Gosic je napisal/-a:Kako to, da kljub uvedbi znaka i, imenujejo avtomobil z imenom?
mihaing je napisal/-a:Da ne govorimo v dejstvu katerega ne gre pozabiti koliko pade cena korejskim in koliko evropskim vozilom![]()
![]()
![]()
mihaing je napisal/-a:.Za moje pojme je elantra z zastarelo motorizacijo......
sašo5 je napisal/-a:mihaing je napisal/-a:.Za moje pojme je elantra z zastarelo motorizacijo......
niti ni zasterel; enak kot pri i40 GDI (Gasoline direct injection)enako kot pri prej omenjeni JettiAstra tega nima, ima pa turbino, in mislim, da bo Hyundai le to ponudil pri i40............
PS primerjamo Elantro lahko s Cruzom, kaj pa porečeš na bencinsko motorizacijo Cruzaštelanje ventilov na 30.000 km in tako dalje
za moje pojme totalna katastrofa, povrhu avto ne gre nikamor, pije pa kot "žolna" ......
mihaing je napisal/-a:
kolikor sem prečikiral niti niti približno enakega motorja kot i40. Elentra ima čisto navadni zastareli DOHC motor, i40 pa novega GDI.![]()
![]()
![]()
mihaing je napisal/-a:In ne se slepiti te kvalitete še vedno ne gre primerjati med seboj![]()
![]()
![]()
tomzzi je napisal/-a:mihaing je napisal/-a:In ne se slepiti te kvalitete še vedno ne gre primerjati med seboj![]()
![]()
![]()
Kaj si mislil s tem?
sašo5 je napisal/-a:mihaing je napisal/-a:
kolikor sem prečikiral niti niti približno enakega motorja kot i40. Elentra ima čisto navadni zastareli DOHC motor, i40 pa novega GDI.![]()
![]()
![]()
potem me je K O L E G A po domače povedano "nategnil"
mihaing je napisal/-a:tomzzi je napisal/-a:mihaing je napisal/-a:In ne se slepiti te kvalitete še vedno ne gre primerjati med seboj![]()
![]()
![]()
Kaj si mislil s tem?
Uporabljeni materiali, koncept delov in sestava. Vem, ker vso delovno dobo delam v avtomobilski industriji v različnih večjih podjetjih na različno visokih delovnih mestih in vem kakšne stvari se uporabljajo za nemška vozila ali vozila za nižji cenovni razred
Gosic je napisal/-a:Jaz bi pa bolje rekel, da je čisto odvisno na kaj naletiš. Menim, da se lahko novi BMW serije 5 pokvari pri 10000, kot ta Hyundai Elantra. Oče ima Sephio, staro 12 let in v teh letih ni imel nobenega problema, jaz s svojim Cee'dom pri 3h letih >100000km :
-menjana turbina
-menjan izpušni kolektor
Pravkar se mi je prižgala lučka Check engine, avto nima moči, enkrat jo ima, spred drugič ne... Dobro da se je sedaj prižgala vsaj lučka, da bodo mogoče odkrili težavo, ker do sedaj niso vedli za kaj se gre... Pa za avtom delam kot s človekom.
Je pa res, da je k sreči tu v ozadju super garancija. Kot gledam po forumih, sem s takimi težavami edini, tak da očitno je moj avto petkove izmene.
Gosic je napisal/-a:-menjana turbina
-menjan izpušni kolektor
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov