Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

BOKI81
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a BOKI81 So feb 07, 2009 11:31 am

TomyBoy2 je napisal/-a:
FFST je napisal/-a:Mene je pa tale zadnja serija Golfa čisto razočarala. Nobenega drznega pristopa oblikovalcev... isto je tudi z GTI-jem. Tehnično je sicer na nivoju... verjetno v zgornji polovici "hot-hatch"-ev Oblikovno? Čisti dolgčas! Poleg tega pa avto ni popolnoma nič ekskluziven... GTI-jev je na cestah kot listja in trave... vsak mulc ga ima.
LP U

Eni pa res kvasite neumnosti. :lol:
V mnogih revija in oddajah je to bil takrat avto leta in naj Hot Hatch še danes, pred zloglasnim ST-jem in TYPe-rom (zadnji primerjalni overall test fifth gear)
Ne pomnim zadnjič kdaj sem ga videl na cesti, toliko o listju in trave.
Hvala bogu pa je, kljub finančni krizi, avto obdržal zelo visoko vrednost in tudi v SLO kupljenih z malo kilometri je na prodaj le peščica.
Je pa cena višja kot sciroccota 29k je osnovni model brez DSG, serijsko pa res naj bi imel 18col.
Avto je pa po IZGLEDU BOMBA.
Prvi testni primerek dobim v roke mogoče že naslednji mesec ali aprila, tako da menjava ne bi smela biti problem. ;)
Samo štala je ker, bixenon ne bo mogoče naročiti do jeseni, tako da..... ?????
Pa malo pod "podhranjen", tako da vidimo kakšno konjenico bo nudil RSR za nov motor z 210KS ?

LP

RSR okrog 260 KM in 400 NM navora ;)

Veyron
Nov uporabnik

Napisal/-a Veyron So feb 07, 2009 12:39 pm

Lep avto, seveda mu veliko pripomore bela barva. Nevem če se bo lahko postavil ob bok astri gtc in meganu rs (230, 240PS). Glede na to da imata oba močnejši motor, ma megane rs še odlično podovzje. Mislm da je to golf GTI 5.1 ne 6-ka

DaDo3
Nov uporabnik

Napisal/-a DaDo3 So feb 07, 2009 12:44 pm

Veyron je napisal/-a:Lep avto, seveda mu veliko pripomore bela barva. Glede moči motorja pa ne če se bo lahko postavil ob bok astri gtc in meganu rs (230, 240PS). Glede na to da imata oba močnejši motor, ma megane rs odlično podovzje. Mislm da je to golf GTI 5.1 ne 6-ka

No no zivi bili pa videli če ne bo pa vsaj gti-r pokazal zobe tistil 270hp pa ze je nekaj :) pa će pade še kksn čip smo kr preko 300hp :) to bi blo pa sexi za vidt :P

Uporabniški avatar
ESTEMP
Stalni uporabnik

Kraj: gorenjska

Napisal/-a ESTEMP So feb 07, 2009 12:54 pm

Osebno mi golfi ne sedejo prevec(golf kot golf nic posebnega),ampak tale GTI pa je kr hud za pogledat.

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n So feb 07, 2009 4:12 pm

DaDo3, počak, da vn prideta še Megane 3 RS (al kokr se bo pač imenoval) in nova Astra OPC, potem bi se pa lahko pogovarjal, kdo bo/je najboljši.
Slika

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a simply So feb 07, 2009 5:15 pm

Jaz bi samo poudaril iz lastne izkušnje, da sem V GTIja zelo zelo dobro prodal, kljub krizi.

Uporabniški avatar
HaMzO
Uporabnik

Napisal/-a HaMzO So feb 07, 2009 5:21 pm

simply je napisal/-a:Jaz bi samo poudaril iz lastne izkušnje, da sem V GTIja zelo zelo dobro prodal, kljub krizi.

aja prodal si :? :D
kok si pa dobil za njega :D

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Napisal/-a simply So feb 07, 2009 5:30 pm

Nekaj čez 21k EUR.

Letnik 2005, ampak sem imel samo 10k km. So me minili hitri hothatch-i tako da sem ga prodal.

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 So feb 07, 2009 5:46 pm

simply je napisal/-a:Nekaj čez 21k EUR.

Letnik 2005, ampak sem imel samo 10k km. So me minili hitri hothatch-i tako da sem ga prodal.

...in sedaj pride na vrsto :?: "propeler" :P

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Napisal/-a simply Ne feb 08, 2009 8:53 am

Ah kaj pa vem. Želja mi je 335i.

Vsekakor pa je tu še boljša polovica, ki bi vzela full optional ( navi, 20 col, usnje... ) Insignio za dober denar.

Hkrati pa imamo še par vozil doma + službena avtomobila tako, da se nisem še odločil.

Uporabniški avatar
martin_krpan
Mojster foruma

Kraj: Ribnica

Napisal/-a martin_krpan Če mar 12, 2009 8:48 pm

Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Kobilica:
http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=88076&start=0

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Če mar 12, 2009 8:51 pm

se vedno ni xenona?
ta vw je kr neki
avto bo hmal en let uzunj oni pa se vedno nimajo xenona v ponudbi..
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
E=mc^2
Novinec

Napisal/-a E=mc^2 Če mar 12, 2009 10:13 pm

abbe je napisal/-a:se vedno ni xenona?
ta vw je kr neki

kakor jaz vidim pralce za žaromete ima...pa ste prepričani, da bo imel kugel-leče za xenon?
[povezava odstranjena]

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Napisal/-a sašo5 Če mar 12, 2009 11:10 pm

E=mc^2 je napisal/-a: kugel-leče

LOL ....kugl leča, :lol: dobr si_ že kr ne morem smeha ustavit....

P.S zdej pa naj nekdo pove, ker res avto je že ohoho zunaj xsenona pa ni in ni - v čemu je problem, kaj je zaštekalo, saj dobavitelji luči (hella, valeo, saturnus...) eno popoldne luč naredijo.....

na koncu bo še res tako, da bo xsenon kr v paraboli in ne v kugel-leči :lol: kot pred petnajstimi leti v mercedesu c/e ali pa porscheju....

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Napisal/-a W|zz Če mar 12, 2009 11:23 pm

sašo5 je napisal/-a: eno popoldne luč naredijo.....

lol, ja, zdaj si pa ti nas nasmejal :P

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Napisal/-a sašo5 Če mar 12, 2009 11:25 pm

W|zz je napisal/-a:
sašo5 je napisal/-a: eno popoldne luč naredijo.....

lol, ja, zdaj si pa ti nas nasmejal :P

sem pozabil pod narekovaje dat.....ampak vseeno; kar je preveč je preveč. pa de je glih od folkcvagna....

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Pe mar 13, 2009 7:20 am

Tole, da ni xenona tudi meni ni najbolj jasno... Tehnika je tako ali tako znana že od drugih modelov :?
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

FLINK
Uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a FLINK Pe mar 13, 2009 8:52 am

Ampak ne morm verjet, da se zdj dajejo te sedeze v Gti-ja...iz blaga in nek "ceski" vzorec....ko da je 1.9 dizel in se v njem furata deco in bakica.... :D
:)

Uporabniški avatar
Tattoo-
Uporabnik

Kraj: Circuit de la Sarthe

Napisal/-a Tattoo- Pe mar 13, 2009 10:04 am

abbe je napisal/-a:se vedno ni xenona?
ta vw je kr neki

Aha...hočeš reči, da če bi bil Xenon že na voljo, bi pa imel že vplačanega GTI-ja?! :P Drugače bo pa Bi-Xenon pri GTI-ju na voljo že od začetka prodaje...pri ostalih "običajnih" izvedbah pa res šele proti koncu leta! :?

P.S.: Res, da je že kar malo čudno, kaj pri VW toliko mečkajo s tem Bi-Xenonom, ampak vseeno je pa zanimivo, da se toliko prahu dviga okoli opreme, ki jo pri Golfu naroči max. 5 % kupcev...še bolj zanimivo pa je, da se čisto nihče ne pritožuje nad raznimi Cee'di, i30 in podobnimi, kjer Xenona sploh ne moreš naročiti?!? :shock:

E=mc^2 je napisal/-a:kakor jaz vidim pralce za žaromete ima...pa ste prepričani, da bo imel kugel-leče za xenon?

Pranje žarometov ima zato, ker je na sliki prikazan Zimski paket v katerem so poleg pralcev žarometov tudi ogrevane šobe za pranje ter ogrevani sedeži. Bodo pa pri Golfu VI Bi-Xenonski žarometi z lečami...

Shebo je napisal/-a:Tole, da ni xenona tudi meni ni najbolj jasno... Tehnika je tako ali tako znana že od drugih modelov :?

Kot sem napisal že na nekem drugem forumu:

Tovarniški Bi-Xenon ima poleg naprave za čiščenje sprednjih žarometov tudi avtomatsko regulacijo višine snopa. Pri VW Bi-Xenon tudi sledi pomiku volana in sveti v ovinek, hkrati pa glede na hitrost vožnje prilagaja dolžino / obliko snopa (pri nizkih hitrostih krajši in širši snop, na avtocesti pa ožji ter daljši snop). In ker je za dobro delovanje potrebno kar nekaj različnih sistemov je zgoraj napisano tudi eden od razlogov, zakaj pri VW toliko "mečkajo" z uvedbo Bi-Xenonskih žarometov...ni vse tako enostavno, kot kupiti kitajski Xenon-kit pri svojem najbližjem električarju!
There are only three sports: bull fighting, car racing and mountain climbing. The rest are mere games! - Ernest Hemingway

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR Pe mar 13, 2009 10:11 am

Ajde, a niso že sedaj v V-ki mel xenon ki sveti v ovinek?? No vsaj Seat ima.

Edine te funkcije glede hitrosti da prilagaja dolžino/višino ni bilo.
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov