Renault VG je napisal/-a:Kje je pa radio![]()
Tufy je napisal/-a:O ja, to...
http://img535.imageshack.us/img535/1130/erlkoenigaudia3fotoshow.jpg
... je čista Giulietta, jap![]()
http://1.bp.blogspot.com/_J3_liDBfbvs/S8cgvTSyIZI/AAAAAAAAm9s/uhOn7TM7OgI/s1600/2011-Alfa-Romeo-Giulietta-Interior-View.jpg
Moje mnenje:
Pa kako lahko dajete takšne primerjave???
Notranjost Giuliette je všečna kombinacija retro in sodobnega sloga z raznimi detajli, ki poudarjajo karakter avtomobila. Pa tudi ergonomija je dobra (ja, sem že preizkušal Julko).
Notranjost Audi A3 pa je vznemerljiva toliko, kot povprečen bankomat. To ni noben minimalizem, to je navadna, pardon vrhunska (ipak je Audi!) puščoba.
Renault VG je napisal/-a:Kje je pa radio![]()
Me pa zanima, če je kateri od tistih treh vrtljivih gumbov tudi za radio.
simply je napisal/-a:Me pa zanima, če je kateri od tistih treh vrtljivih gumbov tudi za radio.
Nobeden - za radio se bo uporabljal vrtljivi gumb za prestavno ročico - je lepo viden tudi na sliki - MMI.
Lp
tomzzi je napisal/-a:Zdaj pa že pretiravate. Število tipk, ni p od premium, pusto... Pa te primerjave: star telefon, nov telefon, stara hiša, nova hiša, star stolp, nov stolp, stara armatura, nova armatura. Kje je point? V minimalizmu? V enostavnosti? Je to merilo za "modernost"?
In ko smo že pri pustosti... Dajte mi povedat koliko razlike je med recimo A3 2009 in prihajajočim A3 2011/12 v sami armaturi razen to, da so display postavil višje pa, da je postavitev kontrol za klimo drugačna? Jaz več kot to ne vidim. In prav nič ne manjka tist display na sredinskem delu. Nič manj pusto ne deluje.
Kolikor vidim je zaradi drugačne postavitve notranjost še bolj uporabna od trenutne. Bomo vidli kako bo stvar izgledala na uradnih fotkah.
Kar hočem povedat je, da meni prav nič manj premium ne deluje kot sedanji A3.
odprti clio je napisal/-a:Minimalizem se je renault šel že 2001 z meganom II. Trije krogi in voila - sredinska konzola. Nekaj knofkov še na radiu, a so bolj v uporabi obvolanske komande za volanom, tako da sta tudi na volanu kvečjemu dve tipki.
Aja, saj res - tisto je grdo in pusto... oz. v modernem internetnem (hipsterskem) jeziku: I liked minimalizm before it was coolSamo, ko to naredi njemac (pa me audi ne moti), je pa naenkrat fül boljše od vseh in über kül.
PS: sem pa čedalje bolj zagovornik večjega štefila knofov - kot se gre to citröen.
~toMmy~ je napisal/-a:Mene izredno motijo nekatere nove sredinske konzole z milijoni gumbov nametanimi na kup, trend pri tehniki je čim bolj intuitivno upravljanje s čim manj gumbi, trend pri oblikovanju so bolj čiste linije, brez "kiča".
Enostavno ne razumem, kaj vas tako zelo moti, če se ne odločijo za kvazi futuristično rešitev v stilu novih Fordov in Hyundaiev, ampak naredijo dejansko nekaj svežega. Sredinske konzole praktično ni, sredinska pregrada pa deluje zelo "masivno", po moje bo na ta račun občutek kot da bi šlo za notranjost večjega avta. Po eni strani toliko pritožb, da so vsi Audiji isti, po drugi pa se inovativen pristop kur** na vse možne načine in na podlagi spy slik vsi veste, kakšen bo občutek v avtu.Počakajte malo, da se kdo od nas sploh vsede v ta avto in zapelje kak krog, pa bomo potem lahko "pametni".
Po mojem mnenju bo občutek v notranjosti tega avtomobila top v svojem razredu!
tha_man je napisal/-a:Jaz imam načeloma rad minimalistične armaturke z malo gumbi, sm tole je res pusto. Mogoče bo v kakšni dvobarvni kombinaciji lepše.
Še vedno najlepša armaturka za moj okus, ki združuje minimalizem, športnost in k vozniku obrnjeno sredinsko konzolo, kar mi je zakon:
http://www.carw.co/wp-content/uploads/2011/10/Alfa-Romeo-159-Sportwagon-interior.jpg
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost