Meni osebno se to zdi še vedno zanimiva in dobra ideja - oživitev starega modela v prenovljeni podobi. Pa ne zaradi tega, ker bi bili tovrstni avti lepi (roko na srce, tudi clio storia je "kr neki"), bolj zaradi priložnosti avtomobilske industrije, da pospeši oz. obudi prodajo v teh kriznih časih. Ker ti avti so običajno cenejši od aktualnih modelov in v času recesije bodo vedno bolj zanimivi. Ljudje (srednji razred) bodo dajali vse manj na imidž in vse več na racionalnost, če se bodo razmere v gospodarstvu še zaostrovale.
In še enkrat poudarjam, da me sploh ne bi čudilo, če bi se še kak proizvajalec odločil za to potezo na evropskih tleh (pustimo J Ameriko, Azijo in podobne trge, kjer se take avti že pojavljajo, ob strani).
Na zahodnoevropskih trgih se je prodaja že začela ali pa se bo v kratkem. 206+ bo v večini teh držav zamenjal starega 206, ki je do zdaj ostal v ponudbi za razliko od nas, kjer dvestošestice že nekaj časa ni več.
Nevem ali pride 206+ tud k nam ali ne? Verjetno ja...
Kot sem že nekajkrat napisal... 406 coupe je še danes izredno lep avto, ne glede na to, koliko časa je že na cesti. Po tem je bil tu še 206, naprej mi pa avti niso več všeč. Tale 206+ je pa itak kr neki.
skyliner je napisal/-a:kot je bilo slišat... ne. čeprav bi ga mirne volje lahko prodajali saj se v kratkem obeta prenova 207ice.?
Očitno ga ne morejo cenovno umestiti. Pri nas je vstopna cena za model 207 več kot 500€ nižja od vstopne cene 206+ v Franciji. Bi moral biti res dovolj poceni, da bi se izplačalo, oz. tako poceni bi moral biti, da bi bil cenovno nekako približno primerljiv s Sanderom.
Malo botoksa tu, malo silikona tam in glej - 206 je še vedno prisoten (in vedno bolj pozitivno). Je pa res - VAG-ov "kanibalizem" Francozi nadvse uspešno radikalizirajo - žretje samega sebe pri živem telesu. :P "Za čez krizo skočit bo že" je rekel enoroki.
Ne vem, zakaj vas tako moti tale 206+. Seveda, ni izjemno lep, motor tudi ni nov, ampak za neko punco ali gospo, ali mogoče za 2. avto je pa čisto dovolj.