Ne morem verjeti kaj so naredili iz Micre. Res izgleda kot kakšen kitajski polizdelek !
Prejšnja je bila nekaj novega svežega tole pa..... brez besed. Sem ljubitelj Nissana samo tole, kar zadnje čase počnejo v nižjem srednjem in nižjem razredu me pa res kar žalosti.
Moje mnenje je, da ni razloga za preplah, ker ta avto na slikah je res obupen. Glede na to, da je Pixo videt popolnoma sprejemljivo, dvomim, da bi na naše trge poslali Micro v tej podobi.
Prijetno sem presenečen nad obliko glede na prve fotografije in dejstvo, da gre za budget avto. Všeč so mi tudi subtilni detjali, ki opominjajo na M icro prejšnje (in prve) generacije.
Malo boljše kot prejšnja generacija, sprednji del je boljši, zadek katastrofa, notranjost je sicer bolj pestra kot pri [Kaškaju] ampak ni pa čeljust za pobirat od pozitivnega začudenja.
Lp
Sir Issac Newton: "To, kar vemo je le kaplja v morje." Blaise Pascal: "Človekova veličina je v misli." James Dean: "Dream as if you`ll live forever and live as if you`ll die today." Spock: "Live long and prosper."
BBS je napisal/-a:Ja, izgleda da majhni avtomobili ne morejo biti lepi
Tu se pa ne strinjam, ampak očitno pri Nissanu ne morejo bit mali avti lepi.
cardak je napisal
mater ce nebi imel znacke nissan bi ga komot zamenjal za kaksnega daihatsa...
jep
Lp
Sir Issac Newton: "To, kar vemo je le kaplja v morje." Blaise Pascal: "Človekova veličina je v misli." James Dean: "Dream as if you`ll live forever and live as if you`ll die today." Spock: "Live long and prosper."
Glej si ga no zlomka, za japonski trg sta pa tudi vzglavnika zadaj. Imagine that
Lp