lambretta je napisal/-a:To je samo koncept. Takšen avto ne bo nikoli serijski.Sprednji del pa napoveduje obliko golfa VII generacije.
Tattoo- je napisal/-a:lambretta je napisal/-a:To je samo koncept. Takšen avto ne bo nikoli serijski.Sprednji del pa napoveduje obliko golfa VII generacije.
1.) To je res samo koncept...
2.) Temu konceptu dodaj zadnji par vrat in odstrani konceptne detajle pa gledaš novo Jetto...
3.) Sprednji del NE napoveduje obliko Golfa VII...
Tattoo- je napisal/-a:lambretta je napisal/-a:To je samo koncept. Takšen avto ne bo nikoli serijski.Sprednji del pa napoveduje obliko golfa VII generacije.
1.) To je res samo koncept...
2.) Temu konceptu dodaj zadnji par vrat in odstrani konceptne detajle pa gledaš novo Jetto...
3.) Sprednji del NE napoveduje obliko Golfa VII...
W|zz je napisal/-a:Seat, ne vem zakaj bi bil tvoj post trn v peti VW fanom, ker nisi povedal nič slabega. Vsaj jaz ne vidim konkretne kritike v tem. Ti jo sicer vidiš, ampak večini ljudi (ki kupijo golfa) je pa to prednost. Pač pri vwju ne rabijo spreminjati oblike. Zakaj bi pa jo? En dober razlog? Tebi pa kšnim anti-vwjevcem pač ni kul. Ostalim "stalnim" strankam pa je. A se ti ne zdi, da bi bilo skrajno neumno da bi reskirali in šli ugajat tistim, ki jim vw oblika ni všeč, hkrati pa morda izgubili svoje privržence?
Poleg tega se mi zdi ful nesmiselno komentirat obliko, ker je to najbolj subjektivno mnenje pri celem avtu. Vsi se tako radi obešajo na to obliko pa povdarjajo kako je to golf 5,5, potem pa ta polovični izdelek na testu vseeno premaga konkurenco. A ni to zanimivo.
Logika torej sama pove, da ni point v obliki, ampak nekje drugje. V ponudbi golfa, v izboljšavah, ki ti jih kasneje nudi skozi celotni rok lastništva, itd, ne pa v obliki, za katero lahko narediš zaključek v dveh sekundah, ko vidiš avto.
Zato se mi zdi malo nesmiselno da se v vsaki temi o vw-ju začne omenjat obliko, če pa vemo da ogromnemu deležu ljudi odgovarja in so čist srečni s to konzervativnostjo. Meni osebno kot kupcu bi bilo sicer tud čist kul, če bi bilo kej poživitve v tej smeri, samo če bi bil pa na čelu volkswagna, pa dvomim da bi kej konkretnega spreminjal.
seat je napisal/-a:Ok mal narobe sem se izrazu.Tist je stikalo in ne gumb a vseeno vemo kaj sem hotu povedat.Glede dolgočasnosti bom pa reku samo to,da VW nima ja*c,da bi kj velik spremenu obliko,ki se vleče že skoraj od Golfa IV naprej ,če govorimo zj o Golfu oz. če lahko zj za primer dam Golfa.Enostavno se vlečejo poteze od pradavnine in kolker je videt temu nebo ne konca in ne kraja.Ok sej ne rečem,da niso spremembe a spreminjajo le toliko,da je posamezen model le malo dodelan predhodnik.Tko kot pravjo v revijah,da je Golf VI pravzaprav golf 5.5 (ok 5.5 pa res neznam napisat z rimskimi številkami)
In pravzaprav ta minimalistični napredek mi gre na k***c,ker ne upajo udart ven modela,ki bi mu lahk rekli,da je to pa res nov Golf![]()
Ok mogoče posplošujem ampak dejstva so taka.molzi kravo dokler molze in to tudi delajo in dokler narod nebo spredvidel,da z tem ko najavijo,da prihaja nov Golf pravzaprav samo dodelajo prejšno verzijo bo tako.Vem,da bo tole trn v peti VW fanom a tko je.
In prav zato,ker tko opevajo svoje nove modele mi ta znamka ne diši prav posebej.
Glede hibridov sm pa tut nekje napisal,da jih ne zna delat ne Toyota ne Honda in z tem mislim zgolj na obliko.Kje so našli aerodinamiko in ker k****n je risal insighnit-a in Prius-a......
Sicer pa,da se vrnem na temo.Povsod se slinimo nad študijami in prototipi nakoncu pa dobimo ven skrapucalo kot je zj recmo CR-Z,ki je kot študija obetal veliko na koncu pa je pršlo ven neki,kar se senca prototipa ne more bit.
Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost