KARL ABARTH je napisal/-a:INFINITI je napisal/-a:Jah pač ti ni nič jasno.
"Seljak" se kiti z enimi drugimi značkami predvsem nemškimi, ker bi bil rad podoben raznoraznim podjetnikom, zdravnikom in odvetnikom. Seljak niti slučajno ne bo gledal Zja ali nissana ker v njegovi seljački glavi to ni značka katero bi so-seljaki občudovali, ko se pelje po seljovillu s svojo seljakinjo.
Kako naj bralec razume tvoje vrstice ; nestrpnost, žaljenje, ... ljudi samo zato, ker ne kupujejo avto po tvojem okusu ?
Zate so kupci predvsem nemških znamk "seljaki", tisti, ki kupujejo Z350 pa "vedo kaj kupujejo".
S tem ne poveš nič drugega, kot, da ti s podoročja trženja vozil še marsikaj ni jasno.
LP
Začni še enkrat brati pozorno tako lepo po vrsti kot takrat v osnovni šoli; saj zmoreš.
Sam si rekel
KARL ABARTH je napisal/-a:"Na žalost »ime« pri prodaji takih vozil pomeni prenekateremu kupcu več kot seštevek ponujenih lastnosti"
"Seljaka" še kako potrebuje NISSAN (tako kot ostali proizvajalci), kakšna se mu zdi "žvaka" in zakaj jo kupuje jih ne zanima pretirano. "
Remeber this "Carlos"?
No zdej pa lepo nehaj obračati moje besede in se delati neumnega da nisi razumel kaj sem odgovoril.
Mogoče pa dejansko ne razumeš - who cares. Ne ponavljaj se; ne boš izumil tople vode.
KARL ABARTH je napisal/-a:"S tem ne poveš nič drugega, kot, da ti s podoročja trženja vozil še marsikaj ni jasno"

in še enkrat
Tisti ki pozna mene, mojo funkcijo v avtomobilski industriji, kariero in rezultate, ki sem jih dosegel se bo ravno tako nasmejal na tako naivno izjavo.
Zdaj pa konec z off-topicom! Tema je namenjena avtomobilu in ne tvojemu osebnemu pissing contestu.
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi