
Sej te lahko nategnejo samo 100-200.000 eurov jim bos pa moral se vedno dat.Drugace se mi pa zdi da so bolj "nategnjeni" tisti ki kupijo alfo 159 in mislijo da je sportna tudi zarad tega ker ista firma dela tudi prave sportne avtomobile in ima s tem izkusnje.
aha sej v avatarju sploh n vidm linijyigy je napisal/-a:Lepi avti nikoli ne smejo biti crni, kr crna barva cist "razblini" obliko, se pravi, se linije ne vidijo tako dobro.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost