ja... bo treba videt v živo.... in mislim, da bo takrat, proti tej novi, Banglova trojka zgledala zelo "staro".
meni so bli, za razliko od večine, Banglovi BMW-ji super... čist odpuleni, izven okvirjev (prek katerih švabi sami že genetsko niso sposobni pogledat), nenavadni, še zmeraj nezmotljivi BMW-ji in predvsem, zelo zanimivi! vendar... čas je šel dalje, z njim pa tudi dizajn! ta avto je bolj "zadržan" od Banglovih BMW-jev v njihovem cajtu, vendar je boljši od Banglove trojke predvsem zaradi boljših telesnih razmerij in boljše razporeditve telesnih mas! zaradi tega zgleda veliko bolj "lahko" in "agresivno" in prav nič debelo, kot zadnje cajte zgledajo novodobne pujse a'la Mondeo, Insignija pa tudi 159 in C5, ki z dobrim dizajnom uspešno skrivata svoje dejanske dimenzije in maso (govorim samo o dizajnu, da ne bo pomote). seveda, vse to drži samo tako, s slike... če so mu nataknili recimo 24" kolesa, je vse kar sem napisal, čista neumnost

. vendar po Astra GTC 21 inčni "smicalici" (čitaj debelajsast avto, ki rabi gromozanske feltne, da ne zgleda masivno) je tudi to mogoče

edino kar mu je resno zamerit in kar tudi mene zares moti, je zelo lepo povzel King1.... copy/paste dizajn!
Banglovim tega res nismo mogli zamerit. malo me moti tudi ta "pedestrian safety" nos... s strani zgleda, kot ga se mu je slon vsedel na haubo in jo malo pomečkal

... ampak tudi na to se bo treba navadit, takih avtov bo vse več... Pug 508 jo že ma, zdej nova trojka... in še veliko jih bo sledilo. žal me za zdej vseskupej spominja na kakšnega mravljinčarja

.
fajn so mi tudi sprednje lampe, se mi zdi super da niso (kot običajno) predimenzionirane, kljub temu pa so tako velike, da se dotikajo maske! s tem so zelo elegantno eliminirali tiste, tako običajne "okle" haube (ali še slabše, predimenzioniranega odbijača), ki jih med lučmi in masko najdemo na 99,7% ostalih avtomobilov! zaradi tega je avto drugačen in nekak mam feeling, da bo tega v prihodnje vse več... Citroenov C4 Aircross in Pug 4008 sta že taka.
edini del za katerega mam občutek, da mu niso nameli kej več kot "17 minut" je zadek! pa še to samo z boka.... ker če pogledamo čist frontalno fotko zadka vidimo, da ma spet boljše razmerje med širinami in višinami riti (prtlažnika) in kabine, kot jih ma aktualna trojka in zato zgleda bolj dinamično od aktualne!
v bistvu je tudi tu zelo podoben večjim bratom... pa ne zaradi dizajna luči... naučte se že enkrat pogledat stvar kot celoto in ne prek posameznega detalja...

: