Jap,se nič ne čudim zakaj tega nebomo vidli v evropi,niti tegale nebomo
kia koup :
http://z.about.com/d/cars/1/0/c/F/1/kia ... oncept.jpg
Drugače pa podpis pod infinitijeve poste. Enostavo Vw in ostali so dobili ime z golf II,ki je bil neuničljiv. Take znamke imajo ime,zato tudi preplačaš,s tvojim denarjem pa si šefi,direktorji,da druge ne naštevam brišejo rit,ko grejo srat vsako jutro,pa ni važna ura. Enostavno azijski avtomobili prekašajo evropske,glede oblike in lepote meni iztopa trenutno samo novi citroen C5,glede nekaj rešitev in mišlenja v naprej oz dobre lastnosti kaže volvo,ki je na tem forumu tako malo omenjen,kot uspehi naših fuzbalerjev. Ko pridrvi bmw,vw,mb...takrat se lahko vsaj azijc skrije,mar imam prav? Tudi jaz sem bil tak,vendar me je preizkus vseh vrst nemcev odvrnil,azijci pa močno privabil. Ni vse v znački,pa lahko je magar kromirana,koncu koncev sem včeraj gledal passata,ki se mu lušči krom na nosilcih za smuči...jaka kvaliteta,ko smo že pri tem,pa tako ljudsko vozilo,da še sam direktor izjavla da ima VW samo dobro skomercilizirano ime,verjetno samo v evropi,bogu hvala. Zanima me kako bo čez 2-3 leta..tudi Honda je bila nekoč: oh ta japonska j***a,pa tudi če je korejec,ne mislt zdej če pa pse jedo,da pa niso bolj zmogljivi in brihtni od nas. Avtomobili vidim da so ločeni tudi po državi iz katere prihajajo,povsot pa piše bodite strpni,bodite anti rasisti... velika povezava,za male ljudi,ki se raje vozijo z azijcem kot pa pre-pre-pre-plačanim avtom. Krog avtomobilov je velik,tako kot krog držav,ni samo švaba.