Nova vozila v prodaji, konceptna vozila in vsa vozila, o katerih lahko (zaenkrat) le sanjamo...

Uporabniški avatar
Sarge
Novinec

Napisal/-a Sarge Sr feb 11, 2009 3:13 pm

TomyBoy2 je napisal/-a:
sejjaretun je napisal/-a:prvi posnetek,time: 2:22-kvaliteta pa to... :lol:

... buttons falling off, door handels dissolving .... :lol:

Sploh nerazumem tega, še nikoli nism vidu da bi na Meganu II odpadali gumbi ali se razmotirale roče. Kr nekej.
Slika
Vive Le Sport!

Uporabniški avatar
dominic
Stalni uporabnik

Napisal/-a dominic Sr feb 11, 2009 3:18 pm

bedarija taksni veliki konji v taksnih avtih...in pol ostajajo avti brez QDIF niso 4x4, slabim podvozjem...in se kaj...samo da bom mel pod havbo malo majn kot 300km...stran vrzen denar...

lp, dominic...
..::"Burn Ruber....Keiichi Tsuchiya.... Not Your Soul"::..

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a CupraR Sr feb 11, 2009 3:22 pm

dominic je napisal/-a:bedarija taksni veliki konji v taksnih avtih...in pol ostajajo avti brez QDIF niso 4x4, slabim podvozjem...in se kaj...samo da bom mel pod havbo malo majn kot 300km...stran vrzen denar...

lp, dominic...

Torej maš zadevo v uporabi, da lahko podaš tako mnenje?? Ali mal tko po domače, nabijaš u tri krasne. 10 let nazaj bi bil problem dat take konje na prednji pogon,sedaj pa bp. Razvoj in precej več elektronskih pomagal naredijo svoje.
Zadnjič spremenil CupraR, dne Sr feb 11, 2009 4:08 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

M156
Novinec

Napisal/-a M156 Sr feb 11, 2009 3:40 pm

Ja zanimiv bo ko se bodo tolkli tale Golfič pa novi Megane RS, pa Mazda 3MPS je zunaj ter Focus RS (300konjev!!!)!

Opelica zna tut met strupeno OPC čez kako leto čisto novo seveda!

Super bo...kralj hatsch-ov bo pa itak RS3 ki bo imel 2.5L vrstni 5-valjnik in 350konjičev :))) Pa seveda tut po ceni bo najdražji! Čeprav js bi to bol pol uvrstiu med BMW 135i, še bolj pa med Imprezo WRX Sti in Lancer EVO hatcback

Uporabniški avatar
snikerson
Uporabnik

Napisal/-a snikerson Sr feb 11, 2009 3:45 pm

M156 je napisal/-a:Ja zanimiv bo ko se bodo tolkli tale Golfič pa novi Megane RS, pa Mazda 3MPS je zunaj ter Focus RS (300konjev!!!)!

Opelica zna tut met strupeno OPC čez kako leto čisto novo seveda!

Super bo...kralj hatsch-ov bo pa itak RS3 ki bo imel 2.5L vrstni 5-valjnik in 350konjičev :))) Pa seveda tut po ceni bo najdražji! Čeprav js bi to bol pol uvrstiu med BMW 135i, še bolj pa med Imprezo WRX Sti in Lancer EVO hatcback

kje si pa to zvedel za RS3? maš kak link, za ttja sem slišal, da naj bi mel 5valnjega turbaka, za trojko pa še ne...

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Sr feb 11, 2009 3:53 pm

sejjaretun je napisal/-a:
Sarge je napisal/-a:Moram reč, da mi je ta zelo všeč. Bomo vidli kaka bo konkurenca. Megane RS pride marca 8)

tole nekaterim nebo vsec,ampak golf nima konkurence.vedno se ostali primerjajo z golfom.zakaj?

hahahahaahahahhaha ... ste še šaljivci na tem svetu
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Veyron
Nov uporabnik

Napisal/-a Veyron Sr feb 11, 2009 6:11 pm

sašo5 je napisal/-a:še enkrat vsem po vrsti:(katerim direkno, se boste pa itak prepoznali) - "koji k. . . ." v golfovi temi megana rinete not in koji k.... se sploh oglašate, če glih nimate kaj pametnega za povedat........ :?: :roll: :!:

Na žulj smo vam stopili, ko smo vas vw-fune spomlni na hudo konkurenco. In vam povemmo, da ni to vsemogočni golf, so še drugi v igri. Dons je huda konkurenca, golf ma trd oreh za premagat - megana.

Jeba* ga, prej se boš sprjaznu, prej ti bo lažje ;)

Uporabniški avatar
tomson
Uporabnik

Kraj: LJ / MB

Napisal/-a tomson Sr feb 11, 2009 6:18 pm

Pa prej bo mogo megane premagat golfa, ne golf megana. Pa kar naprej kritizirate golfa, poglejte kako ogabnega cliota so nardil.
AUDI A6 c5 3.0 220hp Quattro Benzin/LPG

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR Sr feb 11, 2009 6:55 pm

Hm nepismenost je zgleda zajb. zadeva, eni zgleda ne znate brat naslova tem..

Uporabniški avatar
sejjaretun
Uporabnik

Kraj: Wien

Napisal/-a sejjaretun Sr feb 11, 2009 7:01 pm

Patrik_A3 je napisal/-a:
sejjaretun je napisal/-a:
Sarge je napisal/-a:Moram reč, da mi je ta zelo všeč. Bomo vidli kaka bo konkurenca. Megane RS pride marca 8)

tole nekaterim nebo vsec,ampak golf nima konkurence.vedno se ostali primerjajo z golfom.zakaj?

hahahahaahahahhaha ... ste še šaljivci na tem svetu

hej,moral sem malo zazgati temo,je bila dolgocasna.sem vedel da se boste javili :)
in ja,kot je napisal @tomson,megane bo moral golfa premagati(ampak sej to ze veste...).
;)

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Napisal/-a W|zz Sr feb 11, 2009 7:13 pm

Dejmo se še malo na r20 bolj orientirat. Meni je ta avto kljub stotim meganom še vedno všeč in je ravno tisto kar bi mel. Hatchback, upam na 4x4, 2.0t motor, pa dost konjev. Z parimi evri si pa itak nad 300.

Brez veze se neki kregat. Renojev športni oddelek ni slab in dosežkom noben ne nasprotuje. Vw se pač ni podal v vode, kamor je zaplul r27r. Primerjava med navadnim gtijem pa navadnim rs-om bo pa vedno prinesla razna dokazovanja iz fifth in top gearov in na koncu osebna mnenja posameznikov..
Kot je nekdo že rekel.. v tem razredu desetinke razlik na progi ne pomenijo prav dosti, ker ni pravi športnik to. Enemu več pomeni ena stvar, drugemu druga. Meni osebno je pač gti overall všeč, kar tudi hvalijo na testih. Vsakemu svoje :)

Uporabniški avatar
WILLIAMSCAR
Uporabnik

Napisal/-a WILLIAMSCAR Sr feb 11, 2009 7:26 pm

tomson je napisal/-a:Pa prej bo mogo megane premagat golfa, ne golf megana. Pa kar naprej kritizirate golfa, poglejte kako ogabnega cliota so nardil.

cliooooooo najlepšiiiiiiiiiiii! traktor oz. golf še nikol ni bil avto.
ALONSO CAR

Uporabniški avatar
W|zz
Poznavalec foruma

Napisal/-a W|zz Sr feb 11, 2009 7:30 pm

haha tko slogan je das auto, tip gre pa obratno govort :mrgreen: Lahko bi se kaj drugega spomnil :)

Če nekdo pove svoj občutek, da mu je nek avto ogaben, še ni treba iz užaljenosti al ne vem česa nazaj pisat takih nesmislov, ki ne izžarevajo popolnoma nobenega mnenja :)

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe Sr feb 11, 2009 7:35 pm

WILLIAMSCAR je napisal/-a:
tomson je napisal/-a:Pa prej bo mogo megane premagat golfa, ne golf megana. Pa kar naprej kritizirate golfa, poglejte kako ogabnega cliota so nardil.

zakaj si ga potem lastis?
Ni vse res kar napišem

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a simply Sr feb 11, 2009 7:39 pm

Baje, da bo avtomobil ohranil sredinsko postavitev izpušnih cevi.

To mi pri R32 ni bilo všeč.

Uporabniški avatar
WILLIAMSCAR
Uporabnik

Napisal/-a WILLIAMSCAR Sr feb 11, 2009 7:41 pm

abbe je napisal/-a:

ker se še nikol nisem v traktorju vozil1 hehe

ne šalo na stran! takole bom rekel, jaz sem še vedno pristaš renaulta in vedno bom.

moram pa priznat da me je moj vr6 zelo presenetil v dobrem smislu in imam sedaj mal drugače mišlenje glede golfa.

lp ba brez zamere
ALONSO CAR

Uporabniški avatar
mihaing
Uporabnik

Kraj: Slovenc

Napisal/-a mihaing Sr feb 11, 2009 7:48 pm

abbe je napisal/-a:

ker se še nikol nisem v traktorju vozil1 hehe

Stari danes pa si me nasmejal. Tale fora bo še za porabit :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
dominic
Stalni uporabnik

Napisal/-a dominic Sr feb 11, 2009 8:14 pm

tale tema je jako zasla iz poti...ali se motim...

me prav zanima potencial tega motorja, glede na R32...
..::"Burn Ruber....Keiichi Tsuchiya.... Not Your Soul"::..

Uporabniški avatar
CupraR
Mojster foruma

Napisal/-a CupraR Sr feb 11, 2009 8:17 pm

500eur za na 300ps...

Veyron
Nov uporabnik

Napisal/-a Veyron Sr feb 11, 2009 8:33 pm

W|zz je napisal/-a:Dejmo se še malo na r20 bolj orientirat. Meni je ta avto kljub stotim meganom še vedno všeč in je ravno tisto kar bi mel. Hatchback, upam na 4x4, 2.0t motor, pa dost konjev. Z parimi evri si pa itak nad 300.

Brez veze se neki kregat. Renojev športni oddelek ni slab in dosežkom noben ne nasprotuje. Vw se pač ni podal v vode, kamor je zaplul r27r. Primerjava med navadnim gtijem pa navadnim rs-om bo pa vedno prinesla razna dokazovanja iz fifth in top gearov in na koncu osebna mnenja posameznikov..
Kot je nekdo že rekel.. v tem razredu desetinke razlik na progi ne pomenijo prav dosti, ker ni pravi športnik to. Enemu več pomeni ena stvar, drugemu druga. Meni osebno je pač gti overall všeč, kar tudi hvalijo na testih. Vsakemu svoje :)

Malo je takih vw-funov da se znajo normalno pomenit. Jst cenim GTI-je in več k 30 letno tradicijo. Ne smemo pa pozabit, da gti ni sam in edini najboljš hatchback, kar večina ozkogledanih vw-funov stalno trdi da je.
Sem gledal top gear ko so testiral gti, rs in opc. In tudi mnmenja so zanimiva, vsi so dobri. R27r je pa še malo predelana homologirana različica rs-a.
Vrni se na Vozila prihodnosti

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov